Şimdi Ara

Toprağına, doğasına sahip çıkan köylüleri hem dövdüler hem biber gazı sıktılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Hastanın durumunu belirten kartlar onlar hocam tek kişilik odalarda kapının yanında bulunur böyle müdehale yerlerinde yatakta

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülke demokrasi ile yönetiliyor.

    Seçilmiş kişiler bir karar almış.

    Hayır ben yaptırmam diyorsun engelliyorsun.

    Polis de kanunen göstericileri dağıtmış.



    Haber degeri olan bisey görmüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Waffennord kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam bilgilendirme için çok ilginç geldi bana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: er.ay88

    Ya biraderim, boş kafanla boş konuşmaktan öte gidemiyorsun, sus da adam bilelim bari. Belediyecilikle haber içeriğinin ne alakası var? Kaldı ki AKP belediyeciliği çok mu becerdi? Git Üsküdar a bak bakalım, sancaktepeye bak, Sultanbeyli ye bak bakalım.

    Hadi git ötede yap boş muhabbetini. Hadi abi.

    Alıntıları Göster
    Saçma saçma konuşma beee alıntı yaptığım kişinin mesajına bak manisa artvin veriyor akp ye müstehak demiş eeeeeee izmir ne alemde chp liler seçiyor orayı ama borçlar o biçim yollarda sürekli trafik nasıl chp bu akp den ne farkı var ben tam becerdi demiyorum akp ama ama yazanlarda chp li belediyeler çok iyi akp ye oy verenler düşünsün gibi saçmalıklara da girmesinler..

    Akıllı ol şikayet edilmeyesin sen bana bu şekilde yazamazsın.. Siz çok akıllısınızda ülkeyi sol kesim yönetiyor kendilerini eğiten ama başkasını eğitmemiş kesimler.. Bunun adına bencillik denir işte.. Sadece kendine kendine yaşayan kitle.. O yüzdende ülke de 6 7 tane il alıyorsunuz..

    Ben alıntı yapan kişinin cümlesine göre haber verdim haber içeriği ile alakası yoksa ki var yoksa alıntı yaptığım kişiye git yaz sözlerini ama tabi onu kollayacaksın ya kankin herhalde mecbur bana böyle saçma saçma saldıracaksın..

    Düzenleme = Baktım ilk mesaj yazdığım kişi kim diye o da sen mişsin sen bana cevap vermişsin evet yanlışta yazmadım öyle seçmediğim şekilde yönetiliyorum kendime üzülüyorum edebiyatları yapmak bir şeye yaramıyor senin istediğin yerlerin seçildiği yerlere bak çok güzel yönetiyorlar ülkeyi.. Düşünceye başkaları kötü yönetiyormuş kendisinin oy verdiği partiler sanki diğer illeri süper yönetiyorlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 8 Aralık 2018; 0:38:32 >




  • Bu köylüleri kim örgütleyip salmış oraya. Bide acıtasyon için kadınları çocukları göndermişler.

    Jeotermal çevreci duruyor. Yerden çıkacak sıcak suyla çalışacak. Kömür yada doğalgaz yerine önceden bunlar yapılsaydı keşke...
  • Toprağına, doğasına sahip çıkan köylüleri hem dövdüler hem biber gazı sıktılar


    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bakan-pakdemirli-ciftci-cok-cok-calisir-az-az-kazanir-216105h.htm

    quote:

    Bakan Pakdemirli: "Çiftçi çok çok çalışır, az az kazanır"
    1-2 dakika

    Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bursa'da katıldığı bir açılışta, "Çiftçi çok çok çalışır, az az kazanır. Bunun genel kanunu ne yazık ki böyle" ifadelerini kullandı.

    Bursa ziyaretleri kapsamında birtakım temaslarda bulunmak için Karacabey ilçesine gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, burada Karacabey Ziraat Odası binasının açılış törenine katıldı.

    Törende konuşan Pakdemirli, "Çiftçi çok çok çalışır, az az kazanır. Bunun genel kanunu ne yazık ki böyle" ifadelerini kullandı.

    Pakdemirli, sözlerine şöyle devam etti:

    "Son dönemde hızlı bir şekilde artan döviz kurlarından dolayı gübre, yem, ilaç fiyatları arttı. Bunların hepsini biliyoruz. Günbegün bütün üreticilerin üzerinde inanın sizlerin adına baskı kuruyoruz. 'Tamam bir iki ay döviz kurları çok arttı ama şimdi geriye geldi. Hadi bunları düşürün' diyoruz.

    Olmazsa olmazımız, Türkiye'nin üretimi, sizlerin üretmeniz. Bir ülkede tarım, savunma kadar önemli. Her şeyiniz olabilir, uçağınız, roketleriniz, hatta uzay mekiğiniz olabilir ama buzdolabı boşsa bunun bir anlamı yok. Buzdolabını dolduran da sizlersiniz. Gelecek yılın çok daha bereketli ve verimli olacağına inanıyorum" dedi.




  • Toprağına, doğasına sahip çıkan köylüleri hem dövdüler hem biber gazı sıktılar


    https://odatv.com/meger-vali-milletin-efendisiymis-08121838.html

    quote:

    Meğer vali milletin efendisiymiş
    2 dakika

    Geçen günlerde Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan jeotermal enerji santraline karşı çıkan bir grup mahallelinin santralin yapılacağı arazinin etrafının çitle çevrilmesine yönelik tepkisi, vali yardımcılarıyla yapılan görüşmenin ardından sona ermişti.

    Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat ile köylüler arasındaki o görüşmenin görüntüleri ortaya çıktı.

    Birkaç gün önce Aydın Vali Yardımcıları Mustafa Hulusi Arat ve Yücel Gemici, Kızılcaköy Mahallesi sınırları içerisinde santralin kurulacağı alanın firma tarafından çitle çevrilmesine karşı 3 gündür eylem yapan mahalleliyi ziyaret etmiş.

    Saatler süren görüşmelerin ardından eylem sona erdirilmişti.

    Aydın Kızılcaköy'de tarım arazilerine jeotermal enerji santrali yapılmasına karşı çıkan köylülere biber gazı sıkılmasının ardından Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat köylülerle görüştü.

    Videoda Arat'ın biber gazından şikayet eden köylü kadınlara mandalina yiyerek, “Bir şey olmaz ya, biber gazından ne olacak” dediği görülüyor.

    Konuşmanın devamında ise kadınların jandarmanın tavrından şikayet ederek, şiddet uygulanması ve biber gazı kullanılması talimatını kendisinin verip vermediğini sorması üzerine Arat “Farz et ki ben yaptırdım. Özür diliyorum” diyor.

    Bir diğer videoda ise Vali Yardımcısı Arat, köylülere karşı elini kolunu sallayarak konuşması tepki çekiyor.

    İşte o anlar:




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.