Şimdi Ara

Thronebreaker: The Witcher Tales CD Projekt'in Satış Beklentilerini Karşılamamış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt, The Witcher evreninde geçen tek oyunculu rol yapma kart oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales'ın satış anlamında beklentilerin altında kaldığını açıkladı.

    CD Projekt CEO'su Adam Kicinski:
     
    "Oyunun topluluğun ilgisini çekmesi, satışla ilgili beklentilerimizi artırdı. Ancak ne yazık ki, henüz bu beklentiler karşılanmadı. Yine de iyimser olmaya devam ediyoruz. İlk dönemdeki beklentilerimizi karşılamamış olsa bile, Thronebreaker'ın gelecek yıllarda satmaya devam etmesini bekliyoruz." 
     
    Adam Kicinski ayrıca oyunu ilk başta GOG'a özel çıkarmanın başarılı olmadığını ve oyunu Steam'e getirmek durumunda kaldıklarını belirtti.
     
    "GOG bizim öncelikli platformumuzdur ve oyunu ilk önce orada bizi destekleyen oyunculara vermek istedik. Bununla birlikte, GOG'un ulaşımı, Steam'inki ile kıyaslanamayacak kadar küçük. Steam'de büyük bir Witcher hayran topluluğu olduğunu biliyoruz ve bu yüzden oyunu Steam'de de çıkardık.
     
    Thronebreaker: The Witcher Tales şu anda PC üzerinde ulaşabilir durumda. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonu 4 Aralık'ta çıkacak. Oyunun fiyatı 30 dolar.








  • Ne reklamı ne haberi oldu böyle olması normal. Pat diye witcher yapımcılarının yeni oyunu çıktı dendi benim daha bakasım gelmedi halada bakmadım acaba ne bu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cevabı soruda vermiş adam

    GOG bizim öncelikli platformumuzdur ve oyunu ilk önce orada bizi destekleyen oyunculara vermek istedik. Bununla birlikte, GOG'un ulaşımı, Steam'inki ile kıyaslanamayacak kadar küçük.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steamde 50 liradan çıkıp sonra birden 150 tl oldu. Tamam 30 dolarlık oyunu 50 liradan satmazsında 150 lirada çok olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım satışlar artmaz da fiyatları eski haline çevirirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik ve oynanış mekanikleri yüzünden ilk iki witcher oyununu bile oynamıyor millet hikaye umurun da değil ki insanların. Çok dar bir kitleye hitap ediyorlar aslında seriyi çoğu kişi witcher 3den ibaret sanıyor. Yanlış bir atılım belliydi kârlı olmayacağı. Çıkış sürecinin sessiz olması da etken. Bu arada adamlar buna bile Türkçe dil eklemediler ne tür bir kanser bunlar daha ne yapılması lazım acaba Türkçe'nin kalıcı olması için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.