Şimdi Ara

Trendyol colgate max white 2 li artı diş fırçası 14.95 kargo ücretsiz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
11.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Bu kampanyadan haberim yok, ama önerim yumuşak sertlikte fırça almayın, orta veya sert olsun. Ve fırçanın kılları düz sonlanarak uzanması daha iyi fırçalamanızı sağlayacak. Şu şekilde



    Trendyol colgate max white 2 li artı diş fırçası 14.95 kargo ücretsiz

    Haftada en az 2 3 gün de diş ipi mutlaka kullanın, dişleriniz çok sıkı dizilmişse veya çapraşıklık varsa "ara yüz fırçası" da öneririm. Fırçanın ulaşamadığı yerleri rahat temizlersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plaka01 P kullanıcısına yanıt
    Arayüz fırçasını uzun süredir kullanıyorum. Dişlerim hem kalın hem de sık, yetmiyormuş gibi genetik diş yapımız zayıf olduğu için kendimi bildim bileli diş hekimlerinden randevu aldığım için pek çok dişim dolgulu. Genellikle de araları kapalı, öyle yapmışlar bilemiyorum. Son dönemde yaptırdıklarımı hep ayırıyorlar ama eskilerin bazılarının araları dolgulu hatta kanal tedavili diyelim. Normal dolgu sayım az, çoğu dişim kanal tedavili.

    Sert sensodynelerden kullanıyorum. Fırçalamayı da genel olarak sert yapıyorum. Günde 4 kez fırçalama yapıyorum sabah uyandığımda, öğle yemeğinden sonra, akşam yemeğinden sonra, yatmadan önce.

    Macun olarak nedense splatlar bende hissel açıdan çok olumlu yansıdı. Bilemiyorum zaten 100 ml olduğunu ve hep indirimden 10 tl ye aldığımı düşününce de gayet memnunum. Gratiste ayda 2-3 kez indirim oluyor sonlarına yakın macunun illa denk geliyor hep alıyorum. Nedense fırsata konu olan macun en ucuz macundan bile daha fazla rahatsız etti beni bilemiyorum. Bildiğiniz iş görmez gibi grldi bana.

    Birde şu ağız temizleme sularından kullanıyorum. Tüm bunlara rağmen diş etimde bir adet apse var. Çekilmesi gerekiyor ama kullana bildiğin kadar kullan diyor diş hekimim. (Ağrı yapmıyor)

    Bu arada şeker ağırlıklı beslenmiyorum hatta hayatımda gazlı içecekler ve şekerli yiyecekler yok.

    :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Splat organik ve siyah ağaç olanları kullandım güzel rusyada üretilmiş ama her gün fırçalamanız lazım 1 gün unutunca sararıyor ve tartar kalıyor zaten bu diş macununu kullanacağımdan değil arada iş görsün diye tutucağım hani splat felan biterse temin edene kadar kullanırım daha önce colgate markalı diş fırçalarını kullandım diş damağım hassas olduğundan dolayı yumuşak seçiyorum kanama yapmıyor.Sensodyne ve oral b kullanmış biri olarak sert fırça olarak tabikide sensodyne eğer oral b ise pilli veya elektrikli olanlar her ne kadar sağlıksız görülsede tercihimdir ayrıca evime oral b nin ağzına basınçlı su yapan cihazını aldım diş ipi yerine onu kullanıyorum ciddi basınç uyguluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Bazen tuzla bastırdığım oldu(bende geçici olarak işe yarıyordu), doktorun yazdığı antibiyotiği kullandığım da oldu ve diş ipi, ağız çalkalama suyu, tuzla gargara... bu gibi yöntemleri denedim belki düzelir diye. Bu sorun aylarca devam etti. O dişimdeki apseyi şiştikçe patlattım çoğu zaman. Diş hekimine gittiğimde "bu apse hava almış ve içindeki bilmemne oksijenle temas ettiği için bu dişi kurtaramayız, kanal tedavisi olmaz dişi çekmemiz lazım" gibi bir şey söylemişti. Başka bir dişçi de bu dişin çekilmesi gerektiği söylemişti. Ben de çektirmedim apse geçsin diye bekledim. Bazen geçti sanıyordum fakat tekrardan çıkıyordu ama aylar sonra çıkmaz oldu ve tamamen çıkmaz olduğuna emin olduktan sonra yeni bir diş hekimine gittim bu dişin etinde apse çıktığını ve defalarca kez patlattığımı belirttim. röntgen çekildi, sanırım dişin bulunduğu çene kemiği veya dişin kemiği kötü durumda olduğunu söylemişti. Kanal tedavisi yaparak şansımızı deneyebiliriz dedi ve o eski dolguyu söküp kanal tedavisini uyguladı şimdilik memnunum sorun yok. Dişimi kaybetmediğim için mutluyum. Doktorunuz size antibiyotik tedavisi önerdi mi? Belki iltihap antibiyotikle düzelebilir. ayrıca apseliyken ağrıyordu ve patlattıktan sonra çok ağrı çektiğimi hatırlıyorum.
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Antibiyotik tedavisi uygulandı, defalarca hem de dönemsel olarak ağrı yaptığı için kullanmam gerekebiliyordu be antibiyotik tedavisi başlatıyorduk. Benim bahsettiğim apse yaklaşıl 2,5 yıldır var tuz basma, ağız temizleme suyu gibi yöntemler apse geçsin diye değil de genel temizlik açısından kullanıyorum. Apse kesin olarak geçmiyor 2-3 hafta çıkmıyor 1-2 ay balon gibi şişkin devam ediyor. Nefret edilesi durum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu üründen almıştım fakat macun çok kötü olduğu için aynı fiyata başka.birine sattım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.