Şimdi Ara

turkcell 5i 1 yerde kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu kampanyaya üye olanlar var mı?ben geçmeyi düşünüyorum ama fatura süprizi olur mu?fiyat çok uygun gözüküyor ama güvenemiyorum...bide turkcell tv olarak 4k kutu mu veriyorlar yoksa huawei kutu mu?teşekkürler şimdiden.



  • Ben de geçmek istedim 4 lü kampanyadan .


    Teklif:hızı 50 den 25 e kotayı 75 ten 50 ye indirip

    fiyatı ise 79 tl den 104 e yükselttiler ;)

    Sanırım yeni üyeler için o kampanya da yada şu aşamalı hız düşümü nedeniyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 21 Şubat 2017; 14:45:43 >
  • etimonster kullanıcısına yanıt
    Ben muhteşem 3lu kampanyadan geçtim 5 i biryerdeye.hızım 25 mbps den 50ye çıktı. Akk 75te kaldı.4gb ve 500 dkyla birlikte 89 tl dediler. Bakalım inşallah bi fatura süprizi yaşamam. Yalnız turkcell tv den hiç memnun değilim. Kanal geçişleri olsun menüde gezme olsun çok ağır işliyor sende de öyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etimonster kullanıcısına yanıt
    4'lü kampanyadan 5'i 1 yerdeye geçiş yapılamayacağı bilgisini aldım bugün Turkcell'den
    Sizi nasıl 5'i 1 yerdeye dahil ediyorlar?
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    işleminizi çözmek isteyen bir operatöre bağlandıysanız, öncelikle sizi başka bir tarifeye alıyor.bu işlemin hizmete geçmesi 30 dk ile 1 saat i bulabiliyor. daha sonra aradığınızda sizi 5 i bir yerde tarifesine alıyorlar. iş yerimde iki arkadaşım bu işlemi yaparak geçiş yaptı. biri baya bir uğraştı ama. oldukça uzun telefon görüşmeleri yaptı. diğeri sorunsuz geçti. uğraşan 4 lü tarifedeydi. diğeri sadece fiber kullanıcısıydı. taahütü bitmişti. ama sonuçta halloluyor.
  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    Bırak saatleri aylardır uğraşıyorum nafile geçiş yok.
  • İnternet sitesinden "fırsatı yakala" formunu doldurun. Turkcell birimi arar durumu çözer.
  • Bende Işık hızı 25 mb- 75gb kampanyasındaydım, iki gün önce aradılar, 5i 1 yerde 'ye geçebileceğimi söylediler çok makul geldi kabul ettim. Dün akşam eve gelip imza alıp turkcell sim kart falan verdiler, bir kaç gün içerisinde hat aktif olduğunda gelip Tv plus kutuyu kuracaklar bakalım.

    Benim geçtiğim paket 50 mb- 125gb kotalı, turkcell hat 1000dk 1000sms 2gb internet ve Tv plus Aile paketi; 99 tl.

    Aile paketine geçmek istememin nedeni yeni eklenen Eurosport kanallarında Premier lig maçlarını izleyebilecek olmam.
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana tavsiyem tv kutusunu bağlamadan arayıp sagem 4k kutu istemen. Eğer bunu vurgulaya vurgulaya söylemezsen huawei kutu getirirler ve çok pişman olursun. Çünkü huawei kutu acayip yavaş.kanal geçişleri olsun menüde gezme olsun insanı çıldırtıyor. Ben zorlaya zorlaya 4k kutuya geçtim. Şimdilik bi sıkıntı yaşamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok teşekkür ederim uyarınız için, şimdi ilgili çalışana sagem 4k kutu getirmelerini rica ettim umarım ücretsiz getirirler.
  • Rica ederim ne demek. Yalnız ücret farkı isterlerse kabul etmeyin. Bana önce 6 7 tl fark olur dediler. İnternet sitenizde 2 kutuda aynı fiyattan gözüküyor dedim. 2 dakika hatta beklettiler sonra haklısınız deyip ücretsiz değiştirdiler. Bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek pazarlık yeteneğim olmasa da ücretsiz yaptırmaya çalışacağım hocam teşekkürler

    Bu arada bu sagem 4k kutu'nun kanal geçişleri vs diğer kutuya göre baya iyi durumda mı hocam? çünkü eğer 6-7 TL 'ye değer derseniz ücretsiz kurduramazsam para farkını vererek kurdurmayı düşünüyorum.
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle fark eder. Ben önce sadece benim kutumda sorun var sanıyordum ama forumda biraz araştırdım herkes huawei kutudan sikayetciydi.4k kutuda öyle bi sorunla karşılaşmadım. Siz yine foruma bi göz atın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle arkadaşın dediği gibi 4K kutu isteyin. çok zap yapmıyorsanız fiyat farkı vermeye değmez ama olmuşken iyisi olsun. cidden son derece yavaş kanal geçişleri.
  • Çok teşekkür ederim yardımlarınız için, bağlı olduğum superonline bayii ile görüşmelerim ve rica'larım sonucunda bugün 4K kutuyu kurup gittiler ekstra ücret talep etmeden.

     turkcell 5i 1 yerde kampanyası
  • hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim, aynı zamanda Digitürk HD kullanıcısı olarak Turkcell Tv'nin kalitesi gerçekten olağan üstü diyebilirim. Hiç beklemiyordum böyle kaliteli, takılmadan görüntü elde edebileceğimizi, gerçekten inanılmaz.. 4K kutunun kanal geçişleri çok iyi, digitürk ile aynı hız'da veya milisaniyeler ile daha hızlı diyebilirim. Geriye alma ve diğer özellikleri'de cabası. Tüm bunları yaparken kotanızın eksilmemesi paha biçilemez zaten :)

    Digitürk'ü sadece Süper lig için almıştım ama eğer sözleşmem bittiği zaman uygun fiyatlı bir paketi olmazsa kesinlikle almam tekrar(Çünkü süper lig'de oynanan futbol'un 800-900 TL edeceğini düşünmüyorum) Turkcell Tv süper lig dışında çok çok yeterli. Eurosport ve NBA kanalları ile futbol severlere, belgesel kanalları ve diğer kanallar ile diğer aile fertlerine hitap ediyor. Benim gibi kararsız kalanlara fikir vermesi açısından deneyimlerimi paylaşmak istedim.
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler hocam. Çok memnunuz bir sıkıntı yok fakat bazen binde bir 1-2 saniye takılıp geri düzeldiği oluyor bazı kanalların çok nadir de olsa. O da herkeste oluyordur herhalde diye tahmin ediyorum.
  • geçmeyi düşüyordum ben de...

    bugun baktığımda 50 mbit fiber paketlerin 25 e düştüğünü görüyorum.... :( yine kararsız kaldım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.