Şimdi Ara

Türknet Bağlatırken 2 kere düşünün ! HİÇ DÜŞÜNMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,

    Taahhütsüz ve kotasız başla bir sistem bulunmuyor. Fiyata göre esasında fena değil en azından kota düşmesi olmuyor. Özellikle yeni ve kablo altyapısı kaliteli apartmanlarda tavsiye ederim. Ama bağlatmadan önce 2-3 kere düşünmekte yarar var.

    Telefonda ADSL bağlayalım 5dk da VDSL e geçiririz dediler. Kuruluma gelen arkadaştan VDSL kullanalım diye birde modem aldık. Şimdi mahallede boş port yok diye VDSL e geçiremiyorlar. Yani daha yiyecek çok ekmekleri var. Ortalama 12mbit down. ve 0.7mbit upl. ile kaldım yani.

    Mercedes olmasada bir Passat diye aldık Reno çıktı anlayacağınız. Yardımcı olmaya çalışsalar da bu durum hoşuma gitmedi. En büyük hataları yanlışlarını kabul etmeyip , port olsa bağlardık demeleri. Mahallenin port bekçisiyiz ya bizde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 10 Haziran 2018; 10:47:49 >







  • Kötünün iyisi maalesef. Actigim destek kayıtlarının sayısını unuttum. Tt tekel olduğu sürece sürunmeye devam. Yeni binalarda ve özellikle Yapa da yer alıyorsa adresleri düşünülmeden geçilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 17 Mayıs 2018; 14:11:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sizinle bu konunun tüm ayrıntılarını PM üzerinden konuştuk. Keşke VDSL olarak hizmet verebilseydik ancak bizim de elimizde olmayan port durumları nedeniyle ADSL olarak hizmet alabiliyorsunuz. Ben arkadaşlarıma durumun hassasiyetini ilettim. Ara ara hizmetinizin port durumunu kontrol edecekler. Boş portu bulup VDSL teknolojisine hizmetinizi taşıayacaklardır. İyi kullanımlar dilerim.
  • İyice araştirmamişsin netspeed kullaniyom ama bulundugum yerde adsl oldugu için kullanmak zorundayim bence ayril başka firmaya gechiç bi firma müşterisine siz tuknetr gecin adsl olarak kullanin hemen 5-10 dk içerisinde vdsl geciririz demesi cocuksu konuşmalar daha gelişmemiş insanlar var:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor herkese sağolsun, bu güzel birşey. Telefondaki operatör hanımefendi satış yapacağım heyecanıyla yağlayıp ballayıp bize masraf ettirdi , umarım Vdsl geçerim kısa sürede. Şimdi mahalleden birisinin gitmesini yada kapattırmasını bekleyeceğiz, şaka gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, sizinle bu konunun tüm ayrıntılarını PM üzerinden konuştuk. Keşke VDSL olarak hizmet verebilseydik ancak bizim de elimizde olmayan port durumları nedeniyle ADSL olarak hizmet alabiliyorsunuz. Ben arkadaşlarıma durumun hassasiyetini ilettim. Ara ara hizmetinizin port durumunu kontrol edecekler. Boş portu bulup VDSL teknolojisine hizmetinizi taşıayacaklardır. İyi kullanımlar dilerim.
    Port konusunda gelişme var mı ? 65kb ile upload biraz stres yapıyorda insanı.
  • Hocam, siz varolan hat ile mi geçiş yaptınız yoksa yeni hat mı açtırdınız?
  • Baştan hat açtırdım geçiş vs yok
  • valla arkadaş bir konuda haklı ben de yeni başvurdum. yok vdsl öyle var böyle var port var filan. mecbur gittim vdsl uyumlu modem aldım 200 lira verdim yok zamanda. tanıdığım bir çok insan memnun ancak 2 akrabam türknet altyapısında olmasına rağmen adsl veriyorlar vdsl portu var dedikleri halde. benim daha bağlanmadı gelip adsl bağlarlarsa mahkeme yolu gözükür. vdsl var diye imza attım sözleşmeye. birde sözleşme de ki (VAE)(KK)(EKH) bu kısaltmalar necidir ? vae kendi altyapısı değil ama diğerleri ne acaba ?
  • ulashoca41 U kullanıcısına yanıt
    vae: veri akış erişimi (tt altyapısı)
    kk: kredi kartı
    ekh: evde kurulum hizmeti (kredi kartınızdan 30 lira çekilecek)
  • Telefondaki arkadaş yağlayım ballayım aceleye getiriyim müşteriyi keklik gibi avlayım gibi düşünmese esasınsa bir sorun yok. Genel olarak memnunum sadece akşamları belli saatlerde hız düşmesi oluyor geneli güzel ama vdsl modem sattılar bide adls kullanıyorum
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    vay sağolasın.
  • Port yok cevabı alıyorum , şikayetiniz çözümlendi diyorlar. Türknetin daha alması gereken çok yol var anlaşılan. Bir maceradır atılmış bulunduk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, sizinle bu konunun tüm ayrıntılarını PM üzerinden konuştuk. Keşke VDSL olarak hizmet verebilseydik ancak bizim de elimizde olmayan port durumları nedeniyle ADSL olarak hizmet alabiliyorsunuz. Ben arkadaşlarıma durumun hassasiyetini ilettim. Ara ara hizmetinizin port durumunu kontrol edecekler. Boş portu bulup VDSL teknolojisine hizmetinizi taşıayacaklardır. İyi kullanımlar dilerim.
    Boş portu buldu herhalde sizinkiler dün sabah beni VDSL taşımışlar. Modem arayüzünde görünüyor sizin online işlemlerde VAE ADLS görünüyor ama aynı şey sanırım. Lakin bir sorun var , benim dün sabahtan beri internetim yok ve karşımda da muhattabım yok , destek kaydı oluşturduk bekliyoruz.

    VDSL geçtime dair mesaj gelince modem kurulumunu vdsl olarak tekrar yaptım. İnternet neden yok.




  • Türknetten beklemediğim bir şekilde sorunum çözüldü şuan 35mbit çıktı hız upload 3.5mbit. Umarım sorunsuz kullanırım. Eğer bu fiyata bu interneti sorunsuz kullanabilirsem çok güzel olacak. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
  • 09,06,2018 de 76,16TL + 65,48TL çekim yapılmış kartımdan bu nedir ? Net olarak içeriğini öğrenmek istiyorum. Ben 65TL diye anlaştım aylık.

    Hadi taahhüt vermedik ne kopardık kar diye önceden alıyorsunuz parayı diyelim ,

    10,06,2018 de aynı tutarlar tekrar çekilmiş yani bugün. Otomatik ödeme talimatını güvenip size verdik diye hayırdır bayram harçlığınızı bizden mi çıkarıyorsunuz ? Paramı geri iade edin aboneliğimi sonlandırmak istiyorum.

    Ben Tam 1 ay öne abone oldum bu nedirya sen benden nasıl bu kadar para çekersin ?

    Bunun adı nedir ?

    Türknet Bağlatırken 2 kere düşünün ! HİÇ DÜŞÜNMEYİN



    Adls den Vdsl e geçişim 24 saat dolmadan yapıldı hızlı tepki verdiniz , hız olarak epeyi dalgalansa ara ara 5mbit dolaylarına düşsede gayet memnundum, oldumu şimdi bu ? Size karşı tam ılımlı düşünmeye başlamışken ...

    @TurkNetDestek Cevap bekliyoruz temsilci bey




  • Fatura sistemi göçmüş durumda, kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı vermeyin. Ben hesaptan otomatik ödüyorum bir sıkıntı yok.
  • Daha 1 ay yeni doldu bir dünya fatura çıkarmışlar ben böyle birşey görmedim. Umarım paramı geri iade ederler, etmezlerse hafta içi mahkemeye başvuracağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet Bağlatırken 2 kere düşünün ! HİÇ DÜŞÜNMEYİN


    Bu arada ilk ay 2 fatura gelir o konuda bir sıkıntı yok. Tekrar çekilmesinde sıkıntı var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 11 Haziran 2018; 2:24:2 >
  • Şuanda mesaj geldi 4 ödemeden 3 ünü aldık 1 ini iade ediyoruz diye bu ss deki bayan kim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.