Şimdi Ara

TRANSFER AÇIKLAMASI BEKLERKEN..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "BİR KAMPANYA BAŞLATACAĞIZ"

    "Bir kampanya yapmaya karar verdik. Ayda 5-10 lira verebilecek insanlardan tutun, tek seferde 500 bin, 1 milyon verebilecek insanları bir araya getirin, Fenerbahçe'nin kimseye muhtaç olmamasını sağlayacak duruma gelmesi için bir kampanyaya başlayacağız"


    şimdi aziz yıldırım ne demişti ali koç' a? "sen ne kadar veriyorsan ben de o kadar vereceğim. sen futbolu iyi biliyorsun, geç futbolun başına, ben de basketbolun başına geçeyim."

    ya fb taraftarından al alabildiğin kadar da. madem para lazım idi o teklifi niye kabul etmedin ki? bunlar fenerbahçeli ise ben de donanımhaber adminiyim.



  • aziz 5 koyuyosa 10 geri alıyordu fenerden şimdi geri alacak pozisyonda olmadığından sembolik rakamlar verir ancak
  • seyirci maça gitmiyor. maç başına ortalama seyirci sayısı başkan değişiminden sonra ne kadar yükseldi 2000 mi. taraftardan böyle para isteyeceğine önce tribünleri doldurun demeleri daha doğru olanı. ama seyirci tribüne gelmiyor ki diyeceğiz bu sefer. bu şeye benziyor desteklediğiniz boksör ringe çıkıyor ama dayak yemesi kaçınılmaz. şimdi gs fb' yi evire çevire yenecek biz de maça gideceğiz izlemeye? abdülkerim gitsin izlemeye diyeceğim de o da futbolu bırakmış basketbol ile ilgileniyor ama onu daa tv' den izliyor olmalı..

    valla ne eski ne de yeni yönetim, görünen o ki bizim kongre üyelerinde ne ileri görüşlülük varmış ne de disiplin. bu hale düşecek fb' yi görebiliyor olsalardı kesinlikle yeni yönetime oy vermezlerdi diye düşünüyorum. gs eski başkanının kıyafetleriyle alay ettiler, demediklerini bırakmadılar, küçük düşürdüler ve başkanlıktan indirdiler ki haksız buldum ben. şimdi fazla söze gerek yok, bu çağrıyı yapmaya hakkın yok. tribüne seyirci çağır tamam. para istiyorsan, kongre üyelerine gidip istemeliler.
  • hatırlatalım bjk' de bir kibrit çak kampanyası olmuştu. sonra gs' de de polat döneminde 6 puanımız silinecek diye yardım kampanyası başlatılmıştı. şimdi sıra bizde yalnız çok güzel yorumlar var. mesela rahmetli turgay 100. yılımızda balo yardımı için 10bin euro toplamak istemiştik kimse yardım etmemişti, ben yardım etmeyi düşünmüyorum demişti. ekşide de iki yorum dikkatimi çekti. birincisi bu yapılan popülizm diyor. diğer bir yorumda kulübün mevcut kaynaklarını iyi kullanamama sonrasonda da batarken sağa sola sarıl kendine tabiri caizse, ortak edin. kısaca önce fb yöneticilerden veya iş adamlarından toplanmalıydı diyor. eee nerede bu fenerliler ya gık demiyorsunuz ayıp oluyor. ha hala sahip çıkacağız diyoruz yani. valla bende beş kuruş kalmadı.
  • 4 milyar lira borcu yapanın, şimdi yana yakıla göndermeye çalıştığımız adamları bu takıma dolduranın hiç suçu yok ama bu durumdan kurtulmak için çözümler arayana sallayalım.

    Açmış olmak için açılan bir konu.
  • Boidae kullanıcısına yanıt
    hedeflenen ile uygulamalar arasında çarpıklık var. başarısızlık kabul edilebilir. ama gelecek için hiç de açıcı olmayan girişimler var ise ve abdülkerim gibi fanatik bir fenerli de yurt dışı maçlarını bırakın yenilin gözünüzü içeriye çevirin diyorsa korkmuştur demektir. rezalete bak göremiyor musun. bunlar fenerli değil küme düşersek gerçekten şaşırmam.
  • Boidae kullanıcısına yanıt
    ümraniye 1-0 ?

    düşüncelerini alalım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.