Şimdi Ara

Turkcell Superbox incelemesi 'Evde 4.5G internet' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
591
Cevap
7
Favori
83.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Video açılmıyor

  • Pahalı, benim bütçem yetmez. 75 TL olsa 50gb paketi alınabilir. Biz bu şartlarla komşudan ortak kullanmaya devam edeceğiz, zaten türk telekomumuz 1 buçuk senedir hat çekmiyor çekeceği de yok..

  • güzel ama kotalı

  • Merhaba,
    Bende İzmir'de evime süperonline fiber bağlatmak istedim fakat altyapı olmadığından VDSL bağlayalım dediler. Tamam dedim ama bina girişinde yapılan testlerde 17 mbt gibi bir hız alındı, yukarı katlara çıkana kadar hız daha da düşer diye gelen arkadaş ADSL hattına çevir dedi. Kendisi rapor tutup durumu bildirdi. Tarifemi değiştirmek için aradığımda Müşteri hizmetlerindeki arkadaş Süperbox'ı önerdi ve Fiber altyapısı olmayanlar için kampanyaları olduğunu 50GB lık paketi 99TL den verdiklerini söyledi. Bende kabul ettim ve şuan çok memnunum. Tatilde yanımda Çanakkale'ye götürdüm orada da kullandım. İlk ay olduğu için kota konusunda sorun yaşayacakmıyım ayın 10unda göreceğiz.

  • dancingman kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yıl sonuna kadar 3 veya 8 mbps e düşecek hızınız gece de sayılıyor kotalı olduğu için 2019 da muhtemelen kotayı geçince duracaktır kesin bir bilgi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben benim evin netine 100 mbite 140 lira oduyorum buna gecsem daha mantikli en azindan bozma ihtimalleride yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Çok faydalı bir video. Çorlu merkezde TT 2 yıldır altyapı çekmediği için alternatiflere yöneldim. Yaklaşık 7-8 ay önce wifi telekom isimli bir sağlayıcıdan sınırsız internet erişimi sağladım. Çatıya kurdukları anten vasıtasıyla modem ile wifi dağıtımı yapıyor ancak kopma sorunları yaşanıyor sıklıkla. İnternetten oyun oynamak ise neredeyse imkansız ping değerleri yüzünden. Aslında benim gibi oyun indirenlere değil oyun oynayanlara yönelik düşük kotalı uygun maliyetli bir paket çok işimi görürdü. Diğer firmalarda sim kart üzerinden servis sağlama işine girer umarım en kısa zamanda.

  • Şirkette Metro Ethernet yanında Turkcell Superbox kullanıyorum 4 adet. Yaklaşık 1 ayı geçti kullanmaya başlayalı. Malum gezici birimler için mükemmel bir çözüm. 2 Tanesiyle Metro' yu yedekliyorum. İkisi load balance olduğunda şirketin yükünü kaldırıyor. Özetle ev kullanımı için bana pek uygun gelmiyor ama şirketler, kurumlar, vb... yerler için yedekleme yada sahada kullanım açısından gayet ekonomik ve hızlı bir çözüm.

  • Arkadaşlar benim aboneliğim 12.2019 Kadar.Yalın 8 MB Kadar olan paketi kullanıyorum.Bu aboneliği iptal edip cayma bedeli ödemeden geçiş yapılıyormu?Birde şuanda 50 GB Kota 99 TLmi?Merak ettiğim birşeyde modemi her resetlediğinizde verdiği ip adresleri farklımı yoksa sürekli aynı ip adresimi veriyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail2014 -- 29 Ağustos 2018; 15:51:58 >
  • Gece kotadan yemesi kötü olmuş. 100mbit ve üstü hızlardan da 8e düşmek çok kötü. Kota dolunca hız en azından 24mbit filan olsaymış alınırmış. Alt yapısı olmayan, sinyal kalitesi kötü olan bir yerde bunu alıp kullanmak en mantıklısı. Evde kullan, işe götür, tatile götür harika bir düşünce ama kota sonrası hıza birşey yapılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemin modeli nedir acaba





    Huawei B618s-22d mi ne olduğunu söyleyebilirmisiniz? mini micro nanosim mi kullanıyor yoksa esim mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: System Lord

    şu an turkcell in Lifecell Pro Bilgisayardan İnternet paketini buldum .
    https://www.turkcell.com.tr/internet/tablet-vinn-wifi-internet/50-gb-bilgisayardan-internet-paketi?place=similar_campaigns#ya

    link yukarıda . 50 gb paket . Gece 02:00 – 08:00 arası akn yok . bu lifecell pro da wifi 4.5 g modem ile bağlanıyorsun . YILLIK ABONELİK 149 TL / AY ---

    ---------------------------------------------

    Superbox 4.5G İnternet Kampanyası 50 GB 139 TL ama akn li ve dediğniz gibi kotadan yiyor sürekli ..
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/superbox-4-5g-internet-kampanyasi

    ---------------------------------------------

    aslında lifecell pro 100 gb olsaydı alınırdı . ama ortalama 200 gb kota kullanıyorum buna netdlix ten dizi film izlemede dahil .. 300 gb ancak yetiyor .. ttnet fiber var şu an eğer tahhütüm bitene kadar turkcell 200 gb ın fiyatını düşüşrse alırım belki .

    Superbox 200 GB 249 TL

    ben ise

    ttnet 50 mb fiber 300 gb kotalı 115 tl ödüyorum .
    selam hocam;

    Kendi kullandığım 0533 hatlı sim kartım ile vede uyumlu bir modem ile Lifecell Pro kullanabilirmiyim yoksa başka bir özel sim card nı veriliyor biraz detaylı açıklama yapabilirmisiniz saygılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: notropil

    selam hocam;

    Kendi kullandığım 0533 hatlı sim kartım ile vede uyumlu bir modem ile Lifecell Pro kullanabilirmiyim yoksa başka bir özel sim card nı veriliyor biraz detaylı açıklama yapabilirmisiniz saygılar.

    Alıntıları Göster
    selam .

    bu ürünü kullanmadım sadece karşılaştırma yaptım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merm

    http://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-mr200-750-mbps-ac-kablosuz-dual-band-3g4g-lte-sim-kart-girisli-router-p-BD804599?magaza=Hepsiburada



    Bir buçuk yıldır bu modem ile Turkcell data hattı kullanıyorum, maliyet derdi olmayan için çok sağlam çözüm,
    selam kardeş;

    Lifecell Pro Bilgisayardan İnternet için ne yapmam gerekiyor, kendi kullandığım 0533 lü hattımdan bu hizmeti alabilirmiyim, yoksa ayrı bir başka simkart mı veriyorlar saygılar.




  • Mobil internet halen ateş pahası malesef, hele ki Turkcell'de daha da kazık.
    Bir de baz istasyonu paylaşımlı olduğu için bant genişliğiniz tamamen bölgenizdeki yoğunluğa bağlı. Pingler daima yüksek zaten.
    Yazlıkta ne Turkcell, ne Türk Telekom mobil ile doğru düzgün bağlantı alamadık çünkü o bölgede herkes mobil internete abanıyordu.
    Sabit internet altyapınız, imkanınız varsa evde kullanmak için bir sebep göremiyorum şahsen.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    özel hatla satıyordur sadece internet sms... faturalı olur... ben baktığımda öyle gözüküyordu...
  • tasarımı çöp aynı tuğlaya benziyor...
  • Merhaba,

    Sizin incelemenizi gördüm ve başvurumu yaptım. Normalde turknet abonesiyim fakat 1 aydır arızamı gideremediler. Ayrıca öncelerinde hızımı düşürdüler. İlk başta 8 di sonra 6 sonra da 4 yaptılar. Alt yapı desteklemiyormuş diye. Bende superbox için başvurumu yaptım. 50gb kota için başvurdum. Kotamı aştıktan sonra hızım yine 8e düştü. adsl de zaten 8 di ve değişen pek birşey olmadı aslında. Pahalı evet ama 10 dk içinde netim bağlandı ve evimi değiştirsem bile kafam rahat olacak çünkü nakil işlemleri yok. Benim gibi zor durumda olanlar için ideal bir hizmet. Teşekkürler.

  • Modemi inanilmaz iyi. Güzel çekiyor, fifa 18 oynuyorum ps4 üstünden bir sıkıntı yok. Ama oyun indiremiyorum kota biterse ne olur bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.