Şimdi Ara

TRAVIAN SAÇMALIĞI (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
36.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Travian ilk çıktığından beri oynuyorum yıllardır anlam veremediğim şey serverın sonuna kadar ancak 2-3 köy kurup geliştiren büyükbaş ağalık taslıyor. Birliğin en sağlam oyuncusuna defans atmıyorlar ama ona 2-3 birlik birden seferber oluyor korumak için. Demek istediğim 2 köyü olan da 15 köyü olan da eşit tabi birlik içinde ama oyuna bunca önem veren (herkesi ayağa kaldıracak kadar) neden 3-5 köy daha kurmuyor, neden hesabı daha başarılı hale getirmiyor. Herhangi birine temsilci verse ara sıra girip bişeyler bassa daha fazla gelişir. İşte böyle oyuncularla aynı birlikte olduğum serverlardan hiç tat alamıyorum serverın yarısında keyfim kaçıyor hesabı siliyorum emeklerime acımadan. Şimdi yine mesaj geldi 3 köylü abimize sıralı çıkmışlar. Yahu yıksan nolur 600 nüfus merkez kasmış adam. Bu defa son diye diye bırakamadım ama harbiden bırakıcam bu defa lanet, pislik oyunu.
  • Bu eski ucube oyunu oynayan var mı hala?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patatessiz patso

    Bu eski ucube oyunu oynayan var mı hala?
    Wizard Of Wor oynarım daha iyi
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Burdayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 yıl mı.. Gözümde canlanır koskoca mazi be :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düştük gene bu bataklığa ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 x başladık, öyle hatırlamak olsun :)
  • 12 yıl sonra gelen update.. Cesaristen kahraman basılan günleri yad etmek için bi hesap açayım dedim, serverlar "international" olmuş, mısır ve hun diye iki ırk daha eklenmiş, altın fiyatları tavanlarda... ama sistemi düzeltmişler baya, multi köylerde bir defa bile ortak ağdan bağlanırsan kısıt getiriyor, bir oyuncuya belirli bi sınırdan fazla o size tekrar ham atmadığı sürece ham atamıyorsunuz. Biraz pay2win'e dönmüştü zaten bu gold hesap muhabbetiyle ama bulduğunuz eşyaları satarak yine para yatırmadan oynayabiliyor ve gold hesaba sahip olabiliyorsunuz. Değişiklik yapmaları güzel olmuş, baya hoşuma gitti açıkçası ama o eski SALDIRI KOMUTANI, SAVUNMA KOMUTANI görevlerini görememek üzdü biraz :D

  • atarikaltunn kullanıcısına yanıt

    Hocam multiyi engelleyemezler. Adamlar, kendilerine yağmalamak için hesap açıp geliştiriyor ve bunu yaparken de farklı ip kullanıyor.

    Vpn veya telefon internetiyle girmek zor değil ki artık. Onun haricinde, oyunu bırakan kişilerin hesaplarını da cüzzi bir şey ödeyerek alıyorlar sonra da yine yağmalıyorlar. Gümüş kısmı zaten oyun başında çok ciddi güç sağlıyor parası olana. Yani parası ve vakti olan her daim kral olur bu oyunda.

  • makarov28 M kullanıcısına yanıt

    Engelleyemezler yerine engellemiyorlar demek daha doğru olur. Yan/multi katı olarak engellenirse oyuncu sayısı çok komik durumlarda olacaktır. Uzun süredir Kingdoms oynamıyorum ama oynadığım dönemlerde bizdeki yönetim diğerlerindeki gibi değildi. Multi olduğunu yan hesabı ile kanıtladığımız hâlde yasaklanmadığını hatta ceza bile almadığını gördüm. Yönetime yakın olan krallıklar veya oyuncular var. Hala öyle mi bilemiyorum. Yoksa engellemek ve bunun tespiti gayet kolay. VPN ve türevlerini kullanman seni gizlemez. Oyunda zaten kemik kadro hakim. Geriside salla parti giren ve bol bol yan şubelerden oluşuyor. Tek başına girip başarılı olman artık yeni sistemde pek mümkün değil. Top listesine bakarsan o kadar yağmanın manuel olarak mümkün olmadığını, net bir şekilde tmbot kullandığını zaten bilen biri olarak söyleyebilirim.  

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.