Şimdi Ara

Türkiye sömürülüyor imar barışı dalaveresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2b tapusu verilen arazinin niteliği tarladır. tarla niteliği bulunan tapuya zaten inşaat izni verilmez. 2b nin ne olduğunu biliyor musun bu arada?
  • Uyanığın birisi Büyükçekmece'nin merkezinde bulunan E-5 kenarında yer alan Hazineye ait olan 817 metrekarelik alanda konutunun olduğunu iddia edip imar barışına başvurarak Yapı Kayıt Belgesi almış, sonra da burayı otopark olarak kiraya vermiş:

    Türkiye sömürülüyor imar barışı dalaveresi


    (https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/imar-barisi-uyaniklari-buyukcekmecede-ortaya-cikti-2720145/ )




  • bayındırlık uydu fotoğraflarından tespit edip 2018 yılında yapılan binaların yapı kayıtlarını iptal ediyor vatandaşın parası boşa gidiyor geri ödeme durumu yok
  • İmar barışı hırsızlıktır. 30 yıl dedemin olduğu bilinen dedemin adına muhtar tapusu olan yer için devlet 2008 yılında metrekaresi 1 lira olan yer için 2009 da metrekaresi 4 liraya çıkartarak sattı vize. (tam miktarları hatırlamadığım için 1 e 4 yazdım) ve biz çok değerli olan arazinin sadece üzerinde ev bulunan kısmını alabildik. Diğer büyük kısım paranız yetmediği için alınamadı. Orayı devlet o zamanın parasıyla 750 800 bin TL civarına sattı.



    Hayır tamam resmi tapu yok diye orayı bize vermedin ne değişti de iki teşekkür çektiği yeri adamlara verme hakkı çıktı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hckr kullanıcısına yanıt
    Devlet arazisi kısmını tam olarak bilmiyorum ancak olay şu insanlar imar izni olmadığı için kendi arazilerine ev yapamıyorlardı veya 3 kat izin var ise 4. katı yapmaya izin vermiyordu devlet.Ancak nasıl bir izin vermeme ise elektrik su ve doğalgazı alıp üstüne vergisini bile alıyordular.Bu işi legal hale getirme çalışmasıdır bu.
  • Karadenizde millet vadiyi resmen doldurmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prefabrik attıysa uğraşmış buralarda insanlar konteynır atıp alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhtintin

    2b tapusu verilen arazinin niteliği tarladır. tarla niteliği bulunan tapuya zaten inşaat izni verilmez. 2b nin ne olduğunu biliyor musun bu arada?
    Biliyorum güzel kardeşim.Verilmez dediğin yerlerin hepsine 2b kapsamı sonrasında imar da verildi müteahhitlerle de anlaşma yapıldı.Hatta 2b paralarını bile müteahhitler ödedi.Türkiye'de yaşamıyorsun sen herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.