Şimdi Ara

The Godfather İzleyemiyorum Çok Sıkıcı geliyor neden böyle ??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
10.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fetok12

    quote:

    Orijinalden alıntı: Theo Angelopoulos

    quote:

    Orijinalden alıntı: fetok12

    quote:

    Orijinalden alıntı: velevki

    Bu filmi izleyebilmen için SANA REDDEDEMEYECEĞİN BİR TEKLİFTE BULUNACAĞIM!

    abi adamin tipine bak yaw yok böyle bi tip tam bi mafya

    Bahsettiğin adam Marlon Brando birader.

     The Godfather İzleyemiyorum Çok Sıkıcı geliyor neden böyle ???


    yok dayi biliyorum ya öylesine söyledim

    Velevkinin espirisine bayağı güldüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Godfather mükemmel bir seri. Şu eski filmlere olan ön yargınızı kırın. The Godfather, Star Wars, Back to the Future gibi filmlerin eşi benzeri bu yüzyılda yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 10 Mart 2013; 12:30:50 >
  • part 3 ü 1 yıldır bekletiyordum dün bitti bu seri boyunca bana en çok dokunan şey


    part 2 de robert de niro'nun al pacino'nun babası olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bazı sahneler aşırı sıkıcı ama iyi filmdir
  • Bu tarz filmlerden sıkılanlar sinema sanatını yanlış anlamış. Açlık oyunları, twillight falan size yeter de artar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YouAreApple

    çünkü izlerken koltuğuna yayılmıyorsun , elma suyu dolu buzlu bir viski bardağın yok ve puro içmiyorsun

    Beklenen cevap
  • Bu filmi sıkıcı bulabilirsin , aksiyonu daha cok seviyor olabilirsin ama bazilari gibi bu ve bu tur eski filmlere abartiliyor , iyi degil , kotu film dersen, hem bi cok normal izleyicinin film zevkine hem de bircok sinema otoritesinin en iyi filmler arasinda ilk siralarda gosterdigi bu sahesere hakaret etmis olursun. Begenmediysen zorlama, belliki her Turk gibi kucuklukten itibaren filmlerde asiri aksiyon gormeye alismissin bulamayinca da bune yeaa.. Gorevimiz tehlikeden godfather a gecersen sikilman gayet normal..
    Senaryo, kurgu, oyunculuklar, müzikler, atmosfer vs. her şeyiyle on numara bir film.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 13 Ekim 2014; 3:42:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşım küçükken Babam seyrediyordu. sıkıntıdan patladım. bunun neresini seyrediyorsun dediğimde "sen anlamazsın dedi". seneler sonra izledim. hayatımda izlediğim en iyi filmlerden (3.film hariç). serinin ikinci filmi favorimdir. repliklerini hayatta unutmam. ama beğenmeyenleride anlayabiliyorum. bende mesela yüzüklerin efendisine önyargılıydım. serinin ilk filmini seyrettim bunun neresi güzel dedim. 2-3 de idare ederdi. benide bu yüzden eleştirenler olabilir. zevk meselesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedat4444

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan Kaya

    Film İlk Seriden başladım Don carlione düğünü var , herkez saygı duyuyor bu seri katil çeneli yaşlı dayıda kim arada bu işi vicrota verin diyor birşey diyor düğün sahnesi çok sıkıcı devamıda sıkıcı 25 dakikada kapattım filmi aşırı sıkıcı tek benmi böyle düşünüyorum acaba ?

    hacı yapma sırf marlon brandonun sol dudağının yanını sol serçe parmağıyla kaşıyıp bana baba bile demedin kısmı için film tekrar izlenir iyi hatırlattın bidaha bi izliyim

    noktayı koymussun :) sonuna kadar katılıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başında bende sıkıldım o yüzden hiç izleseyesim gelmiyor. Filmleri dolaşırken görüyorum, izlediğim filmi tekrar izliyorum ama bu filmi tekrar izleyesim gelmiyor nedense. got'un ilk bölümleride sıkıcıydı sonrası ise efsane. belki buda öyledir ama film dediğin izleyiciyi baştan yakalar
  • Film çok ağır gittiği için herkese hitap etmiyor.
  • Tarzın değildir dostum ağır bir şekilde giden bir film izlemek. Mesela bende o tarz film sevmediğim için pek yanaşmıyorum.
  • Herkes her şeyi sevmek zorunda değil. Benim de aşırı popüler olan ama sevemediğim filmler var. Sıkılıyorsan izleme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım Bana da biraz sıkıcı geliyor. Sırf Imdb puanı için izledim. Sana Once Upon a Time in America'yı tavsiye ederim

  • 3 ncu bolum biraz sikabilir cunku daha cok diyolog var ama gene de efsanedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında çok klişe bir cümle olan''Bu film beni çok sıktı,sizcede sıkıcı değil mi? bu söz aslında benim tarafımdan normal karşılanıyor en azından.Şunu söylemek isterim ki ben de zamanında ''Godfather'' serisine başladığımda çok sıkılmıştım hatta ilk bölümde ki düğün sahnesi bile bunun açıkca bir göstergesiydi.İnsanların zevkleri ve sevdiği renkler tartışılmaz derler,gerçekten doğru.Hiç sevmeyen olabilir bu filmi,benim için hiç problem değil,çünkü bir filmi veya diziyi ilah edinmiş etrafta ''sen nasıl o diziyi kötülersin'' ''o benim filmim,o benim dizim sen hangi hak ve cürretle benim dizime laf atarsın''gibi cümleler kuran ergen tayfasının içinde hiç bulunmadım.Filme gelecek olursak sıkılman normal fakat işte nalet olsun milletimizin en büyük özelliği önyargı,yada sabır denen lanet unsur.Sabır zaten bizde yok,olmasınıda bekleyemem,sonuçta göçebe hayat sürmüşüz bilmem kaç yıl,vahabiler gibi çadırdı oturup tütsü içmemişiz.Neyse devam edeyim,allahınızı seviyorsanız bir filmi veya diziyi en azından eğer izlediğiniz dizi ise 1.sezonu,eğer seri filmse 1.bölümü bitirin sonra yorum yapın.Bakın arkadaşlar bir filmi izlerken sıkılmanız normaldir fakat bu seri filmse en azından 2.bölümü izlemeyi hak ediyordur.Diziler içinde aynı kural geçerli ilk sezonu izleyip ''yok abi ben hiç beğenmedim,çok sıkıcı''diyenler oluyor.Ya iyide kardeşim 2.sezonu izledinmi hiç olmadı 2.sezondan 3 bölümü açıp izledin mi?Bleki herşey değişiyor,belki hiç ummadığın bir şekilde başrol oyuncusu ölüyor vs..vs..vs..


    Yani demek istediğim biz böyle bilm veya dizilere alışık değiliz.İzlediğiniz film veya dizi 2 dk durağan geçsin hemen kapatıyoruz.Yani bu birazda genlerimizde var bence.Ben mesala sıkılmadan İngiliz yapımı yada Fransız yapımı filmleri izlerim.Genelde Dram yada Romantik konular olur yada işlenir ama ben izlerim.Neyse HEPİNİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN.


    İYİ FORUMLAR.




  • Şu konuya yorum yazanların çoğu hayatımda en gıcık olduğum insan tiplerini oluşturuyorlar. Bir insan bir filmi beğenmeyince sen git Twilight izle, bu sana fazla, sen filmden ne anlarsın gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor. Belki adamın tarzına uygun değildir film. Benimde hayatımda izlediğim en sıkıcı film LOTR'dur, tabii ilk filmi itibari ile diğer filmleri izlemedim, ilk film o kadar uzun ve sıkıcı geldi ki diğer filmleri de izlemeye korkar oldum.
  • filmi izlemeden önce kitabını okursanız neyin ne olduğunu anlar o şaheser diyebileceğimiz filmden sıkılmazsınız bence.
  • Herkesin film zevki farklıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Federico Fellini

    herkesin zevkine uyacak birşey yok sen izleme
    bkz=nick entry uyumu hep bu olsun istemiştim

    +1 zevkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.