Şimdi Ara

Türk Telekom Boş Port Yok Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 ay önce yeni taşındığımız eve nakil talebinde bulundum.Boş port olmadığı için bağlayamayız dediler telefonda.Ben de telekom müdürlüğüne gittim.Oradaki port olayları ile ilgilenen kadına durumu anlattım.Ne zaman yapılacağı belli olmaz dedi.1 ay sonra 2-3 gün önce tekrar gittim müdürlüğe bu sefer sert çıkışınca kadın beni port olayları ile ilgilenen elemanların yanına götürdü.Elemanla konuşurken geçen sana ayak üstü bahsetmiştim ya adresi tam verememiştim dedi.(yani 1 ay önce benim lanet olası portu açın diye yaptığım başvuruyu ayak üstü bahsetmiş adresi tam verememiş ben 1 aydır bekliyorum).Neyse şişman eleman adresi falan sordu.Bina yeni olduğu için bu işler biraz uzun sürecek 2016 yılı içersinde halletmeye çalışacağız dedi.Sipariş vermişler cihazları onları bekliyorlarmış(tamamen yalan).Bina içindeki kutuda turuncu ttnet fiber kablosu mevcut fakat bu kabloyu bağlayacakları ,dairelere aktaracakları ara cihaz yok.Resimlerini gösterdim bu cihazı bekliyoruz dedi tekrar.Adamlar bakkal yönetir gibi takılıyorlar.En son kavga çıkacağını anlayınca tam adres ve telefonumu yazdılar kağıda.Bizden haber bekleyin sağda solda boşta cihaz varsa gelip takacağız dediler.

    Diyeceğim o ki bu Türk Telekom tam bir..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................cuğu.

    EĞER KİRALIK BİR EVE FALAN TAŞINACAKSANIZ DİĞER FİRMALARIN ALTYAPISI OLAN BİR EVE TAŞININ.BU FİRMANIN KUCAĞINA DÜŞMEYİN.







  • Firmanın adına, geçmişine bakıp büyük bir kurum sananlar var, tamamen taşeron firmalarla anlaşıp iş yürütmeye çalışan bir kurum Türk Telefom, işin ilginç bir yanı Türk Telekomda çalışanlar kendilerini çok saygın ve toplumda değeri yüksek sayılan bir kurumda çalıştıklarını sanıyorlar, halbüki en çok şikayet edilen ve belkide en çok küfür yiyen kurumdur Türk Telekom ve TTNet ve işin kötü yanı hep böyle olacak, bunlar hep açgözlü ve kurnaz olup bizi sömürecekler.
  • Firmanın adına, geçmişine bakıp büyük bir kurum sananlar var, tamamen taşeron firmalarla anlaşıp iş yürütmeye çalışan bir kurum Türk Telefom, işin ilginç bir yanı Türk Telekomda çalışanlar kendilerini çok saygın ve toplumda değeri yüksek sayılan bir kurumda çalıştıklarını sanıyorlar, halbüki en çok şikayet edilen ve belkide en çok küfür yiyen kurumdur Türk Telekom ve TTNet ve işin kötü yanı hep böyle olacak, bunlar hep açgözlü ve kurnaz olup bizi sömürecekler.
  • Bende yazın kalcağım eve bağlatmak için ttnet i aradım bana o binada sadece adsl kullanabilirisniz dediler bende alt komşum fiber kullanırken ben neden adsl denen saçmalığı kullanyım dediğimde binada fiber var fakat port yok dediler.Şaka gibi
  • Arkadaşlar süperonline'daki bireysel bir kampanyadan faydalanabilmem için mevcut SOL kurumsal aboneliğimi kapatmam gerekiyordu. Kapattım ve yenisi abonelik işlemlerine başladım ancak Türk Telekom portu açmamış diyerek, yeni başvurumu boşa aldılar. Yeni aboneliğimi de eski telefon numarası üzerinden almak istiyorum, çünkü kampanya o şekilde. Portu açması gereken yine eski aboneliğimin bulunduğu SOL mı yoksa altyapı sahibi TT mu?
  • Merhaba arkadaşlar. Başımdan ben de geçenleri sırasıyla anlatayım. Öncelikle benim de aynı sorunu yaşadığımı belirtmeliyim. 13/06/2016 tarihinde evime internet bağlatmak için en yakın Türk Telekom ofisine gittim. Binada port olmadığını söylediler. Bunu düzeltmek için Bağcılar'da bulunan Türk Telekom Müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor dediler. Bende yakın olduğu için aynı gün dedikleri yere gittim. Bir üst kata çıkmanız gerekiyor dediler. (Bölümün adını unuttum) Dilekçem hazırdı aslında ama benden sadece adresimi ve kimlik bilgilerimi istedi ordaki adam. Bu işlem birkaç hafta sürebilir ve bittiğinde arkadaşlar bittiğinde mutlaka sizi ararlar dedi. Ben de adama usulünce ısrar ettim. Beyefendi siz bu işin içindesiniz, net bir tarih verin demiyorum ama yaklaşık olarak ne kadar sürer bir tahminiz vardır dedim. Bazen 1 hafta sürüyor bazen 2-3 ay sürdüğü oluyor dedi. İnşallah ilk tahmininiz çıkar dedim. Teşekkür edip çıktım. Forumlardan da araştırmaya devam ediyordum bu sorunu. Kısa sürede çözüleceğine pek bir ümidim kalmamıştı açıkçası. Ama bir deniyeyim dedim. 17/06/2016 günü müşteri hizmetlerini arayıp, evime internet bağlatmak istiyorum dedim. Adresimi ve kimlik bilgilerimi verdim, binada vdsl ile yaklaşık 61MB hızına kadar hizmet alabileceğimi söylediler. Bunu üzerine binada port sorunu vardı, tekrar bakar mısınız dedim. Şu anda adreste herhangi bir sorun bulunmamakta dedi. Ben de daha önceden belirlediğim bir tarifeye bu sayede abone oldum. Benimki böyle kısa süren bir macera oldu. Umarım arkadaşlara bir faydası olur. Eğer isteyen olursa dilekçeyi kaydettim. PM ile isteyene atabilirim.




  • Arkadaşlar hort olacak ama yıl olmuş 2016, belki 15 dakika sürecek iş için çok bekletiyorlar.

    Benim macera daha farklı. Daha yolun başındayım. TurkNet tarifesi çok uygun geldi başvurdum. Bekle bekle nereye kadar, iyi diye bekledim olsa çok güzel olurdu. Ama artık 3 hafta oldu ve iptal ettiriyorum.

    Aynı gün Türk telekomu aradım. Sadece tarifeleri soracaktım. Çünkü bi arkadaşım 49.90'a yaptım demişti ama ben internette bulamadım. Telefonda çıkan müşteri hizmetleri bulunduğum adresi istedi, alt yapıya göre tarifeleri söyleyeceğim dedi. Sonra baktı bulunduğunuz yerde boş port yok dedi. TurkNet belki de bu nedenle haftalardır bekletti beni. Hiç bilmiyorum. Kiralık bir evde kalıyorum. TurkNet müşteri hizmetleri de hiçbir şey bilmiyor.

    Neyse Türk telekom müşteri hizmetleri de illa Türk telekom ofisine gitmem gerektiğini söyledi.
    Bulunduğum yerde de yok. Arkadaş alt üstü eve internet bağlanacak. Bu ne ya? Dediğim 49.90 olan tarifeyi de bulamadı.Şimdi ne yapmam lazım hiç bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 16 Ekim 2016; 19:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba tamamen aynı durum var bende de, bina içine kadar fiber kablo var ama binadaki diğer kablolarla bağlantısı yok. Siz ne yaptınız halledebildiniz mi sorunu? Süreç nasıl işledi? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
  • Hala bağlanmadı dayi aylardır beklemekten usandim.Bulundugun bölgedeki mudurlugun got keyfine bağlı herşey.Binanin altında ptt olsun 10dk da bağlarlar interneti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bendede var hiçbir firma bağlamıyor ,turk telekoma yönlendiriyor onlarda diğer firmaların bize başvurması lazımdı diyorlar yada abonelik başvurusu yapın sonra açarız. En son dilekçe verdim çıktım mudürlüğe 1 hafta önce bakalım kaç ayda bağlarlar portu. Yıl olmuş 2016 şu hale bak.
  • BU SORUN NASIL ÇÖZÜLECEK?
    SORUNUNU ÇÖZEBİLEN YOK MU?

    BİR YOL GÖSTERİVERSİN
  • Bu port bağlama işi ne kadar zor bir işmiş arkadaş.

    Turknet için abonelik başlattım 3 ay oldu internet bağlanması.Her arama da boş port olmadığı nı Türktelekom a başvuru yaptıkları nı port bağlanmasını beklediklerini söyleye söyleye 3 ay oldu.

    Artık dayanamadım aboneliğimi iptal ettireceğimi söyledim.

    TTNet internet başvuru su için Türktelekom u aradım.Bana adresinizde boş port yok en yakın Türktelekom mudurlugune gelip port başvurusunda bulunmamı söylediler.Anladimki sorun Turknet de değil Türktelekom daymış.

    Henüz turknet aboneliğimi iptal ettirmesin.Sizce aboneliğimi iptal ettireyimmi yoksa bekleyimmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port sorunu olanlar pm ile bana adres bilgilerini atsın yardımcı olalım. İstanbul olanlar sadece!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15/11/2016 tarihinde başvuru yaptım ve nerdeyse 6 ay dolmak üzere her hangi bi gelişme yok!
  • 8. ayda başvuru yaptım.
    geçen hafta tesadüfi olarak kutu baglandı ,tesadüfi diyorum yıkılan bir ev için kutu getirmişleri rica minnet götürmeyip bizim eve taktılar.
    ancak şimdide port sorunu var.
  • Bende aynı Pos port yok Durumu var 1.bucuk senedir bekliyor sözde 6 ay demişti müdürlüğe 3 defa gittim 12 defa şikayet dilekçesi yazdım bir sonuç yok hala Boş port bekliyorum Bizim portu 3 mahalle ortak kullanıyor 40 bina var MK PORTTA 100 kişilik yer var TURK TELEKOM PİŞMANLIK TIR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır boş port bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır port bekliyoruz türktelekom açmıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Port sprgulamaya yapabiliyormuyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.ay oldu resmen rezillik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 aydır bekliyorum bugün müdürlüğe tekrar gidip konuştum port var dedi sözde kendileri randevu verceklerdi. Neyse tekrar başvurduk yarın için randevu aldım randevu saatini erkene aldılar bakalım artık geleceklerini pek sanmıyorum ama neyse.Duruma göre gönderiyi düzenleyeceğim yarın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.