Şimdi Ara

Turk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı Uyguluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
7.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çıldırmamak elde değil akşamları evet tam saat 22:00'dan sonra kesinlikle Netflix ve YouTube da bant genişliğini kısıtlıyorlar diğer sitelerde hiçbir sorun yok Netflix kaliteyi otomatik olarak 240p'ye alıyor gözlerim kör oldu. Bir dizi film keyfimiz var onu da izletmiyorlar

    Hiçbir yolu yok mu bunu düzeltmenin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemi kapat tam 10 sniye beklet ve tekrar ac bakalim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yaşıyorum bu sorunu turknet kullanıyorum. Bazen sorun yok bazen bir başlıyor 1-2 hafta her akşam 7-8 civarı başlıyor 12'ye kadar 1 mbite kadar düşüyor internet. Yatar herhalde bu deyip 12 de düzeltiyorlar herhalde. Azcık uygun tarife satsalar geçeceğim ttnete ama turknet'in 65 tl'ye verdiği interneti 130 a falan satıyorlar resmen.
  • Altyapı göçmüş anlaşılan. Kaç gündür bağırıyoruz ama sesimizi duyan yok.

    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-1-ocak-2019-itibari-ile-hiz-dusmesi-yasayanlar--136662049
  • 2019 a girdikten sonra 50 mbps hızım speedtest de Max 30 görüyorum PS4 de 15 mbps ama idm ile indirme yapınca saniyede 6.3 MB hız ile indiriyor. Speedtest de göremediğim hızı idm de tam 50 mbps görüyorum var bir gariplik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılbaşından beri twitch izlenmiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TunVPN veya TouchVPN kullanın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dertten ben de müzdarip olduğum için konuyu görünce girdim, okurken farkettim ki 1.5 yıl önce benim açtığım konuyu referans göstermişsiniz.

    Bu sorunun çaresini çok aradım, müşteri hizmetleriyle telefon aracılığıyla kavga ettim, cimer'e yazdım, btk'ya şikayet ettim, bunlar çözüm olmuyor maalesef, alenen yapıyorlar bu kısıtlamayı hem de bilmezden gelerek, üstlerine uğratmayarak yapıyorlar. Bu süre zarfında fark ettim ki speedtest.net de işin bir ayağı, hız testinizi fast.com gibi sitelerden yapın gerçek hızınızı göreceksiniz. Tek çare şuan için vpn kullanmak ki onu da satın almanızı önermem, sürekli patlıyor kapattıkları için, vps alıp kendiniz kurmalsıınız, onun da birçok sorunu ve prosedürü var. Velhasıl hizmet almak için kırk takla atmanız lazım.

    35 mbps internetin Speedtest sonucu böyle:
    Turk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı Uyguluyor

    Netflix'in fast.net'inin sonucu böyle:
    Turk Telekom Bazı Platformlara Hız Sınırı Uyguluyor

    Youtube'un connection speed kısmı şu anda 20000 kbps'leri zorlasa da akşam yoğun saatlerde 5000 kbps civarına çekiliyor, yarın bunu da kanıtlayabilirim.


    TT alenen şu anda netflix'e tam zamanlı youtube'a ise yoğun zamanlara yönelik kısıtlama yapıyor bence. İkisinin limiti de 5 mbps'e indiriliyor. 5 mbps ile netflix 1080p izlenebilirken 4k izlenemiyor ki ben de izleyemiyorum haliyle. Ne diyebilirim ki artık yoruldum bu işin peşindne koşmaktan biraz da açıkçası.




  • İdm ile indirmeyi deneyin videoyu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün akşama deneyeyim, mesajım dursun şurada. Hiç fark etmedim kendimde bir şey. Halbuki online oyun falan da oynarım, hatta LoL oynamıştım dün akşam, dikkatimi çeken bir şey yoktu. Gerçi benimki 8 mbit. acıdıkları için kısıtlamamış da olabilirler. Bugün deneyip yazarım sonucu ama evet yaparlar yani ben şaşırmıyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 13 Ocak 2019; 4:59:23 >
  • Yırtdışı çıkışlarını yavaşlatıyor telekom.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Vpn kullanırsan sıkıntı yaşamazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24mb ile sağ tıklayıp baktığımda 8kbps gibi bir hız görmüşlüğüm var. 144p bile oynatamayacak bir hız bu. 500 olsa da yarım mb gibi bir şey oluyor aylarca devam etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu yazacaktım. AKKlerin kalktığı gün ookla da 30mb alırken fast 10 küsür gösteriyordu..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar netflixden flim yada dizi indirip flashbellege alarak baska bir pcde izleyebiliyormuyuz ? varmı bunun bir yolu?
  • Akşam saatlerinde bu yavaşlatma olayını bende hissediyorum. Geçen netflix ten bir film açtım 240p kalitesinde ve hiç düzelmedi . Online Fifa atayım dedim takıla takıla oynadım 2 maç .Rakip zaten maçı yarıda bıraktı gitti dayanamadı daha fazla. Film siteleri aynı , dona dona izliyorum . Hız testinde sorun yok , buna aldanmayın . 50 mbit fiber kullanıyorum. Fiber bağlantı daire ye kadar geliyor . Durum hiç iyi değil . AKK zamanında bir gram problem yaşamıyordum. 300 gb kotam vardı . 16 mb e düşünce de hiç problem yoktu . Bu durum çok ama çok fena .
  • Fast.com 8 mbps hıza gerçekte 3 diyor.
  • gece 00 00 civarında benimde youtube kendinden geçiyordu , haklı olabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Fast.com 8 mbps hıza gerçekte 3 diyor.
    Hocam benim de hızım 8 mbit. 7.0 mbit çıktı şu an. Sabah 4-5 civarı yine ölçmüştüm 6.5 - 7 arası çıkmıştı. Bu civarda çıkıyor şimdilik. Akşam saatlerinde de denerim.
  • https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-youtebeye-bant-genisligi-sinirlamasi-getirmis-ss-li-kanit--116399858#116399858


    3 yıl önce bununla ilgili konu açmıştım bir göz atın,tek çare VPN kullanmak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.