Şimdi Ara

Toshiba Satellite S70-A-11E Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
23.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serial17


    Genel Konu sayın. Laptop hakkında konuşabileceğimiz bir konudur.

    İntel Core i7 4700Q 2.4 Ghz (Turbo Boost ile 3.4 Ghz)
    8 Gb Ram
    1TB HDD
    2 Gb Nvida 740m Ekran kartı
    17.3" ekran
    Windows 8.1


    Turbo Boost Link:https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=19105 belki istersiniz.


    verdigin link sayfa bulunamadı hatası veriyor birde bu s70 sürücüleri l70 e oluyormu tesekkürler




  • Bilgisayarın ekran kartı sürücüsünü güncelleyemiyorum,intel kart sürücüsünü yükler ekran donuyor ve yeniden başlattığım zaman siyah ekranda kalıyor. Intel yüklenmeden nvidiayı zaten kuramıyorum. Sanırım ekran kartında sorun var. Güvenli modda başlatıp ikisinin de driverını kurmayı başardım ama yeniden başlattığım zaman yine siyah ekranda kalıyor. Tuhaf olan şey format attığım zaman hiçbir driver yüklü değilken ve internet bağlantısı yokken bilgisayarı kullanabiliyorum görüntüde sorun olmuyor o zaman. Internet bağlantısı olduğunda intel ekran kartını kurmaya çalıştığı için yine siyah ekrana dönüşüyor ne yapacağımı şaşırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop'un cd-rom girişi yerinde ssd yuvası takacağım da 12.7 mm olanlar mı uyumludur 9.5 mm olanlar mı bilgi verebilir misiniz?
  • uzun zaman sonrasında konuyu tekrar hortlatıyorum :) 2 yılı aşkındır bu laptopu kullanıyorum ve halen ilk günkü performansını veriyor. Tabi bu performans o gün olduğu gibi bugün de gündelik kullanım için. marketten indirdiğim çoğu kaliteli oyunu modern combat, Asfalt 8 gibi hala gayet iyi oynatıyor.

    şu an en güncel win 10 kurulu, performansı gündelik kullanım için bence 7/10, oyun hariç işlem sıcaklığı 45-60derecede oynuyor(fan temizliği şart). turbo bost ile 3,29ghz görüyor.

    Son olarak iyi ki almışım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3fo

    uzun zaman sonrasında konuyu tekrar hortlatıyorum :) 2 yılı aşkındır bu laptopu kullanıyorum ve halen ilk günkü performansını veriyor. Tabi bu performans o gün olduğu gibi bugün de gündelik kullanım için. marketten indirdiğim çoğu kaliteli oyunu modern combat, Asfalt 8 gibi hala gayet iyi oynatıyor.

    şu an en güncel win 10 kurulu, performansı gündelik kullanım için bence 7/10, oyun hariç işlem sıcaklığı 45-60derecede oynuyor(fan temizliği şart). turbo bost ile 3,29ghz görüyor.

    Son olarak iyi ki almışım :)

    valla aynı laptopu 2. el olarak bende aldım, çok araştırmıştım, menmunda oldum, performans gayet iyi,tasarım çoğu bilgisayarda yok, aldığım kişide 250 GB SSD taktı yazıcı yerine.İşletim sistemi SSD ye kurulu, 1 TB hardiskte bana kaldı.Açılışı 5 saniye sürmüyor.
    http://support.toshiba.com/drivers sitesinden güncel driverleride indirip kurdum.Tek kelime ile harika.Maşallah demekten başka seçenek kalmıyor.




  • Toshibalarınız ne alemde arkadaşlar...
  • bende hala aynı laptopu kullanıyorum.geçen pazar günü komple söktüm fan temizliği yaptım termal macun yeniledim.ama bikaç defa format atttığım için turbo boast yüklümü değilmi bilemedim.win10 kullanıyorum,nasıl anlayacaz eğer kurulu değilse nereden nasıl kuracağız.ilk mesajlarda link verilmiş ama o link geçersizleşmiş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.