Şimdi Ara

Turkcell cihaz taksidi devam ederken numara taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam, önümüzdeki ocak ayında turkcell faturalı taahütüm bitiyor. Faturaya ek aldığım cihazın kontratı ise devam edecek. Bu durumda ben numaramı başka bir operatöre taşıyabilir miyim?



  • A.selam

    Evet taşıyabilirsin,sonra da sadece kalan cihaz taksitlerini ödersin
  • taşırsın ama kalan toplam ücreti bir fatura yapıp alırlar cihazı atıyorum 24 taksit aldın ve 12. ayda geçiş yaptığın için cayma bedeliyle beraber yansıtırlar yani taksit taksit değil tek seferde ödetirler
  • Ben bu işlemi yaptım. Doğrusu şöyle oluyor: numara taşıma işlemi yaptıktan sonra türkcell'e ait olan taksitleriniz finanscell'e geçiyor ve taksitleri de artık telefon numaranız üzerinden ödemek yerine T.C. kimlik numaranız üzerinden ödemeye devam ediyorsunuz.
  • haqy kullanıcısına yanıt
    ben de yakın zamanda yapmayı düşünüyorum hocam..herhangi bir cayma bedeli ödediniz mi ekstra olarak? tarife taahütünüz var mıydı

    bilgi verirseniz sevinirim
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    hocam sonuç nedir?
  • spacetimereality kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine sordum taahütün bitmesinden 2 ay öncesinden çıkarsam ne kadar iptal ücreti öderim dedi 80 lira dedi, sizi kaybetmek istemeyiz vs. Sonrası :) zaten 97 lira ödeyecektim tarifeye. 97+97 hatta, kardayım bile :) cihaz taksitlerini de ay ay ödemeye devam edicem, financell’e geçiyor borç. Tim’lerde veya banka üzerinden taksit ödemeye devam edebilirim. Tamamını ödemeniz gerekiyor diye bir durum yok, yeni kanundan ötürü o konuda bir caydırma vs yapamıyorlar :)

    Gittim Vodafone’a taşıdım Pazartesi günü. Bugün de 1 saat sonra hat taşınmış olacak. Şimdilik böyle
  • Aynen öyle. Taahhütü biten ama cihaz taksidi devam edenler gönül rahatlığıyla turkcell denen aç gözlü kan emici şirketten kurtulabilirler. Taksitler aynı şekilde devam ediyor. Tamamını peşin ödeme diye bir durum söz konusu değil.
  • haqy kullanıcısına yanıt
    Neden kan emici bence diğer operatörler daha fazla kan emici.
  • Taahhüt bitince 45 tl olan aylık tarife için 70 tl istediler. Telekoma geçtim ve aynı tarifeye 35 ödüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haqy

    Aynen öyle. Taahhütü biten ama cihaz taksidi devam edenler gönül rahatlığıyla turkcell denen aç gözlü kan emici şirketten kurtulabilirler. Taksitler aynı şekilde devam ediyor. Tamamını peşin ödeme diye bir durum söz konusu değil.
    yav he he
  • haqy kullanıcısına yanıt
    Tabiiki TT geçince daha uyguna alacaksın. Çünki yeni müşterisin.. Şimdi tekrar Turkcell'e dönsen aynı paraya daha iyisini alabilirsin.

    Seneye senaryonu şimdiden söyliyim.

    Sende 35 verdiğin tarife için yeni taahhütte 50 lira isteyecekler. Sen yok olmaz diyeceksin. Forumda TT konusuna geliceksin ve milletin senin tarifenla aynı içeriği daha uyguna aldığını görünce çıldıracaksın ve taktik isteyeceksin. Onlarda sana diyecek ki, tekliflerini kabul etme eğer uygun teklif vermezseniz faturasıza geçecegini söyle. Sende aynısını mh söyleyeceksin, onlar seni arayacak ya 10GB için 29 lira teklif edecekler (farklı tarife) yada faturasıza gecirip 30 lira ekstradan alacaklar ama sana onu vermeyecekler.

    Ha faturasiza gectiginde de dert etme, ölücülerin umudu olan Faturalıda 15GB tarifesine 35 liradan geçebilmen için uygulamada adeta sevgilisinden mesaj bekleyen bir liseli gibi o tarifenin teklifinin bana özel kısmına düşmesini bekleyeceksin.

    Haftalarca bekleyişin ardından belki o teklifi alabilirsin. Alamazsan üzülme.

    Kendine iyi bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 20 Nisan 2019; 6:50:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.