Şimdi Ara

Total War: Three Kingdoms / Yeni Total War Oyunu Çıkıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yeni Total War oyununun çıkmasını beklerken bir nevi yeni haritamıza alışmak adına Çin tarihi açısından önemli olan "Three Kingdoms-Üç Krallık" dönemine dair film ve dizileri araştırıyordum. Aşağıda ön bilgi olarak sadece dizi ve film isimlerini sizlerle paylaşacağım. Ardından karakter karşılaştırmalarını ve döneme dair harita desteki bazı bilgiler sunmaya çalışacağım.

    Linkler:

    StrategyTurk Forum

    Donanımhaber forum




  • Güzel bir çalışma olmuş hakikaten. Yalnız bir kez Çin filmi izledim. Sinemadan 20.dk'dan sonra kaçmak zorunda kaldım. Asla alt yazılı izlemeyeceğim bir dildir. O kadar çok "ç,ş" harfleri duyuluyor ki artık belli bir süreden sonra cidden baş ağrısı yapıyor.
  • Empir Total War'dan sonra çıkan tüm TW oyunları ilgilim pek çekemedi,buda ilgimi hiç çekmedi.
  • -Nefer- kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Şu an dizinin 27. bölümündeyim. Öyle ahım şahım bir şey değil ama oyun için, altyapı oluşturmak ve oyuna derinlik katmak için, izliyorum. Savaş stratejisi, şehirler, kuşatmalar hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Kısmen de olsa savaşlara dair şevkim artıyor.

    Film için ise dediğin gibi ilk yarım saat zor dayandık ve kapattık.

    Karakterleri sırayla eklemeye çalışacağım, harita ekleyebilirsem eklerim. Ben bilgi kaynağı bulamadım, kendimce burada biriktirmeye çalışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 21 Eylül 2018; 16:32:13 >
  • Şu grafiklerden de vazgeçseler artık yahu sadece bana mı arcade geliyor böyle çizgi film gibi. Warhammer da çok sırıtmıyor ama m2tw grafikleri hala bana daha cazip geliyor.
    bu çin zımbırtısı da öyle hiç oynayasım gelmiyor
  • DLC tadı vermeye başladı ve bu üzücü
  • Oyunun çıkmasına az bir zaman kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avatar sistemi gelsede onlien pvp savaşalr başlasa , klan savaşları 2v2,3v3,4v4 turnuvalar. ranked maçlar ilk 100 ilk 50 kassak. klanca toplanıp antrenmanlar birim testleri yaspak. :)
  • Sırf Avrupa'da geçmediği için Shogun 2'ye bir türlü alışamamıştım. Hiç adını bile duymadığımız devletlerle oynamak, Japonya haritasında olmak keyif vermemişti bana. Buna da zaten ön yargım var o sebeplerden dolayı, bir de yeni yayınlanan oynanış görüntülerine bakınca iyice soğudum ben bu oyundan.

    Öncelikle bu general odaklı sistemi hiç sevmedim. Devletler yerine kişi var karşınızda. Diplomasi ekranında vs. devlet adı yok kişi var. Bu kişiler savaş alanında yanında asker olmadan tek başına yer alıyor ve tek başına düşmanın arasına dalabiliyor. Ayrıca çok güçlüler ve bir youtuberdan anladığım kadarıyla ölümsüzler. Savaş alanında sadece yaralanıyorlar. Yani Warhammer mı oynuyoruz, nerde kaldı gerçeklik Ayrıca yeni düello sistemi geldi bildiğiniz gibi. Ama galiba o düellolar izlemekten zevk alacağımız şeyler olmayacak. Dövüşlerde animasyonlar senkronize değil ÇOĞU ZAMAN. Birbirlerine random hareketler yapıyorlar sadece.


    Arayüz rezalet. Ekranın her yerinde bir sürü yer kaplayan siyah siyah kutucuklar var. En ufak bir uyarı bile kocaman ve simsiyah baloncuklarda çıkıyor. Savaş ekranında da aynı şekilde. Her şey kocaman ve simsiyah. Biliyorum o soldaki şey vs. kapatılabiliyor ama , hadi ben açık oynamak istiyorum, adamlarımı karşılaştırmak istiyorum.

    Total War: Three Kingdoms / Yeni Total War Oyunu Çıkıyor

    Ünite kartlarına bakın. Şu ana kadar yapılmış en kötü ünite kartları. Elinde bi şeyler tutan anlamsız gölgeler var sadece.

    Total War: Three Kingdoms / Yeni Total War Oyunu Çıkıyor


    Savaş alanına gelecek olursak, Attila çok çok daha iyi bundan. Onda ortada savaş döndüğü belli oluyor. Bunda nedense mahalle kavgası havası var. Savaş alanına şöyle yukarıdan bakayım dediğinizde dikkatinizi çeken tek şey generallerin nerede olduğunu gösteren büyük yuvarlak portreler oluyor.

    Total War: Three Kingdoms / Yeni Total War Oyunu Çıkıyor

    Sadece videolardan gözüme çarpanlar bunlar. Oynanış fena durmuyor, denemek lazım. Ben bu oyun yerine Medieval Kingdoms 1212 AD Modunun campaign kısmını beklemeye başladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 1 Şubat 2019; 2:6:40 >




  • Tam anlamıyla Çin işi olmuş desenize. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Düellolarda generaller ölebiliyor, yaralanabiliyor veya kaçabiliyor. Savaşın sonunda ele geçirdiğiniz generalleri yanınıza alabiliyor, öldürebiliyor veya serbest bırakabiliyorsunuz. Serbest bırakmadan önce yanınıza aldığınız düşman generali, düşman ülkeye casus olarak gönderebiliyorsunuz.

    Generallerin koca orduya dalması konusu ise şu: İki oyun modu var. biri hikaye/fantastik diğeri ise normal mod. İlk modda kahramanlarımızın bir nevi üstün yetenekleri var(WH gibi), ikinci modda ise kumandan şeklinde olacaklar.

    Grafikler konusunda ise "çalışma aşamasında" olduğu için bir şey diyemeyeceğim, ilerleyen süreçte iyileşecektir.

    Arayüz konusunda ise evet ben de hiç sevmedim. Ve asker kartları gerçekten kapalı/boğuk.

    Medieval Kingdoms 1212 AD bu moda dair bizan campaign videoları var, ben ilgilenmediğim için araştırmadım, henüz çıkmadı mı?
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Bence işlevsel. Multide oynarken bir birimin kılıçlı mızraklı mı oolduğu çabuk anlaşılır. Resimli Medieval 2 kartlarından nefret ederdim. Gayet sade ve anlaşılır. Birimi zaten görüyosun. Oyunun grafik ,sanat tarzı Shogun1 i andırıyor .Shogun 1 ünite kartlarına bakarsan analarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 2 Şubat 2019; 19:23:2 >
  • Mod çıkmadı henüz. Mod yapımcıları isteyen youtuberlara göndermişler tanıtım amaçlı.
  • 179 liradan ön siparişe açılmış. Çıkış tarihi 7 Mart. Beğenmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Gameplay videosunu yeni izledim. Yazdıklarının hepsine katılmakla birlikte ek olarak yapay zeka rezalet diyorum. CA aynı tas aynı hamam devam ediyor. Sırf casual oyuncular için oyun yapmaya başladılar artık. Ayrıca sadece generaller değil askerler de senkronize hareketlerle değil Random savaşıyorlar. O Shogundaki Romedaki uyumlu kapışmalar yok. Kılıç kılıca değmiyor. Bütün bu olumsuzluklar neticesinde 1 liraya bile düşürseler para vermem bu oyuna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 9 Şubat 2019; 15:5:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.