Şimdi Ara

TTNET borcundan dolayı kapatılan ADSL ve VDSL hatlarını açmak için ek ücret alacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
18.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biraz makul olun, ttnet in hizmeti super degil tamam, soun yasayanlar da illaki var, ancak bu ucret aylik ucretinizi hattiniz kapanana kadar, yani 4 ay boyunca odemediginizde alinacak bir ucret. elektrik faturasini 4 ay her ay geciktirecek olsam kapama-acma ucreti olarak 30 tl ye yakin para veriyor olmam gerekir. uygulamada bir yanlislik yada haksizlik yok.
  • Ttnet ten toplu alıp perakende satan diğer iss ler içinde geçerli mi acaba bu durum?
    Benim internet turknet. İnşallah bizede dayamazlar 15 lirayı zira düzenli fatura ödediğim pek görülmemiştir.
  • Uygulamada düpedüz haksızlık var açma için elektrikte olduğu gibi kişinin adresine gidilmiyor direkt sistemden açılıyor her hangi bir maliyet unsuru yok, zaten sonuçta gecikme ücreti alınıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuhh -- 20 Eylül 2010; 8:19:21 >
  • ben bu kadar pislik şirket görmedim eskiden 2 yıl yıl boyunca 4096 sınırsız kullandım net limitsize gectim bana demezmi hattınız 4096 desteklemiyor diye geri zekalılar söylüyorum eskiden böle kullandım diye bilemiyorum diyor şerefsizler 50 kere arıza kaydı actırdım internetin kopma problemini gidermediler tüketici mahkemesine başvurucam halledemezlerse ..
  • Bende dün akşam öğrendim bu uygulamayı, 3 aydır ödemediğim için(ki genellikle kapanmadan ödemem internet faturasını ) netim kapandı ve kredi kartımla 2 dakikada ödedim hepsini. Ardından müşteri hizmetlerini aradım ödemeyi yaptığımı ve netimin ne zaman açılacağını öğrenmek için, 5 dakika da netim açıldı ve müşteri hizmetlerinde ki bayan gelecek ay 15 lira faturanıza eklenicek dedi. Sebebini sorduğumda artık kapama - açma ücreti alınacakmış Otomatik ödeme talimatı verme zamanı geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

    Bende dün akşam öğrendim bu uygulamayı, 3 aydır ödemediğim için(ki genellikle kapanmadan ödemem internet faturasını ) netim kapandı ve kredi kartımla 2 dakikada ödedim hepsini. Ardından müşteri hizmetlerini aradım ödemeyi yaptığımı ve netimin ne zaman açılacağını öğrenmek için, 5 dakika da netim açıldı ve müşteri hizmetlerinde ki bayan gelecek ay 15 lira faturanıza eklenicek dedi. Sebebini sorduğumda artık kapama - açma ücreti alınacakmış Otomatik ödeme talimatı verme zamanı geldi


    Bana da gelir mi acaba,3-4 gün önce ödedim bende 3 aylık faturayı kredi kartı ile.

    Bana öyle bir şey demedi görevli ama demeside gerekmiyordu açıkcası,umarım gelmez.
  • Duzensiz odeme zaten musteriye gecikme faizi olarak yansiyor, internet oldugu surece online odeme sansimiz var. azicik dikkat ederek, veya otomatik odeme talimati verip ayda bir kere drumu kontrol ederek hem gecikme faizini odememis olur, hem de herhangi bir kapanma-acilma problemi yasanmamis olur. isteyen yine geciktirsin, sadece kapanmadan yatirsin ,yine bir problem yok ..

    @Bursaspor
    Odemeden once hattiniz kapanmadi ise gelecegini zannetmiyorum, sozlesmenin yeni halini okumus olan birisi var mi aramizda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 19 Eylül 2010; 22:19:22 >
  • 50TL ADSL + 16 TL telefon = 66 TL ve ben çalışan biriyim sabah 9 akşam 18 işteyim bunun kalan kısmında yine dışarıda oluyorum neredeyse interneti evde hiç kullanamıyorum buna rağmen gereksiz yere fatura ödediğimi farkettim. Zaten iphone + vodafone ile sınırsız nete girip bunu notebook'umla paylaşabiliyorum. Zaten bir kaç mail sosyal ağlar ve internette bir kaç siteyi gezecek kadar hız bana yetiyor. Bu nedenle vodafone'a aylık 8 TL* ödeyip sınırsız kullanmak daha mantıklı. Neden yazdım derseniz belki sizde hiç kullanmıyorsunuzdur farkında değilsinizdir ya da bu kombinasyonun farkında değilsinizdir ya da ben anlatınca daha cazip gelmiş olabilir. işte bu nedenle yazdım :)

    100MB kotası var 100MB den sonra hızınız Edge'te 25KB sn'ye, 3G'de 15KB sn'ye düşüyor.
  • @drony

    Bayramda vodem ile kullandim o kombinasyonu, yalniz yavasliga alismam biraz zaman aldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bursaspor™


    quote:

    Orijinalden alıntı: Eren

    Ben bugün 3 aylık faturamı ödedim internet aracılığıyla ek ücret istenmedi.

    Tarayıcı sadece fatura ödeme sayfasına giriyor.


    Ben bir hafta uğraştım internet üzerinden ödemeye daha önce defalarca ödememe rağmen bu el iki kredi kartıma da bilgileriniz yanlış ödeme tamamlanamadı dedi,bende telefon üzerinden ödedim mecbur.

    Siz de böyle bir sorun olmamış gibi ?

    Herhangi bir sorun yaşamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimakkaya

    Duzensiz odeme zaten musteriye gecikme faizi olarak yansiyor, internet oldugu surece online odeme sansimiz var. azicik dikkat ederek, veya otomatik odeme talimati verip ayda bir kere drumu kontrol ederek hem gecikme faizini odememis olur, hem de herhangi bir kapanma-acilma problemi yasanmamis olur. isteyen yine geciktirsin, sadece kapanmadan yatirsin ,yine bir problem yok ..

    @Bursaspor
    Odemeden once hattiniz kapanmadi ise gelecegini zannetmiyorum, sozlesmenin yeni halini okumus olan birisi var mi aramizda?


    Kapanmıştı :(

    Normalde internet üzerinden kredi kartı ile ödüyordum ama nedense bu el bir hafta boyunca denedim her seferinde 2 kredi kartıma da hata verdi.

    En son kapanınca gece vakti aradım telefon üzerinden ödeme yaptım ve açtılar.

    Büyük ihtimal gelecek.
  • Benimde üç aylık fatura ödenmediği için üç gün önce kapandı. Sadece ödeme sayfasına giriş yapıyor. Kredi kartı bilgilerimi yazıyorum yanlış diyor. Daha önce denediğimde kabul ediyordu. Telefonla aradım otomatik ödedim on sn sonra açıldı. Altta da not düşmüşler. Bundan sonra 15 lira hat açılma parası alınacak diye. Ama bir sonraki ayın 15'inden itibaren geçerli olacaktı sanırım.

    Ayrıca Türk Telekom şu anda devlet bünyesinde olsaydı eminim şimdiki hızları bile bulamazdınız. Dört beş sene önce 1 mbps sınırsız interneti 170 liraya verdiğini unutmayın. Fakat bu TTnet'i savunduğum anlamına gelmesin. Özelleştirilmeli ve rakipleri olmalı. Tekel olduğu sürece böyle devam edecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 19 Eylül 2010; 22:35:52 >
  • bu kadar cahil olmayın arkadaşlar.. devlette olunca hizmet yok vs... bu kadar saf olmayın... bile bile zarar ettiriliyor, kötü yönetiliyor, kötü hizmet veriyorki satarken kimse sesini çıkarmasın.. hatırlayın telsim 1 milyor dolar etmezken 5 milyar dolara satıldı.. istese çok güzel işletir devlet..
  • Tasınırsam ilk fırsatta direk fiber yada kabloya gececem umrumda degil yani kac mbit oldugu sınırsız olması yeterli bole keriz yerine koydukca bunlar daha cok musteri kaybedeler herkes toplu gecis yapsa ...ke ...ke yola gelecekelerde alternatifsizlikten gecemiyoruz

    SAYGILARLA
  • uydunet bayadır alıyor.Hemde 2-3 güne anca açıyorlar.Ttnetin değerini bilemedik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardcrss

    Benimde üç aylık fatura ödenmediği için üç gün önce kapandı. Sadece ödeme sayfasına giriş yapıyor. Kredi kartı bilgilerimi yazıyorum yanlış diyor. Daha önce denediğimde kabul ediyordu. Telefonla aradım otomatik ödedim on sn sonra açıldı. Altta da not düşmüşler. Bundan sonra 15 lira hat açılma parası alınacak diye. Ama bir sonraki ayın 15'inden itibaren geçerli olacaktı sanırım.

    Ayrıca Türk Telekom şu anda devlet bünyesinde olsaydı eminim şimdiki hızları bile bulamazdınız. Dört beş sene önce 1 mbps sınırsız interneti 170 liraya verdiğini unutmayın. Fakat bu TTnet'i savunduğum anlamına gelmesin. Özelleştirilmeli ve rakipleri olmalı. Tekel olduğu sürece böyle devam edecek.


    Bu kredi kartı sorununun sadece bende olmaması teselli edici :)

    Umarım en yakın zamanda düzeltirler.
  • davalık olurlar. bunun kanuni bir dayanağı yok. sen zaten gecikmeden ötürü zam uyguluyorsun bu lüx hizmet değil temel hak olan iletişim hizmeti. adama gecikme faizi koy birde üstüne yetmedi 15 lira "KOY" bilişimden anlayan bir avukat bu adamların ..... beller. ah zengin bir adam olsaydım da keyfi şekilde dava açabilecek param olsaydı....

    ne güzel düzen güçlüyüm ezerim. Bilişim bakanlığının kuurlması ve cidden alanında kariyer sahibi kimselerin bu işlere bir düen getirmesi lazım. adil kullanım hakları kotalar saçma sapan ücret politikaları. ama devlet ne yapsın dert bir tane değil ki halledesin herşeyimiz dert.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-
    Bir ülkenin tüm telekomünikasyon ağı yabancı bir şirketin elinde olursa olacağı budur.Özelleştirme diye sattı savurdular milleti de bu fransızların kucağına attılar.Hani özelleştirilince rekabet olacak biz yüksek kaliteyi daha ucuza alacaktık.1 mbit internete ayda 50 TL veriyorum.Yüksek kalite ve ucuzluk karşımızda.Şimdi bizi yolacak başka bir yöntem daha.Abonman ücreti ve sattıkları fahiş internet gözlerini doyurmamış olacak ki.Eee tabi fırsatların ülkesinde olduklarını keşfetti adamlar.Herkes yiyor bizim ne eksiğimiz var demişlerdir.Fransız kalmadılar yani.

    (ocelikle oger fransiz degil. arap yatirimi. zaten nereli oldugunun cok bir onemide yok.)

    sorunun kaynagi telekomun yabanci bir sirketin elinde olmasi degil, aksine tam tersi hisselerinin ciddi bir kisminin hala devlet elinde olmasi.
    dune kadar %50ye yakin hissesi hala devletteydi. kisa sure once bir kismini halka arz ettiler. ama hala %30 hissesi devlet elinde.
    simdi hisselerin ciddi bir kisminin devletin elinde oldugunu ve iletisime odenen paranin 3de 1ininde kdv ve otv adiyla direk vergi olarak kesildigini dusunursek aslinda faturada odediginiz paranin yarisi belkide daha fazlasi direk devletin kasasina gidiyor.

    yani esas sorun, duzenleyici olan kurumun ayni zamanda bu tekelden en cok kar eden kurum olmasi.
    iletisimden para boyle oluk oluk akarken devletin telekomun tekelini zayiflatacak bir karar almasini beklemek saflik olur.
    netekim 3g ihalesini defalarca ertelediler. bir kere iptal ettiler. geciktirmek icin olmiyacak sartlar talep ettiler.

    ozellestirmedeki ana fikir, devletin uretim ve hizmetle ugrasmiyarak hafiflemesi ve esas gorevi olan duzenleme ve denetleme islerini yerine getirerek saglikli bir rekabet ortami yaratmasidir. batili devletlerdeki ucuz ve kaliteli hizmetin kaynagi bu anlayistir. bizdeki gibi devlet denetlemesi gereken rekabetin parcasi olursa o isten dogal olarak hayir gelmez.

    ozetle, devlet elini iletisimden tamamen cekmedikce kimse ucuza kaliteli hizmet beklemesin.
  • bızım ınsanlarımızada bu yakısır helal
  • Yüzsüz,aç herifler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.