Şimdi Ara

Toyota Touch 2 ve Touch & Go 2: Kullanıcı tecrübeleri ve klavuzda yazmayanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
29.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Touch 2 bizde kullanıyoruz..servis iPhone lara gelen mesajları göremezsiniz sadece konuşma aktif demişti..sanırım onlards bilmiyor..



    Navigasyon u dışardan yükletebiliyormuyuz..servis dışında daha uygun şeklilde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş toyota bu ekran yüzünden epey müşterinin canını sıkacak heralde. Ya toptan yurtdışından bir firmaya t0uch 2 lere takılan hem navi hem video gösterici wifili parçayı getirtecez yada piyasadaki (yeni ekranlarda 2gb ram var)ekranlardan alıp bizimkileri çöpe atacaz. 2017 model araç alıp eski android sistemli telefon peşinde koşmak çok acaip bir duygu.
    https://www.youtube.com/watch?v=sD5RfcQeaZg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 8 Temmuz 2017; 9:24:16 >
  • Konu hortlayacak fakat başka yazacak yer bulamadım. USB'den şarkılarımı sorunsuz dinliyorsum. Geçen gün "Gözat" kısmına tıklayıp,arayıp bir şarkı seçtim. Şimdi sürekli aynı şarkıyı çalıp duruyor. Diğer şarkıları görüyor ama sırayla veya rastgele o şarkılara geçemiyorum. Kılavuzda da birşey yok. Bilgisi olan var mı?
  •  Toyota Touch 2 ve Touch & Go 2: Kullanıcı tecrübeleri ve klavuzda yazmayanlar

    işaretli kısımdaki ayarları değiştirmeyi denediniz mi?
  • Denedim. Fakat tek bir şarkı seçili göründüğü için sürekli aynı şarkıyı çalıyor. Tür veya şarkı olarak listede tüm şarkılarım görünüyor. Fakat illaki birini seçmemi istiyor, seçince sadece o şarkı çalıyor. Daha önce hiç özel bir parça arayıp seçmemiştim, hepsini çalıyordu (sırayla veya karışık). Ne yaptıysam çözüm bulamadım
  • o zaman tekrar gözat diyerek albümleri seçin istediğiniz albümü seçince oradaki tüm parçalar çıkar, çıkmazsa usb deki parçaların idtag bilgileri bozulmuş olabilir, bilgisayara bağlayıp "Mp3tag" isimli ücretsiz programla idtag bilgilerini tekrar oluşturabilirsiniz
  • Birkaç şey yaptım sonunda düzeldi. Hangisinin düzelttiğini bilemediğimden yaptıklarımı aşağıda yazayım, belki faydası olur:

    1) Yaklaşık 8 saat boyunca hiç USB bellek takmadım. (Normalde takar takmaz kaldığı yerden devam ediyordu o tek şarkıya, 8 saatin sonunda listenin en başındaki şarkıyla başladı ve değiştirdi)
    2) USB'yi bilgisayara taktım. Tüm şarkıları AIMP programına atıp liste oluşturdum. M3U formatında USB'nin içinde şarkılarla aynı yere kaydettim.
    3) Bilgisayarda tüm şarkıları seçtim. Özellikler'e tıklayıp Ayrıntılar sekmesinde Tarz kısmına İngilizce karakterle isim girdim (Ör. Turku). Yani hepsi aynı tarz oldu.

    Benim anlamadığım şimdiye kadar bunların hiçbirini yapmadan sorunsuz kullanıyordum. Ayrıca sorun var mı diye kontrol ettim. Gözat diyerek tek şarkı aradım, o şarkıyı çalıp diğerine geçti
  • 2017 corollada usb den klasör gösterimini bir türlü düzgün yapamadım. MP3 leri Albüm adı vererek klasörlere kaydettim ancak usb bekleği taktığımda ekrandan albüm listelemeye girdiğimde 8 albümden fazlasını listelemiyor. Oysa ki bellek içindeki 1300 MP3 dosyasını 30 ayrı albüm olarak düzenlemiştim. Bu sorun için yazılım güncellemesi var mı acaba ? Ya da bu sorunu halledebilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gwznr

    2017 corollada usb den klasör gösterimini bir türlü düzgün yapamadım. MP3 leri Albüm adı vererek klasörlere kaydettim ancak usb bekleği taktığımda ekrandan albüm listelemeye girdiğimde 8 albümden fazlasını listelemiyor. Oysa ki bellek içindeki 1300 MP3 dosyasını 30 ayrı albüm olarak düzenlemiştim. Bu sorun için yazılım güncellemesi var mı acaba ? Ya da bu sorunu halledebilen var mı ?
    bende de aynı sıkıntı vardı, cihaz klasör isimlerini dikkate almıyor, usb'deki idtag'leri dikkate alıyor, bunun için bilgisayarda mp3tag isimli ücretsiz yazılımı kullanarak her klasör içindeki mp3'lere klasör adı, şarkı adı ve sanatçı adı bilgilerini doldurarak tekrar kaydettim, bu şekilde yapınca sorun kalmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggy06 -- 1 Aralık 2018; 17:20:14 >
  • Merhaba, yandex yeni sürümü cihazı desteklemiuor hatası alıyorum, çözümü bilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    2014 model aracımın multimedyası (Touch 2) hiç güncellenmedi.

    Eğer varsa son sürümü indirip kendim güncellemek istiyorum, yardımcı olabilir misiniz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VGroove kullanıcısına yanıt
    Toyota tech e baktınız mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vala61 -- 17 Haziran 2019; 10:35:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vala61

    Toyota tech e baktınız mı?
    Nerden bakıyoruz hocam ?
  • VGroove kullanıcısına yanıt
    https://www.toyota-tech.eu/

    Kaydolup giriş yaparak birçok bilgiye kılavuza ulaşabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vala61

    https://www.toyota-tech.eu/

    Kaydolup giriş yaparak birçok bilgiye kılavuza ulaşabilirsiniz.
    Çok teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.