Şimdi Ara

Türkiye, Bitcoin üreterek krizleri aşabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türkiye ne üretebiliyor ki, 50 yıl geriden takip ettiği teknolojik bir ürünü üretebilsin...

    Boş bir konu olmuş.

  • DeepTurkishWeb'in buna çok güzel bir lafı var da neyse...

  • Yorum yazmaya gerek görmedim!!!

  • Artık ekran kartlarını mumla ararız 🤣

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelişmiş ülkeler kripto para ile ekonomilerini büyütüyorlar sanki. Üeretecek başka birşey kalmadı mı memlekette? Ülke vizyonsuz insan çöplüğüne döndü.

  • Gayette iyi olur , Elektrik parası demeyin bizim ödediğimiz elektrikten devletin aldığı vergiyi çıkarsan devlete faturası 1/4 olur , bu sistemleri gidip yılın en serin illere kurup rüzgar ve güneş enerjisi ile gayet iyi desteklenebilir bir duruma getirebilir , umarım uyanırlar...

  • Abi mantıklı olun ya :) Bitcoin diyip geçiyoruzda köküne indiğiniz zaman kara para aklamadan, gizli dosya aktarımına vs.. bütün ib..likleri barındırıyor.Devlet neden bunu yapsın abi? Türkiye bu kadarda aciz bir ülke mi ne yaptınız siz ya? :) Bitcoinle borç ödenir mi araştıracağınıza önce Türkiyenin ekonomik ve jeolojik gücünü bir araştırıp tartışın :) İşin köküne değinmiyorsunuz bitcoinin sistemini anlamını da anlatan video bekliyoruz :D

    Hıı hıııı kuruyorsun makineleri, asic minerları hatta ülke olarak kendi poolumuzu açarız :) Güneş panelleri ve rüzgar enerjisi ile elektriği bedavaya getirip 100 kat daha hızlı gelişiriz ülke olarak :D hey Allah'ım yaa :D güzel videodu iyi eğlendim sayenizde :) teşekkürler..

    Aklıma gelmişken ülke olarak bir AR-GE bölümü de açıp milletin bitcoin, xrp, eth vs. walletlarını da hackleye biliriz :D Türkiye kripto para a.ş. altında :D :D :D





  • DH yine sacmaliklarla devam ediyor, ABD'nin dış ticaret açığı 20trilyon$, dolaşımdaki BTC 17.3milyon, toplam BTC 21 milyon yani geriye kazilabilir 3.7milyon BTC kalmış, şu anda bile BTC kazimi 55exahashla surerken, kalan btclerden büyük bir pay almak için şu anki güçten en az 100 kat büyük bir güç kurmak gerekir buda hem imkansız hemde gereksizdir. Şöyle ki 3.7milyon btcnin 7bin$dan değeri yaklaşık 26milyar$ yapar, bistte bile günlük 10milyar TL ye yakın para dönerken bu çıkarımın bile ne kadar gereksiz olduğunun göstergesi.

  • Arkadaş, 100 yıllık iktisat teorisini çöpe attığımızı varsayarsak;

    1997 yapımı Nirvana filminde sadece dijital para ile ticaretin yapıldığı bir Dünya'dan bahsediliyor. Hatırlamak için izlemekte fayda var.

    Artı, bizim önceliğimiz daha fazla tüketmek için kaynak yaratmak olmamalı; mevcut işleyen sistemi daha verimli hale getirmek olmalı. Bunun için de daha az şey kullanmak değil; her şeyi daha bilinçli ve daha verimli kullanmayı öğrenmek önemli.

    Son olarak, her şeyin insan tarafından var ya da yok sayıldığını unutmamak lazım. Yani amaç para basmak değil; üretilen şeyleri insanlara bir artı değer olarak kabul ettirebilmek.

    Kredi kartlarınızın üzerinde yazan "Master" ya da "Visa" v.b. yazıların ne anlama geldiğini herhalde kimse merak etmiyor.

    Yani kitabı yeniden yazmadan önce; o kitabı bir okumakta fayda var.

  • insanına değer vermeyen bir ülke hiç bir şey yapamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 8 Ekim 2018; 14:52:59 >
  • Neyse en azından biraz olsun gelişme var. Şeyh türbelerinde adak adayarak krizden çıkabilir miyiz de olabilirdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkeler hayaller ile yönetilmez.
  • Valla Ülke kurtulur mu bilmem ama siz çok az masrafla bitcoin kasabilirsiniz. Mesela şu tarayıcıyı yükleyerek gelir elde edebilirsiniz. Google 'ın btc kasmak için geliştirdiği ve bireysel olarak ufak ufak kasan ve bunu binlerce kişiye erişerek yapan bir tarayıcı. Başkalarını bu ağa dahil ettiğinizde size belli bir % bitcoin de veriyor!

    Buyrun link burda: YENİ NESİL TARAYICI
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.