Şimdi Ara

TOSHİBA L50-B-1N0 KULANICILAR KÜLÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
8.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eight

    Arkadaşlar,
    Dün L50-B-12W modelini teknosadan aldım. 1N0 ile arasında işlemci farkı var. Onun dışında aynı sanırım. Benim sorum fan konusunda olacak. Fan sesi nasıl sizde. Bendeki çok rahatsız etmese de biraz sesli gibi geldi. Ayrıca on-off tuşunun sol tarafına (END tuşunun hemen üst kısmına denk gelen yere) elinizle biraz bastırınca fana sürtüyor. Sizde de durum böyle mi yoksa benim bilgisayarda mı bir problem var.

    Bilgisayarda fan sesi masa üstü uygulamalarda hiç yok denecek kadar az. Oyunlarda biraz daha yüksek fakat kesinlikle rahatsız edici değil. Bahsettiğiniz bölgeye bastırıldığında herhangi bir çökme olmuyor. Zaten bu yüzden herhangi bir fan sürtmesi olmuyor.
  • pc gta 5 i kaldırdı yakında sıcaklık ve fps değerleri ve hangi ayarlarda oynadımğım yakında gelecek
  • nemesis055 N kullanıcısına yanıt
    hdmı kablo alacak kadar fakirmisin




  • BEYLER BÜGÜN BİLGİSAYARIN kasasını açtım.Çok pislik çıkmadı sadece pc 4 aylık ama bu konumuz değil bügün bilgisayarın pilini çıkarabildiğini öğrendim. pilin ordaki iki vidayı çıkarmanız yeter şuan ss gönderemiyorum üzgünüm
  • Arkadaşlar şimdi bu bilgisayar da pes 2015 takilmaksizin oynanabiliyormu? Ona göre bir arkadaş 5 aylık bir cihazı 1400 e verecek alayimmi yoksa almayayım mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceylinnaz

    Arkadaşlar şimdi bu bilgisayar da pes 2015 takilmaksizin oynanabiliyormu? Ona göre bir arkadaş 5 aylık bir cihazı 1400 e verecek alayimmi yoksa almayayım mi?

    pes 15'i takılmadan, sorun olmadan oynayabiliyorum. ama oyun için alacaksan yine de pek tavsiye etmiyorum.
  • Arkadaslar bi yardım edebilir misiniz.Dün laptopta oyun oynarken laptop birden ana ekrana döndü.Oyuna tikladim acilmadi kaldı öyle.Bekledim biraz öyle kaldi.Daha sonra laptop yeniden basladi fakat siyah bi ekranda uyarı geldi.Yeniden başlayın tarzında bisi yaziyordu.Laptopu yeniden baslattim eskiye göre belki 3 kat daha yavas aciliyor vede masaüstüne geldigimde cok cok yavaş bi sekilde mause bile kasiyor.Bir seye tikliyom rahat 2dk sonra tiklaniyo kasiyo felan hic bisi yapilmiyo yani.Baya bi reset de attim ama sonuc ayni ne yapmaliyim?asimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar DTS® Sound™ driverini bulamadım hiçbiryerde yardımcı olucak var mı acaba? Yeni format attım da sesi berbat ötesi
  • Arkadaşlar bilgisayarın menteşe ve kasasının kalitesi oldukça kötü. Özellikle menteşeler çok dandik. 2 kere sorun yaşadım menteşelerde. İlkinde servise verdim, kullanıcı hatası dediler 100 lira istediler. 2 ay sonra aynı arıza tekrarladı. Garantinin de bitmesinin etkisiyle kendim yapmaya karar verdim. Menteşe çifti 40 liraya satılıyor. İçini açtıktan sonra birkaç vida söküp, kabloyu oynatmaktan başka hiçbir zorluğu yok. Boştan yere servise verip ne o kadar para çıksın cebinizden ne de o iğrenç Toshiba servislerinde en az 1 ay beklesin.

    Parçayı aldığım bilgisayarcı arkadaş da L50 modelinde en çok bu arızayla karşılaştığını söyledi. Dikkatli kullanmanızı tavsiye ediyorum.
  • Allah belasını versin böyle bilgisayarın ilk günden beri yavaş onu geçtim birkaç ay içinde menteşesi ayrıldı bildiğin plastik servis 475 lira para istedi başka bi tamirciye verdim bakalım o ne kadar isteyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim arkadaşım var 10 ay önce bu bilgisayardan almışlar 15.ci gün ekranı kırılmış bunlarda yaptırmamışlar ban satın falan dedim tamam dedi kaçtl ye alıyım laptop u ve ekranı yaptırması kaç tl tutar?

    (hangi oyunları kaldırır gta5 i düşükte kaldırırmı)

    şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Englishman In New York

    Allah belasını versin böyle bilgisayarın ilk günden beri yavaş onu geçtim birkaç ay içinde menteşesi ayrıldı bildiğin plastik servis 475 lira para istedi başka bi tamirciye verdim bakalım o ne kadar isteyecek

    hocam servislere para kaptırmayın. benim 2 defa kırıldı, ilkinde servise verdim. 350 lira para verdim ve bilgisayarı 1 ay sonra alabildim. arada çektiğim sıkıntıyı da allah biliyor.

    toplam 120 lira civarına ekranın etrafındaki plastik çerçeve ve menteşeyi alabiliyorsunuz. takması da öyle zor bir şey değil. aklınızda bulunsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samet dzgn

    benim arkadaşım var 10 ay önce bu bilgisayardan almışlar 15.ci gün ekranı kırılmış bunlarda yaptırmamışlar ban satın falan dedim tamam dedi kaçtl ye alıyım laptop u ve ekranı yaptırması kaç tl tutar?

    (hangi oyunları kaldırır gta5 i düşükte kaldırırmı)

    şimdiden teşekkür ederim

    ekran 250 lira civarı galiba, ekranın etrafındaki plastik kısım 90 lira civarı, menteşeleri de 40-50 lira falan. Ama bu saatten sonra almanızı tavsiye etmem. Bilgisayarın öyle para vermeye değecek bir performansı yok ve parça kalitesi hiç iyi değil.
  • Teşekkür ederim. Garanti kapsamında olduğu için ücretsiz yaparlar ümidiyle gönderdim ama böyle olduğunu bilsem baştan almazdım. 100 150 civarı bi para isteseler verirdim herhalde ama alırken verdiğim paranın 4te 1ini istediler resmen hem de menteşe sağlam dedi benim gösterdiğim tamirci. En fazla 200 liraya hallolurmuş. Kendim yapabileceğimi sanmıyorum o yüzden gözden çıkardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde menteşenin ekran panelindeki orturduğu iki vida yuıvası kırıldı ve sonrasında wi-fi çekmez oldu bende çok umursamadım zaten odanın içinde ethernet kablosu kulanıyorum yazın sağlam bi bilgisayarcıya yaptıracam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibos_1996

    benimde menteşenin ekran panelindeki orturduğu iki vida yuıvası kırıldı ve sonrasında wi-fi çekmez oldu bende çok umursamadım zaten odanın içinde ethernet kablosu kulanıyorum yazın sağlam bi bilgisayarcıya yaptıracam.

    Hocam iki sorunu da yaşadım.

    İlk sorunu iki defa yaşadım. İlkinde servise verdim, kalitesiz iki vidayı yerine yenilerini takmak için dünya kadar para istediler, mecbur verdim. İkinci defa olduğunda ise kendim çözmeye karar verdim. Şöyle ki o ekran paneline oturan vidaların yuvalarını bir iğneyi ısıtarak arka kapağa kadar deldim. Ardından da kendim yeni vidalar kullanarak arka kapak üzerinden sabitledim. Tek kötü tarafı arka kapaktan iki tane vida gözüküyor. Ama orijinal haline göre oldukça sağlam oldu. Eğer isterseniz fotoğraf atarım.

    İkinci sorunu ise bir bilgisayarcı arkadaş çözdü. Dediğine göre anakartta, kablosuz iletişim donanımı için iki tane slot varmış. Hali hazırda takılı olduğu slottan çıkarıp diğer slota takınca sorun çözüldü.

    Daha önce yazmıştım tekrar yazayım; arkadaşlar gerçek malzeme kalitesi çok kötü. Özellikle menteşe ve o bölgedeki vidalar falan inanılmaz kalitesiz. Ne kadar yaptırırsanız yaptırın sürekli aynı sorunlar tekrarlıyor. Bu nedenle servislere, bilgisayarcılara para kaptırmak yerine internetten malzemeleri alıp kendiniz yapmanızı tavsiye ediyorum. Ben işim gereği bilgisayarı çok kullandığım için sürekli sorun çıkarıyor. Ancak bu şekilde hallediyorum.




  • Hocam sana zahmet foto atarmısın zaten sıktı bu toshiba beni şimdi ps3 alacam yakın zamanda belli miktar beni idare etsin diye geri işe başlayıncada çekecem bitane rog en temizi
  • Benim sadece pili çöp oldu okadar öbürtürlü canavar gibi .Gta 5 ren rainbow a hepsini kaldırıdı.
  • İyi akşamlar. Bilgisayara format atacaktım c bölümünü silmedim sadece biçimlendirip win 10 usb oluşturup kurmaya çalıştım.fakat hata alıyorum. ne yaptıysam kuramıyorum.Sürücü medyası bulunamadı hatası alıyorum. Ama bilgisayarı usb ile başlatıyorum usb de hata yok başka pc ye kurdum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.