Şimdi Ara

Trust GXT 340 inceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
15.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xakul

    Merhaba kulaklığı yeni aldım kulaklık şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor internetten ürünün programını indirdim ama programı açmaya çalışınca 'Hiçbir aygıt bulunamıyor' diye bir hata alıyorum bu hatayı nasıl düzeltirim.
    Kulaklığı söküp ses sistemini kullanıyorum bazen, tekrar kulaklığı takınca bende de aynı sorun oluyor. Kulaklık en son ayarlanmış bir şekilde on numara çalışıyor, fakat uygulamasını açmaya çalışınca bulunamadım uyarısı çıkıyor. Ben de uygulamayı kaldırıp tekrar yüklüyorum, bu sefer oluyor. Özetle kulaklığı pc'den söküp tekrar takınca uygulaması öyle oluyor, yani ortada öyle ciddi bir sorun yok.
  • 4 senedir kullanıyorum bu kulaklığı. Tek kelimeyle mükemmel bir ses kalitesi var. Oyun için almıştım. Müzik için de on numara bir kulaklık. Dizi keyfime de diyecek yok. Her platform için seçilebilir yani.

    Tek bir sorunum var, mikrofon çalışmıyor. Bilgisayar ayarlarında sorun var sanmıştım, alakası yokmuş. Ki sonradan da üst düzey bir pc sistemi toplamıştım, o zaman %100 emin oldum mikrofonun sorunlu olduğundan. Garantisi çoktan bittiği için de servise falan gönderemiyom. Dışarıdaki bilgisayarcılar yapabilir mi mikrofonu? Veya nereden yaptırabilirim? Kaça patlar maliyeti?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.