Şimdi Ara

Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
8
Favori
209.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ayni durumdayim vodem aldim 20 gb ay dolmadan bitti ttnet 5-6 ay surer diyorlar napacagiz bilmiyorum agiz tadiyla bi dizi seyredrmedik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btkye sikayet edemedim malum internet mobil oldugu icin cok yavaş bugun binanin onunde dikkatli bakarken ev sahibi dukkana telefon direginden kablo cekmis ve dukkana girmeden baktigimda internet ile birsey izliyorlardi boyle birsey olabilir mi?
    Eve cekmeleri kolay olmazmi turk telekomun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK ya şikayet işe yaramıyor. Ben etmiştim saçma sapan beklemeniz lazım şeklinde bir cevap gelmişti. Artık BTK ya da bağışıklık kazanmış bunlar. Antibiyotik - Mikroorganizma direnci gibi.
  • 5 ay bekledim, müdürlüklerinde kavga ettim 2 gün önce çözdüler. Şimdide hız problemim var düzelmezse yapacağımı biliyorum
  • evet bugün BTK kanalınayaptığım şikayetten cevap geldi.

    saçma sapan bir cevap.

    Tüketici şikayetlerinin ilgili işletmeciyle abonelik sözleşmesi imzalamış olan tüketicilerin kendisi tarafından iletilmesi durumunda değerlendirmeye alınabildiği hususunda,bilgilerinizi rica ederiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayakaytallar

    evet bugün BTK kanalınayaptığım şikayetten cevap geldi.

    saçma sapan bir cevap.

    Tüketici şikayetlerinin ilgili işletmeciyle abonelik sözleşmesi imzalamış olan tüketicilerin kendisi tarafından iletilmesi durumunda değerlendirmeye alınabildiği hususunda,bilgilerinizi rica ederiz.


    Hat sahibinin BTK ya kendisinin dilekçe yazmasını istiyorlar galiba. Yazsa bile birşey çıkmaz işte. Bana beklemeniz lazım gibi şeyler söylediler. Twitter'da bunların bir destek ekibi var. O ekibe ulaşın. Onlar bu işi hallederler yetkileri var. Yada Ceo sayfasında adamın mesajlarına eleştirisel tarzda cevaplar yazın. Bende işe yaramıştı. Bunların bu evlere kablo çekme işlerini üstlenmiş bir özel firma var. Onların elinde liste var. Burada o işleri yapan ERK diye bir firma. Başka şehirlerde de onlar mı bilmiyorum. Sizin sorunun kaynağı o firma işte. Onların sizi öne alması lazım. O Twitter ekibine ulaşırsanız ve adamlar isterlerse 10 güne kadar hallederler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 8 Ekim 2014; 20:23:50 >




  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    istedikleri gibi calisiyorlar itiraz eden olursa 'efendim yogunluga yetisemiyoruz', sozde serbest ekonomi, eve hat ceksinler diye torpil yaptiracagiz nerdeyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

    istedikleri gibi calisiyorlar itiraz eden olursa 'efendim yogunluga yetisemiyoruz', sozde serbest ekonomi, eve hat ceksinler diye torpil yaptiracagiz nerdeyse

    Ya zaten normalde torpille yapıyorlar. Ben adamını öyle twitter'da yazarak şansa buldum. (Her zaman işe yarayacağının garantisi kesinlikle yok) Twitter'da adamlara yazın şansınızı deneyin başka yolu yok. Yada torpil lazım. Yoksa 6 ay - 1 sene arası beklersiniz. Ha bazı durumlarda torpil tanıdık vs. de işe yaramayabilir çünkü bildiğim kadarıyla bazen belediyeden kazı izni gerekiyor. Bu iznin alınması lazım. Belediyeye para ödemesi lazım telekomun vs. Bu sefer de belediye sallar yani. Benim olayda kazı işi yoktu. Kabloyu sokaktaki logardan dürttüler apartmanın ankestresinden çıktı. Bu yüzden daha kolay oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 8 Ekim 2014; 20:52:45 >




  • bizde de belki kazıya gerek yoktur. binanın birinci katının istimlak duvarından çıkmış telefon kabloları var. heralde eski binanın yıkılmasından kalan hatlar. o borulardan yeni tel hattı çekilebilir aslında.

    bi gelip görseler aslında dediğim gibi kaziya bile gerek yok
  • Bugün ev sahibi ile görüştüm.Malum kiracıyız.Sorduk işte Bina başlamadan önce bildirmiş.7 ay olmuş.Of çok yüz veriyoz bu şerefsizlere 3 ay fatura ödemeyince hemen kesiyorlar.Bir kablo çekmeye gelince 1 yıl bekletiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igorparker

    Arkadaşlar normal şartlar altında bir binanın inşaatı tamamlandığında, inşaatı yapan müteahhit telefon, elektrik, su ve kanalizasyon gibi bağlantılar için başvuruları yapar, altyapıyı hazırlar. Sizin binanız yeni olduğuna göre, öncelikle müteahhite sorun. Onun yapması, takip etmesi daha doğru ve kolay olur.

    Altyapı işleri için kurumların (su, elektrik vs.) belediyelerden kazı izni alması gerekir. Bina inşaat halindeyken bu başvurular yapılır ve zaman kaybetmeden işler tamamlanır. Sizin müteahhit inşaat esnasında telekoma başvurmamış mı?

    Bir de elektrik, su gibi abonelikler için inşaatın tamamen bitmiş olması, tüm yasal yükümlülüklerin (yapı kullanım izin belgesi gibi) yerine getirilmiş olması gerekir. Aksi halde abonelik verilmez. Ama telefon aboneliği için bu kadar zorlamıyorlar diye biliyorum. Siz yine de müteahhitinize danışın. Telekom'daki işleri bence o hızlandırabilir.

    Hocam ev sahibi aynı zamanda müteahhit ev başlamadan önce başvurmuş 7 ay olmuş daha doğrusu 8 ay olacak biz taşınalı 1 ay oldu hayla gelmedi yani ne yapabiliriz?
    Ev sahibi de pek ilgilenmiyor gibi kiracıyız biz de nasıl devam etmeliyiz?




  • Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    Dostum Telekom müdürlüğüne başvurun bence. Yanıt alamazsanız BTK'ya başvurur şansınızı denersiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • btk mtk hiç bi işe yaramıyor. ben orayada şikayet ettim. tık yok
  • Aynı durumdayım.Nerdeyse baş vuralı bir yıl oldu hala çekmiyorlar. Aynı durumdayım.Nerdeyse baş vuralı bir yıl oldu hala çekmiyorlar.Şöyle doya doya bf4 oynuyamıyorum 4 aydır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmanPowwer -- 3 Kasım 2014; 2:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aristalos3

    Aynı durumdayım.Nerdeyse baş vuralı bir yıl oldu hala çekmiyorlar. Aynı durumdayım.Nerdeyse baş vuralı bir yıl oldu hala çekmiyorlar.Şöyle doya doya bf4 oynuyamıyorum 4 aydır.

    Hocam 1 yılda çıldırırdım ben, hiç mi bir şey yapmadınız?
    Gidin müdürle konuşun.
  • Yaptım btk ya falan şikayet ettim geri döndüklerinde bana verdikleri gülünç cevap "Efendim sadece 1 ekibimiz var ve günde 2 ev yapabiliyorlar malesef uzun bir süre beklemek zorundasınız"oldu.Şu rezalete bak bir de Ankara'nın göbeğinde oturuyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmanPowwer -- 3 Kasım 2014; 20:50:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır aynı durumdayız. yeni açılan 1168 konutlu toki binalarının hiç birinde internet hattı yok. türk telekom binasına gidiyoz 2 ay sonra diyolar 2 aydan beri? napmamız lazım. kiracıyız bu arada.

    yer ağrı.
  • Aynı sıkıntı bendede var.Karabuk de universiteye 400 metrw uzakta oturuyorum.MART ayından beri alt yapı bekliyorum. .Bu sürede sikayetvar.com üzerinden tt ofisinden yüzlerce kez gittim konustum.simdiye kadar sadece gelip binaya fiber kutusunu taktılar baska hic bir islem yapilmadi..benden baska apartmanda 19 dairede internty bekliyo..proje ve planlama Müdürlüğüne ne zaman gidip sorsam herseferinde 1 ay icerisinde yapılacak diyorlar.torpil yoksa tamamen adamların insafina kalıyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvuru yaparken gerekli belgeler neler acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hakkinda btk ya basvurdum.Bir gelisme olursa burdan yazarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.