Şimdi Ara

Turkcell 100 tl civarı tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell faturalıda 10-15 gb interneti olan en mantıklı tarife hangisidir acaba? Faturasızdayım şu an, yeni tarifeleri görmek için geçmiştim ama zamdan başka bir şey yapmayacak gibi Turkcell.Ya 110 TL 15 GB Platinum ya da 92 tl 10+10 GB gnc tarifesine geçmek mantıklı geliyor. Gncyi denemek için 6 gündüz 5 gece gibi bir tarife aldım hazırkartta, 25 inde bitiyor, gündüzden 5.5gb geceden 3gb kullanmışım.Sanırım 10+10 beni ancak götürür gibi.Platinuma aradaki fark verilir mi bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • platınum avantajları bol bir bak suan neler varmıs ona gore gecilir...
  • başka bir operatöre gidip tekrar türkcell'e gelirsen(süre ne kadar bilgim yok), şöyle bir kampanya var:

    Lifecell Fırsat 7 GB
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/lifecell-firsat-7-gb?#ya

    ayrıca Lifecell Fırsat 7GB teklifine numara taşıma ya da yeni hat alarak gelenler 12 ay boyunca aylık 3GB kazanacakları Haydi Gel kampanyasından da faydalanacaklardır.

    yani 60 TL'ye 1000 DK + 100 SMS + 10 GB internet oluyor.
  • risus_ kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 ay diye biliyorum ben o numara taşıma süresini.Ben en son 60 liraya Lifecell Extra 7 GB kullanıyordum +2 GB numara taşıdığım için verilmişti, geçen ayın sonlarına doğru taahhütüm bitince de hazırkarta geçtim.Şimdi 71 TL Lifecell Fırsat 9 GB hazırkarttan faturalıya geçişte yapılabiliyor gözüküyor, 1 ay dolduktan sonra buna geçebilirim o zaman fakat 90 TL 10 gece 10 gündüz de fena değil gibi. Vodafone çok sıkıntılı, geçen sene de TT den geçmiştim zaten yoksa bana kalsa 60 TL 15GB türk telekom kullanırım ama bulunduğum yerde gerçekten kötü bunlar.
  • TT veya Vodafone gerçekten iyi değil, 1 aylığına TT'ye geçmiştim 10 GB paketine ama hem aramalarda hem de internette sıkıntı çıkardı özellikle iş yerimde. Sırf turkcell olduğu için yıllık taahhüt verdim. Fırsatınız varken 71 TL'lik pakete geçebilirsiniz bence.

    Bu arada ben önce turkcell'de hazır karttaydım, sonra dediğim gibi TT'ye geçtim yine faturasız. 2 ay sonra felan Turkcell'e geçtim. yani 3 ay değil süre. Tam net süreyi bilemiyorum ama benim geçişimde sıkıntı çıkmadı. 3 ay kalmadım ama TT'de.
  • risus_ kullanıcısına yanıt
    Hepsinin prosedürü farklı galiba hocam, belki faturasız-faturasız yaptığınız içindir.Hazırkarttan faturalıya da normalde 1 ay içinde dönebiliyorken başka bayiden olur ama bizim bayide 2 ay sonra dönülüyor diyen de oldu.Neyse en iyisi fırsat varken bu pakete geçeyim, sitede 31 Ocak 2019 tarihine kadar geçerli diyor zaten, yetersiz kalırsa üst pakete geçerim. Teşekkürler ilgin için.
  • Yıllardır Turkcell müşterisiyim , iyidir hoştur biraz pahalıdır dedik kullandık ama bugün gerçekten kafayı yedirdiler. yaklaşık bir süredir taahhütsüz platinum 15 gb kullanıyordum karar verememiştim başka operatöre geçerim diye 120 liraydı geçen 145 liraya yükselttiler , bu ay az önce 169,9 bu nedir artık ayıptır ya.
  • mrtcldr M kullanıcısına yanıt
    Taahhütlü olarak 109 TL idi 111 yapmışlar ama ikisi arasındaki farkı baya açıyor hocam Turkcell.Yalnız hala 147 gözüküyor emin misiniz 170 olduğundan?
  • EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    Mesaj geldi gördüğümde yok artık bir yanlışlık mı var acaba diye düşünerek turkcelli aradım ve doğruladı. Evet sitede öyle yazıyor ama 18 inden sonra yeni tarife veya fiyatlar gelecek falan dedi kız. Aradaki fark diğer operatörlerde daha olduğundan sanırım başka operatöre geçeceğim. Cihaz almadan taahhüt vermek istemiyorum.
  • Platinum olanlara geç hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.