Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Ana Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
4
Favori
10.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon

    şimdiden 76 mod var ps4 için, türkçe gelmemesi için bir neden yok mod'cular yapmak istesin yeter zaten çevrilmişti eski oyun

    https://mods.bethesda.net/#en/workshop/skyrim/view-all?platform=PS4

    modcuya ulaşıp bilgi almak lazım aslında. ps4'e getirme gibi bir düşünceleri yok ise bizde boşa heveslenmeyelim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bugün elimde olur ama akşam maça gideceğimden anca yarın akşama bakabilirim, ilk izlenimlerimi modları vs elimden geldiğince paylaşırım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NesetUraL

    oyun bugün elimde olur ama akşam maça gideceğimden anca yarın akşama bakabilirim, ilk izlenimlerimi modları vs elimden geldiğince paylaşırım..

    çok iyi yaparsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64bit oyun motoru için bile alınır.

    Şehirler, iç mekan/dış mekan arası geçişler çok ama çok kısa sürüyor. Ayrıca normal Skyrim'de kasım kasım kasılan modlar bu motorda gayet stabil(Örneğin Open Cities modu)

    Ayrıca ışık hüzmeleri, alan derinliği gibi efektler çok hoş olmuş.

    Bunlar dışında başka bir şey beklemeyin, herhangi bir yenilik yok başka.

    Not: PS4 sahipleri mod bakımından fazla bir şey beklemesin. Sony yalnızca ufak çaplı modlara izin veriyor, script tarzı içeren modların yüklenmesi mümkün değil. Xbox One'da ise çılgın atıyor şu an oynayanlar(Falskaar'da yayınlandı bugün Xbox One için) :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 1 Kasım 2016; 21:39:33 >
  • dün ilk defa oyunu oynadım, yani gerçekten ilk defa daha önce Skyrim'in adını duymuştum ama ne oynamıştım nede gameplay seyretmiştim. bu yüzden oyuna tamamen yabancı sayılırım oyunun dinamiklerini oynanışını perk vs özelliklerini yeni keşfediyorum.. ama daha önce oynadığım rpg oyunları sayesinde bazı şeylere de çok aşinayım.. hatta Fallout 4 ü yakın zamanda bitirdiğimden bu oyunla yapımcı firmaların aynı olmasından kaynaklanan bazı benzerlikler gördüm bu da oyunun dinamiklerini anlamamı kolaylaştırdı. oyunun grafikleri için oynayacaklar varsa hiç büyük beklentiye girmesinler witcher 3 örneği vererek peşinen söyleyeyim. oyunun hızı gayet iyi ekran geçişleri yükleme süreleri sinir bozucu değil. ama ekran senkranizasyonunda sorun var köşelerde çıkan çıkan yazıların ilk harfleri görünmüyor ne yaptım ettimse sorunu çözemedim.. oyuna master zorlukta başladım en zorun bir altı, high elf dişi bir büyücü seçtim, karakter oluşturma ekranı detaylı gözüksede seçenekler fazla değil gibime geldi hatunu güzelleştirene kadar canım cıktı :) modlara hiç bakamadım daha sonra detaylı ilgileneceğim.. bir yerden kaçtık oyuna başladık görevler yağmur gibi yağmaya başladı ama fallout 4 gibi hangisi ana görev yan görev vs ayırt etmek zor ve level bildirimi de yok bir gidiyorsun karşına ne çıkarsa artık, kaçar mısın ölür müsün öldürür müsün bilemem :) zindan mezarlık gibi bir yere girdim görev alıp tabi 2 saatte çıkamadım, şimdilik bu kadar ilk izlenimlerim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NesetUraL

    dün ilk defa oyunu oynadım, yani gerçekten ilk defa daha önce Skyrim'in adını duymuştum ama ne oynamıştım nede gameplay seyretmiştim. bu yüzden oyuna tamamen yabancı sayılırım oyunun dinamiklerini oynanışını perk vs özelliklerini yeni keşfediyorum.. ama daha önce oynadığım rpg oyunları sayesinde bazı şeylere de çok aşinayım.. hatta Fallout 4 ü yakın zamanda bitirdiğimden bu oyunla yapımcı firmaların aynı olmasından kaynaklanan bazı benzerlikler gördüm bu da oyunun dinamiklerini anlamamı kolaylaştırdı. oyunun grafikleri için oynayacaklar varsa hiç büyük beklentiye girmesinler witcher 3 örneği vererek peşinen söyleyeyim. oyunun hızı gayet iyi ekran geçişleri yükleme süreleri sinir bozucu değil. ama ekran senkranizasyonunda sorun var köşelerde çıkan çıkan yazıların ilk harfleri görünmüyor ne yaptım ettimse sorunu çözemedim.. oyuna master zorlukta başladım en zorun bir altı, high elf dişi bir büyücü seçtim, karakter oluşturma ekranı detaylı gözüksede seçenekler fazla değil gibime geldi hatunu güzelleştirene kadar canım cıktı :) modlara hiç bakamadım daha sonra detaylı ilgileneceğim.. bir yerden kaçtık oyuna başladık görevler yağmur gibi yağmaya başladı ama fallout 4 gibi hangisi ana görev yan görev vs ayırt etmek zor ve level bildirimi de yok bir gidiyorsun karşına ne çıkarsa artık, kaçar mısın ölür müsün öldürür müsün bilemem :) zindan mezarlık gibi bir yere girdim görev alıp tabi 2 saatte çıkamadım, şimdilik bu kadar ilk izlenimlerim..

    dili ağır mı peki hocam ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pek sayilmaz anlasiliyor bence ama bizim karakter konusmuyor hic 😆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe moddan habr yok hala anlaşılan :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe mod gelir mi ? Ona göre alacağım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut modlar hicbir ise yaramiyor bir de trophyler devre disi kaliyor mod kurunca oyuna resmen kullanmayin diyor sony. Oyun cok guzel devasa ama cok buyuk eksiklikler var oyun zevkini baltalayan maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu oynayabilir miyim acaba? Becerebilirsem çok istiyorum ama rpg deneyimimin hiç yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NesetUraL

    Mevcut modlar hicbir ise yaramiyor bir de trophyler devre disi kaliyor mod kurunca oyuna resmen kullanmayin diyor sony. Oyun cok guzel devasa ama cok buyuk eksiklikler var oyun zevkini baltalayan maalesef

    eksikliklerden kastın mod eksiği mi, saf oyunun eksiği mi hocam ? ilk indirimde kapmayı düşünüyorum açıkçası oyunu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Modlar cok kotu hic bulasma yani ben hic begenmedim asil sorun oyunda.. dusman leveli goremiyorsun gorev leveli goremiyorsun dusmanin zayifligini guclulugunu goremiyorsun craft icin tum materyaller agirlik olusturuyor ustunde tutamiyorsun boyle olunca craft enchant alcahemy isleri cok zorlasiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 saatlik Witcher'dan sonra Skyrim'e dalarız
  • arkadaşlar
    psn tr'de oyun 89TL olmuş
    bilgilerinize
  • yahu şu türkçe mod gelseydi de alaydık ya. fiyat da güzel indirimde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oyundaki dlc lerin kurulumu icin birsey yapmaya gerek var mi yoksa hepsi kurulu bir sekilde mi oyuna basliyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldık oyunu, kedinin ciğer beklediği gibi türkçe mod bekliyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NesetUraL kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun baya bir övülüyordu, ilk oyunum olarak alıp oynamayı düşünüyorum.Tavsiye etmezmisiniz? 15inde ps4 alcam hazır oyun güzel indirime girmişken alaym diyordum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The witcher 3 al o zaman hemde turkce..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.