Şimdi Ara

The Protector (2018 - ) | Netflix Türk Yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
23.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünya genelinde hizmet vermeye başladıktan sonra Amerika dışındaki ülkelerde de dizi yapmaya ağırlık veren Netflix, gün geçtikçe yeni dizilerini duyurmaya devam ediyor. Hatta kısa süre önce Fransız yapımı ikinci orjinal dizisi Osmosis‘e onay verdiğini açıklamıştı. Daha önce Almanya, İtalya, Brezilya, Meksika ve Güney Kore gibi ülkelerde de orijinal dizi çalışması yapan/yapacağını açıklayan Netflix’in ne zaman bir Türk dizisi yapacağı ise merakla bekleniyordu. İşte nihayet beklenen duyuru geldi.

    İstanbul Grand Pera’da bir davet düzenleyen Netflix, ilk Türk ortak yapımı diziye onay verdiğini bu davetle duyurmuş oldu. Sanat camiasından ünlü isimlerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, davetliler Stranger Things’deki Eleven gibi bir ağaç kavuğundan içeri girerek eğlencenin yeni dünyasına gerçek anlamda “giriş yaptı”. Bir başka odada ise, Netflix yapımlarının öne çıkan tüm güçlü kadın karakterleri Buckingham Sarayı’nın yemek odası şeklinde tasarlanan özel bir ortamda bir araya getirildi. Marvel’s Jessica Jones ve Girlboss dizisinden Sophia Amoruso gibi yeni TV anlayışında ekranlarımızı şenlendiren güçlü kadın karakterler, kraliyet masasında adlarına özel hazırlanan isimliklerle hatırlandı.

    Etkinlikte Netflix yöneticileri, gelecek yıl tüm dünyada 190’dan fazla ülkeden izlenebilecek olan ilk orijinal Türk yapımı için anlaşma imzalandığını açıkladı. Bu duyuru, Eylül 2016’da Netflix kurucu ve CEO’su Reed Hastings’in katılımıyla servisin tamamen yerel bir platform olarak duyurulması ve Netflix’in bir orijinal Türk yapımına imza atacağının açıklanmasından sonra sekiz ay gibi kısa bir sürede gerçekleşti.

    Bunun için de ülkemizdeki yapım şirketlerinden O3 Medya ile anlaşmaya vardıkları belirtildi. Ancak davette projeyle ilgili daha fazla bilgi verilmedi ve detayların ilerleyen zamanlarda duyurulacağı açıklandı.

    O3 Medya, Arap dünyasının ilk özel şifresiz uydu yayıncılığı şirketi olan MBC Group, CNBC-e ile Show TV’nin eski genel müdürü Saner Ayar ve Onur Güvenatam’ın ortaklığıyla 2014 yılında kuruldu. Daha önce Kaderimin Yazıldığı Gün, Tatlı Küçük Yalancılar ve Arkadaşlar İyidir gibi dizileri ekrana getiren şirketin hali hazırda yayında iki dizisi bulunuyor: Vatanım Sensin ve İstanbullu Gelin.

    Netflix Uluslararası Orijinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack, Türk yapımla ilgili olarak şunları söyledi: “İlk orijinal Türkçe dizimizi çekecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Genç, dinamik ve heyecan verici olan bu yepyeni projede O3 ile birlikte çalışıyoruz. Netflix’in bu muhteşem Türkçe yapım için en ideal uluslararası platform olacağına inancımız tam ve bu yıl içerisinde daha fazla detay paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

    Sadece 2017’de tüm dünyada 600’den fazla yeni orijinal dizi, film, belgesel, stand-up gösterisi ve çocuk programı çekeceğini açıklayan Netflix, 100 milyondan fazla kullanıcının dilediği herhangi bir içeriği, internet bağlantılı tüm cihazlardan, her an ve her yerde izleyebilmesini sağlıyor.

    KAYNAK
    https://22dakika.org/netflix-ilk-turk-dizisine-onay-verdi/


    Yabancı Basın


    O3 Medya will produce the 10-episode action drama, which will launch worldwide next year.
    Netflix has ordered its first Turkish-language series, giving a 10-episode order to an action drama inspired by the history, and legends, of the Ottoman empire.

    According to Netflix, the drama focuses on a young man who discovers that he has special powers and who, when Istanbul is threatened by dark forces, must team up with a group of misfit friends to save the city and all of mankind.

    O3 Medya, the Istanbul-based shingle behind several local ratings hits, will produce the as-yet-unnamed series for Netflix, with Onur Guvenatam acting as executive producer.

    The show will be written and produced in Turkey and is expected to launch on Netflix around the world in 2018.

    The series is certain to boost the appeal of Netflix's offering in Turkey, given the territory's penchant for homegrown drama. Turkish series, such as period drama Magnificent Century, have also shown export potential, particularly across the Middle East and throughout central and eastern Europe.
    http://www.hollywoodreporter.com/news/netflix-orders-first-turkish-series-1008352?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • sezonu bitirdim.

    Genel olarak çok başarılı diyemem. Senaryo kopuk, karakterler iyi işlenememiş. Sürekli bir şeyler hakkında bilgi veriliyor ama üstün körü. kimsenin, hiçbir olayın derinliği yok. 10 bölüm yerine 12 bölüm yapıp senaryoyu derinleştirebilirlerdi bence.

    fantastik tür gerçekten üstümüzde eğreti duruyor bunu aşamamışlar, ama apaçi vampirler kadar kötü de değil tabi. sonuçta türk oyuncular içinde yeni bir olay bu tarz diyaloglar, karakterler. oyuncular ikinci sezonda daha bir içine girerler bence yapımın.

    Okan yalabık gerçekten muazzam bir aktör, kaliteyi yukarı çekmiş baya. Keza ikinci sezon için Burçin Terzioğlu ismi geçiyordu o da standartları yükseltir diye umuyorum. Ancak Hazar ergüçlü lütfen olmasın. olmuyor bu kız zorlamayın.

    bi damla spoiler


    diğer ölümsüzlerin yüzleri gözükmedi, muhtemelen onlar içinde isim yapmış kişilerle anlaşılacaktır. ve ikinci sezonun konusu onları avlamak üzerine olacaktır.


    Dizi amatör müydü ? evet zaman zaman. Kaç sahne aklında kaldı derseniz max 3 sahne sayabilirim. birde polis amiri karakterini.

    Bağlarsak eğer ortalama 35dk'dan 10 bölümlük bir FantastiğeGiriş101 dizisi için ben umut verici buldum. bu dizinin ikinci sezonu ve diğer gelecek türk yapımı için umutluyum.

    Merak edenler için aydınlatıcı olmuştur umarım, diğer arkadaşlar zaten çöp yazıp gidiyorlar onlar aynen devam.
  • işte netflix'e güveniyorum da o3 medya'ya güvenemiyorum.Vatanım sensin dışında güzel yapımları yok.

    İnşallah aşk-ihanet-entrika 3'lüsü dışında bişiler yapabilirler
  • Behzat Ç veya L&M dizilerinden birini devam ettirseler çok iyi olurdu. Şimdi Türk seyircisini çekmek için entrikalı bir çöp yapma ihtimalleri var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 12 Mayıs 2017; 18:44:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel haber,umarım adam akılı bir şey yaparlar hem Türkiyeden seyirci çekmek adına hemde böyle yapımların devamı gelmesi adına yurt dışındaki netflix kullanıcılarınında izleyebileceği kalitede bir şey olmalı
  • Hadi bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih dizisi olabilir mi o3 yapımı galiba o kenan oynuyordu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

    Behzat Ç veya L&M dizilerinden birini devam ettirseler çok iyi olurdu. Şimdi Türk seyircisini çekmek için entrikalı bir çöp yapma ihtimalleri var.

    netflix çektiği diziyi çektirdiği ülkeye değil de dünyaya satma amacı ister leyla ile mecnun veya behzat ç. bizim ülkemizde çok tutsa bile dünyada hiç tutmaz o yüzden öyle bir dizi geleceğini sanmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 14 Mayıs 2017; 20:52:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    Fatih dizisi olabilir mi o3 yapımı galiba o kenan oynuyordu?

    evet o dizi büyük ihtimalle.Zaten haberleri ilk çıktığında büyük bütçeli bir dizi,yılın dizisi adayı haberleri falan geliyordu.Değirmenin suyunun nerden geldiği belli oldu netflixtenmiş

    yoksa zaten o3 medya hem kenana yüksek bütçeli bir dizi hemde netflixle ayrı bir dizi işine aynı anda giremez

    hemde kenan yurtdışında baya tanınan bir oyuncu diziyi sattırmak için baya işe yarayacaktır.Doğu tarafı ,araplar falan bayılır bu adama

    edit=hocam yok ,galiba o ayrı projeymiş.Kanal d'de falan çekileceği belli olmuş bile onun.Helal olsun valla o3 medyaya.Hem kenana büyük bütçeli dizi hem netflix ortaklığı baya parlamalarına sebep olabilir.Bundan önceki dizileri ne kadar çöp olsa da belki bir devrim yaşarlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 14 Mayıs 2017; 20:55:1 >




  • Netflix Türkiye‏Onaylanmış hesap @netflixturkiye
    Söylentilere değil, şehir efsanelerine inan. İlk Türkçe Netflix Orijinal dizisiyle #İstanbul'da gizemli bir macera çok yakında!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Floki1903

    Netflix Türkiye‏Onaylanmış hesap @netflixturkiye
    Söylentilere değil, şehir efsanelerine inan. İlk Türkçe Netflix Orijinal dizisiyle #İstanbul'da gizemli bir macera çok yakında!


    konusu da yayınlanmış işid'le ilgiliymiş.Oğlu işide katılan bir babanın oğlunu kurtarmak için işide katılmasıymış.

    başka bir konu bulamadılar mı anlamıyorum .Bıktım zaten her tarafımız işid,pkk,ypg haberleri dolmuş bide gidip dizide de işidi izleyeceğiz.Allahu ekberciler falan filan
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İlk turk dizisinin konusu araplar olmasi pek hoş değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

    İlk turk dizisinin konusu araplar olmasi pek hoş değil.

    valla hocam türk dizisinden çok arap dizisi gibi olacak .Kusucam zaten artık işid-ypg haberlerinden falan bide gidip dizide de mi sakallı teröristleri izleyeceğiz.İnşallah yalandır falan diyeceğim ama pek sanmıyorum.
  • İşin içinde Netflix olduğu için umutluydum ama yapacakları tek şey bizi dünyaya araplar gibi tanıtmak olacak sanırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

    İşin içinde Netflix olduğu için umutluydum ama yapacakları tek şey bizi dünyaya araplar gibi tanıtmak olacak sanırım.

    allahtan işid haberi asparagas haber çıktı hocam.Mekan istanbul olacak ve gizem konusu olacak.Milliyet gazetesi yazarı rüyasında falan görüp yazmış herhalde işidle savaş vs. diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 15 Mayıs 2017; 19:17:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

    İşin içinde Netflix olduğu için umutluydum ama yapacakları tek şey bizi dünyaya araplar gibi tanıtmak olacak sanırım.

    allahtan işid haberi asparagas haber çıktı hocam.Mekan istanbul olacak ve gizem konusu olacak.Milliyet gazetesi yazarı rüyasında falan görüp yazmış herhalde işidle savaş vs. diye.

    İyi bari, belki iyi bir şey olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkemizi arap gibi göstermeye çalışan şu saçma diziyi izlemeyin izlettirmeyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

    ülkemizi arap gibi göstermeye çalışan şu saçma diziyi izlemeyin izlettirmeyin

    izlemeden böyle bir yorum hoş olmamış bence
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Ki haber yalan çıktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

    ülkemizi arap gibi göstermeye çalışan şu saçma diziyi izlemeyin izlettirmeyin

    Japonya'dan bile işid'e katılanlar var. netflix Japonya'da yapsa aynı konuyu onları da mı arap gibi mi göstermeye çalışmış olacak?

    Netflix eğer öyle yapsa Türkiye'den çok tepki olur yemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    işte netflix'e güveniyorum da o3 medya'ya güvenemiyorum.Vatanım sensin dışında güzel yapımları yok.

    İnşallah aşk-ihanet-entrika 3'lüsü dışında bişiler yapabilirler

    Arkadaşlar iyidir de bence son derece orjinal ve güzel bir diziydi ama 10 bölümde bitirdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah. -- 27 Mayıs 2017; 18:34:37 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.