Şimdi Ara

TTNET'deyim KABLONET(UYDUNET) ÖNERİYORMUSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
12.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 sene kablo kullandım adsl den çok daha iyi baglantısı var
    imkan varsa geç kabloya hemen
  • bende geçtim bayramdan sonra baglanacak su kampanyadan yararladım = teledunya+sinema+uydunet sınırsız 1mbps=50 sınırlı 512 ile=30

    http://www.teledunya.tv/kampanyalar.html bence sende bak baya karlı oluo
  • arkadaşlar ben şu anda adsl-1024 sınırsız kullanıyorum 512uydunete geçmek istiyorum download hızı dahil nasıl acaba ve neler gerekli bağlantıları almak için neler gerekli bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

    arkadaşlar ben şu anda adsl-1024 sınırsız kullanıyorum 512uydunete geçmek istiyorum download hızı dahil nasıl acaba ve neler gerekli bağlantıları almak için neler gerekli bilgi verirseniz sevinirim


    Adsl'e göre uydunet daha performanslıdır yani rapid den 60 k ile dl yapabilirsiniz. Ayrıca adsldeki gibi download upload'ı etkilemez. Ben 512 k sınırsız abonesiyim 2 sene önce hız artışı olmuştu ve 3 gün sürdü. 130 k ile dl yaparken 24 k ile upload yapmıştım. Uydunetin ping süreleride düşüktür. Mesafe sorunuda yoktur.

    Abone olmak için bölgenizde şebeke varmı yokmu bakmanız gerekli

    İsterseniz linkden isterseniz telefon aracılığı ile sorabilirsiniz.

    https://online.turksat.com.tr/v2/index.php?istek=sebeke

    444 0 126




  • uydunet için kablo tv şartmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

    uydunet için kablo tv şartmı


    Evet. Olması gerekli
  • Yıllardır TTNET + DİGİTURK kullanıyorum. Hep en pahalı tarifeyi uyguluyorlar. Hizmet kalitesi de berbat. Bugün itibari ile DIGITURK siyah ekran. Teknik servisi aradım. Gelip baksınlar 20 TL dediler. Gelip baktılar cihaz arızalanmış. Yeni cihaz vereceklerdi istemedim, çünkü kumandadan ses açılıp kapatılamıyor. İlla TV kumandasından ses açacaksın. Olmaz öyle şey istemiyorum dedim.

    Sonuç olarak DIGITURK (20 TL) + TTNET (49 TL) = 69 lira ödüyorum ayda.

    UYDUNET ise 1Mbs sınırsız ve Teledünya+Sinema+KabloluTV(diğer odalar bedava) = 50 TL
    Yarın iptal ediyorum ikisini de. Evde 2 tanede kablosuz modemim var. onlardan dağıtırım tüm mahalleye.:)

    Tek sorum şu, 31 aralıktan sonra deli gibi bi kampanya yaparsa UYDUNET o zaman sinir olurum
  • Bende geçmek istiyorum fakat oturduğum yerde halen Uydunet hizmeti yok Hemde ADANA Yüreğir İlçesi
  • bende çok istiorum ama maalesef benimde oturduğum yerde yok
  • ben de 6 senedir TTNET ADSL kullanıcısıyım bıktım artık TTNET in fahiş fiyatlarından ve zorunlu olarak ödediğim sabit telefon hattı abonman ücretinden, bugün UYDUNET'e geçtim Netmaster kablosuz modemimi aldım şu anda servis elemanlarının gelmesini bekliyorum 2 Mbit Limitsiz kullanacağım. Pazartesi günü de ilk iş TELEKOM a gidip hem ADSL hattımı hem de sabit telefon hattımı iptal ettireceğim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hayırlı olsun. Umarım kesinti ve yavaşlama olmayan bir bağlantınız olur. Bağlantı sağlanınca "linkden" modeminizin sinyal seviyelerini kontrol ediniz.
  • Uydunet'e geçicekseniz kendinize önemli bir soru sormalısınız sadece internette dolaşmak mı istiyorum? cevabın evet ise geçmelisin... Ben 2002 den beri kablo net kullanıcısıyım halada öyleyim son demlerimi yaşıyorum... bu 7 yılda birşeyi gözlemledim kablonet hep yerinde saydı ama adsl sürekli ilerledi. Kablo net stabil diyenler bence yanılıyor çünkü sinyal değerleri o kadar çok bozuluyorki normal bir internet kullanıcısı fark etmeye bilir ama deneyim li bir kulanıcı hemen fark eder. 1 yıldır veri kaybı sorunu yaşıyorum müracaat etmediğim yer kalmadı ama düzelmiyor. İnternetim var downloadımda 120kb nin altında değil (1024kb sınırsız abonesiyim) ama su komutla neyin ne oldugu ortaya cıkıyor "ping -l 8192 -n 200 (varsayılan ag gecidi)" kablo net adsl den farklı oldugu icin ag gecidi baglı oldugun ana makina veriyor bu komutdan sonra anlıyorum ki %5 veri kaybı yaşıyorum internetim var sayfalar açılıyor download yapıyor ee sorun ne dersen online oyun oynuyorsan spike lar ve lag la başın dertde demekdir. ayrıca sen 120kb ile download etsen bile gelen verinin %5 i hatalı geliyor bir işe yaramıyor demek 120-120*5/100=114kbs kaba tabirle hesap bu. Adsl pahalı verdiği hizmette göre türkiye standartlarında bence çokda pahalı değil. Ha eğer bir sitedeysen sana quik neti öneririm superonline nın fiber optik baglantısı her bölgede olmuyor olan varsa bunu alsın yoksa adsl ttnet en güzeli bence paranla rezil olmazsın en azından. Bence bu veri kaybını tüm kablo net kulanıcıları yaşıyor ama farkında değiller zaten farkına varan bir kullanıcı da neyi ne olduğunu anlıyor tafsiyem o dur ki kablonetden uzak dur paran varsa huzuru bul (adsl) ... :)




  • bende modem siparişi verdim gelmesini bekliyorum.daha sonra müracat edicem uydunete.bakalım iyimi yaptık kötümü.online oyunlar için 512k yeterli olurmu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scream__82

    bende modem siparişi verdim gelmesini bekliyorum.daha sonra müracat edicem uydunete.bakalım iyimi yaptık kötümü.online oyunlar için 512k yeterli olurmu acaba?


    512 k ile skype'dan sesli konuşma ve aynı anda online oyun. Sorun olmadı

    Uydunet 2010 ocak'da güzel bir tarife yapıcaktır. Sıkıntı olursa duruma göre geçersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scream__82

    bende modem siparişi verdim gelmesini bekliyorum.daha sonra müracat edicem uydunete.bakalım iyimi yaptık kötümü.online oyunlar için 512k yeterli olurmu acaba?

    warrock ta online sorun yaşamadım.... 512 kb kullanıyorum...
  • Bakırköy civarında olan kimseye önermiyorum ben. Boşu boşuna kasmayın. Ben Florya'da oturuyorum çok sık sorun yaşıyorum ve çözülebileceğine artık ihtimal vermiyorum. Özellikle sinyal sorunları artık sık sık başıma gelmeye başladı. Daha öğlen adamlar gelip kutunuza sinyal ayarı yaptık dediler. Şimdi gene saçmaladı. Sayfaları çok yavaş açıyor, download sürünüyor. Modeme reset atıyorum düzeliyor ama bir kaç saat sonra aynı hale geliyor. Muhtemelen düzeltecekler bir kaç gidecek sonra gene yapacak. Ben 24 saat internet alamadığımıda biliyorum.
    Bölgenizle ilgili kapsamlı araştırma yapmadan geçmeyin. Fiber varsa tavsiye ederim ama ona da bir araştırma yapın derim forumda çok sıkıntı yaşayan olmuş.
    Superonline çok katlı binaların olduğu yerlere öncelik verdiğinden Türkiye'nin en zengin ama alt yapısı beş para etmez semti Florya'ya bir kaç sene daha fiber geleceğini sanmıyorum.




  • merhaba arkadaşlar,

    1mbit 4gb sınırlı ttnet abonesiyim ve 512kps sınırsız uydu.net'e geçmek istiyorum fakat aklıma takılan bir kaç konu var. Elimde usr 9108 kablosuz modem ve 4 tane cihaz bulunmaktadır bunları internet'e bağlamak istiyorum, hangi marka modem ve router almalıyım önerilerinizi bekliyorum. ( Kablosuz internet ve güvenlik şart)

    Araştırmalarım sonucunda bunları buldum sizce nasıldır?

    NETMASTER CXC-150 1 ETHERNET+1 USB PORT KABLO(UYDUNET) MODEM 82,54 TL
    http://www.hepsiburada.com/netmaster-cxc-150-1-ethernet1-usb-port-kablouydunet-modem/productDetails.aspx?categoryid=45&productid=bd99012

    NETMASTER CXC-150 1 ETHERNET+1 USB PORT KABLO(UYDUNET) MODEM – 4 LED 68,31 TL
    http://www.hepsiburada.com/netmaster-cxc-150-1-ethernet1-usb-port-kablouydunet-modem-4-led/productDetails.aspx?categoryid=45&productid=bd82008

    NETMASTER WDS-840 802.11G 54 MBPS WIRELESS ACCESS POINT+ROUTER 66,74 TL
    http://www.hepsiburada.com/netmaster-wds-840-802.11g-54-mbps-wireless-access-pointrouter-/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd99016




  • @cemdum

    Merhaba. İlk önerim Motorola SB 5101 kablo modemi alın daha sonra. Adsl modeminiz kablosuz ise size imzamdaki yöentemi "ADSL Wireless Modem ile Uyduneti Paylaştırmak" inceleyiniz. Abone olunca yöntemi deneyiniz.

    Hata verirse Netmaster wds-840 802.11G 54 MBPS Wireless Router/ Wireless Access Point alır kablosuz bağlantıyı sağlarsınız
  • 512 az degilmi ya ben 1 mbiti az diyip sevmiyorum peki 512 kb 17 tl ise 1mbit ne kadar? sınırsz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 1 mb sınırsızın fiyatı orantısız. 36,06 TL
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.