Şimdi Ara

Tivibu düşük sinyal seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
22.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evim next nextstar dekoder var Avrupa maçlarını izleyebilmek için tivibu aldım türk telekomdaki çalışanlar her şey kurulu sadece fişe ve anten kablosunu takmak yeterli dedi ancak evimiz merkezi sitem uydu kurulu tekrar götürdüğümde bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler bu konudan anlayan var mı ?



  • merkezi sistem varsa türktelekomun yapabileceği birşey yok,merkezi sistemi ayarlayan uyducu anteni düzgün ayarlayamamış,antenin az sinyal gelen frekanslara göre ayarlanması ve ince ayar yapılması gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 16 Ağustos 2017; 14:1:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama başka uydu alıcısında kanalları izleyebiliyorum
  • Benzer sorun bendede var bugün 5 tl lik kampanya ile tivibu ya abone oldum ve kurulu biz yapmıyoruz dedikleri içinde bende az-çok anladıyorum çanağımdaki 4 lü lnb ye kabloyu bağlayıp kendim kurdum.Fakat tivibu uydu alıcısının sinyal kalitesinin en diple yukarda sürekli oynadığını görüyorum.Hadi düzgün bağlayamadım dicem ama tivibuya bağlı uydu kablosunu digitürk e takıyorum sinyal kalitesi full digitürkün kini tivibuya takıyorum düşük.Yani benim yaptığım bağlantıda bir sorun yok ama bu akşam tivispor kanallarında donma ve mozaiklenme oldu.
  • destek için müşteri hizmetlerini aradım 3 gündür bişi yapamadılar
  • Aynı sorun bende de mevcut.Dsmart kullanırken mozaiklenme, kanal açılmama gibi sorunlar yaşamıyordum. Tivibu'ya geçtim geçeli sürekli sorun devam ediyor.
  • ben lnbyi cevirerek daha once trt hd bulabilmistim simdi eurosport 1 ariyorum ama tutturamiyorum bir turlu. canak pozisyonuyla ilgili bir durum olabilir mi, benim.kendim deneyebilecegim birseyler var midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ayni sorun var.tivibu spor ,tivibu spor 2, sinetv hd,sinetv adrenalin düsük sinyal diyor ama diger kanallar cekiyor.merkezi sistem var ve eski uydum cannavar gibi cekiyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede D Smartla hiç.bir sorun yoktu tivibuya geçtim özellikle nba tv ve tivibuspor 3 kanalları sürekli takılıyor ve mozaikleniyor merkezi sistem kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende tivibu uydu kullanıyorum bir senedir. son iki aydır belgesel kannallarının bir kısmı çekiyor bir kısmı çekmiyor birde sinema kanallarının bazıları çekiyor bazıları çekmiyor.bununla ilgili mh aradım.teknik ekip eve geldi uydunun kablosunun çıkarıp kendi cihazlarına takip baktilar bağlantı zayıf anteni ayarlamak lazım dedi.anten az oynamış heralde.bunun için 35 tl istediler.çanak 2. katın duvarıdaydı merdivenleri olmadığı için yapmadan gitti ücrette almadı.
  • Digitürk ile birlikte TİVİBU kulanıyorum Digitürk çekiyor kabloyu TİVİBU'ya takıyorum sinyal hatası veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esas sorun vestel in dandik uydusunda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33-Trt Haber

    18-Discovery Hd

    19-BBC EARTH

    22-Trt 1 HD

    71-Eurosport 1

    72-Eurosport 2

    99-Trt Belgesel

    107-Discovery Science



    Vs. nitelikli kanallar uydu sinyal sorunu nedeniyle açilmiyor. Normal uydu alicımda da olan karasal yayinda da olan Atv yi izlemek icin tivibu almadim ben. Muhtemelen cihazi iade edecegim. Digiturkte sorun olmayan sinyal seviyesi tivibuda sorun oldu. 20 katlı binanın canak antenin ince ayariyla kalin ayariyla ugraşamycm. Sacma sapan kanallara bu frekans yetiyorsa digerlerini de yetsin. Yada ben bu tivibu uyduyu kullanmayayım. Mesela tivibunun kendine ait kanallarinin tamamı aciliyor. Ama discovery acilmiyor. Garip...sıkıldım ugraşmaktan. Yeni başlayanlara başarilar ve sabırlar dilerim. Konuyu turk telekom ekibinin cözmesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Digitürk ve TVbu var Digitürkte sorun yok tvbu şifreli kanallar mozaiklenme yapıyor ara ara S Sport ve S Sport 2 kesinlikle çekmiyor anten sinyal seviyem çok iyi olduğu halde sağlam anteni bozmak istemiyorum türk telekomun buna çözüm bulması gerek ! Yıllardır aynı terane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.