Şimdi Ara

Tüm zamanların en çok satan 10 cep telefonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gh 688 yok. T18 yok. ,6110yok. 7110 yok. 8110 yok 8210 yok. G600 yok. N91 yok yok oğlu yok. Keşke ısmarlama değil de, o günleri bilen bir yetkili yapsaydı haberi.

  • Bu listeye bakıp Nokia'nın çağa nasıl ayak uyduramadığını birkez daha anladım.

  • Nokia batali yillar olmasina ragmen hala listelerde basi cekiyor. Ne buyuk sirketmis be.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Symbian akıllı telefonlar için tasarlanmış bir işletim sistemidir. Yani o listedeki tek akıllı telefon iPhone 6 değil. 6600 ve 5230 da akıllı telefondur. Daha iPhone'un doğru düzgün yapamadığı multitaskı bu telefonlar yapabiliyordu. Telefondan torrent indirir, görüşmelerimizi kaydeder, telefon kapalıyken alarmı çaldırırdık. iOS ve Android'de hâlâ bu özellik yok. Şu bir gerçek ki günümüzün sistemleri olan iOS ve Android hâlâ Symbian'ın kusursuz olarak sunduğu bazı özellikleri sunamamaktalar ve Symbian bu gelişime önayak olmuş bir kilometre taşıdır. Ondan çok şey öğrendiler ve öğrenmeye de devam ediyorlar.
    Lütfen troll olduğunu söyle,lütfen troll olduğunu söyle,lütfen troll olduğunu söyle,lütfen troll olduğunu söyle,lütfen troll olduğunu söyle,lütfen troll olduğunu söyle,lütfen troll olduğunu söyle



    iOS'u bilmem ama Android'de çihaz kapalıyken alarmı çaldırma var. E-tab 5 kullanıcılarının bluetoothu açabilmesi için cihazın kapalıyken alarm çaldırması lazım mesela. Bu arada multitasking dediğin olayı geçtim iPhone'u 300 dolarlık android cihazlar bile yapabiliyor. Tabii 6600 38484859430303039485 tane sekme açabiliyorduysa onu bilemem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3310 hepsini tokatlar gibime geliyor satışta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Komik olduğunu mu sanıyorsun?



    Kardeşimde Mi 5 bende 6s var ve kapalıyken alarm çalmıyor. Dolayısıyla buradaki tek troll sensin. Android gerçek zamanlı multitask yapmıyor. Aradan bir süre sonra sistem çalışmayı durduruyor ve uygulama baştan başlıyor. Symbian'da ise böyle bir şey olmaz. Uygulama gerçek zamanlı olarak çalışır. N82 kullandığım zamanlarda hiç sekme açarken sorun yaşamadım. Birçok uygulamayı açmışımdır ve bir kez baştan başladığı olmamıştır. Bunu bir de Android'de yap istersen kaç tane uygulama baştan başlıyor. YouTube'da zilyon tane speed test videoları var. Buraya koydurtma şimdi. Hayatında 6600 kullanmadığından eminim. Biz onlara uygulama yükleyip işlevsellik kazandırırken sen daha daha kundakta emzikliyordun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    https://m.youtube.com/watch?v=Q0Xg2Wqz0Sc



    Sizin telefonunuzda olmaması androidde olmayacağı anlamına gelmiyor. Dediğim "E-Tab 5 te Bluetooth açmak için cihaz kapalıyken alarm çaldırman lazım mesela" argümanımı araştırma zahmetine girseniz rezil olmayacaksınız ama egonuz yüzünden 18 yaşındaki birine rezil oluyorsunuz



    Bu size ders olmuştur umarım, bir daha sizden küçükleri bilgisizlik ile suçlamazsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Senin tabletinde olmasını araştırmaya gerek duymadım çünkü olduğuna inanıyordum. Benim telefonum Android. Sonuçta ben bunu yazarken çalışmadığını bizzat deneyimlemiş olduğum için yazdım. Rezil olunacak bir durum yok. Fakat yazımda deneyimlediğim şeye troll müsün gibi alaycı bir cevap vermek yerine adam gibi bu özellik tab5 te var deseydin çirkinleşmeyecekti. O yüzden ilk önce kendin üslubunu düzelt ki seninle doğru düzgün tartışayım. Ayrıca bu dediğim şey Android'in ilk zamanlarından beri varolan bir eksik zamanla düzeltilmiş de olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 11 Temmuz 2018; 20:27:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam en iyi telefon bilgisi sizden başka her insan cahil. Önce androidlerde yok diyorsunuz sonra olduğunu gösterince "ama ama benim cihazımda yok" diye kıvırıyorsunuz,inanın bana "Evet,ben hatalıyım" deseniz bu kadar ezilmeyecektiniz. İyi günler ve lütfen bu mesajıma cevap yazmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Multitask konusunda söylediklerime yazamadığına göre belli ki işine gelen yerlere cevap verip kıvırma işi sende. Android'de yok diyorum çünkü telefonum Android ve bu özellik yok daha açık bir şekilde nasıl yazılır bilemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki en kanser telefon Nokia 1100 dır gerçekten uyuz bi telefon
  • 1100 vaybe ne efsane cihazdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm zamanların en çok satan 10 cep telefonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Hala en şekil telefon...

    Telefonun lamborghinisi kesinlikle MOTOROLA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.