Şimdi Ara

Turknet çilesi- Tüm mağdurları BTK'da şikayet oluşturmaya davet ediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 Haftadır Türknet'in aktivasyonu için uğraşıyorum. Forumu şöyle bi okuyunca baştan sona Türknet'in mağdurlarıyla dolu olduğunu görüyoruz. Müşterisini bu kadar kaale almayan, müşteri hizmetleri sıfır olan bir firma. Sanki firma gerçekte yokta sadece kağıt üzerinde var gibi. Telefonla müşteri hizmetleriyle konuşmak teyp kaydıyla konuşmak gibi. "Sorununuzu en kısa sürede çözücez" diyorlar ama sorun ne ve nasıl çözüceksiniz derseniz bi cevapları yok. Sadece geçiştiriyorlar.

    Tüm Türknet mağdurlarını BTK'ya şikayet oluşturmaya çağırıyorum ki hiçbir firma bundan sonra veremeceği bi hizmeti satmaya kalkmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esomer -- 2 Ekim 2017; 11:56:25 >



  • internet aktivasyonu gerçekleşmeden senden para alamazlar. büyük ihtimalle boşta port olmadığı için geçemiyorsun sebebini sorup buraya yazsaydın daha iyi olurdu.
  • Zaten telefonum da internetim de var. Yani port sorunu yok. Hergün yaptığım sayısız görüşmede sürekli aktivasyonu tamamlayamamalarının nedeni soruyorum ama cevap yok. Zaten en büyük sorunda bu. Karşınızda muhattap yok. Hepsi sadece ezbere sorununuz en kısa sürede çözlecektir diyor. Diyorum ki sorun ne peki. Ama cevap yok? İnsanı çıldırtanda bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esomer

    Zaten telefonum da internetim de var. Yani port sorunu yok. Hergün yaptığım sayısız görüşmede sürekli aktivasyonu tamamlayamamalarının nedeni soruyorum ama cevap yok. Zaten en büyük sorunda bu. Karşınızda muhattap yok. Hepsi sadece ezbere sorununuz en kısa sürede çözlecektir diyor. Diyorum ki sorun ne peki. Ama cevap yok? İnsanı çıldırtanda bu.

    Aynen anlattığınız gibi. Yine forumdaki destek kısmındaki arkdaş daha çok yaptırımı var. Zaten Müşteri hizmetleri tam bir fiyasko.

    Ana konuda yazdım bu gün illaki okumuşsunuzdur. Adamlar çözdük diyor dsl sinyali yok. Yok sizden olabilir diyor sonra bakıyor gerçekten dsl sinyaliniz yok hemen kayır açıyorum ve hemen dsl sinyaliniz yokken nasıl çözüldü sms gelirde kayır kapatılır diyor müşteri hizmetlerindeki hanfendi oda şaşırıyor.

    Burda bir kopukluk var. Haddinden fazla müşteri almaları bu kopukluğu meydana çıkarıyor.

    Benim 4 tane sırf turknet için şikayet kaydım var.
    Ama btk kopyala yapıştır mantığıyla hareket ediyor. Sizin yazdığınızı turknete iletiyor. Demiyor bak arkadaş vatandaşımı altattın. Ne hizmetverdiğin var nede söylediğin ile verdiğin bir değil alsana şukadar para cezası. Bak ozaman oluyor mu olmuyor mu.

    Tamam Kendi altyapısı değil ama bütün suçta telekomun değil. Bunların takip sistemi çok zayıf. Kalifiye elamları az. Benim deneyimlediğim Forumdaki Turknetdestek kısmındaki adam gibi adam ilgileniyor yaptırım gücü de var izah gücüde. Ama iş sadece onlarda bitmiyor işte. 1000 tene elaman varsa 900 tanesi sokaktan alınmış kişiler sanki hiçbirşeyden haberleri yok.

    Özellikle online canlı destek den destek almamanız. Ruh sağlığınızı düşünüyorsanız aman diyeyim.

    Eğer şu sözleşmesiz bu fiyata internet vaad etmselerdi emin ol kimse geçmezdi turknet e . Yemin ederek söylüyorum superonline sözleşmesiz aynı fiyat desin sadece onu kullanırdım müşteri hizmetleri on numara. Eğil desem eğiliyor kalk desem kalkıyor. Turknet ile dillerimiz aynı değil anlamamak için elinden geleni yapıyor.

    (Öz verili çalışkan turknet çalışanları hariç zaten bu zaman kadar 4 kişi rast geldim geriye kalan 60 dan fazla görüşme hep yukarda anlattığım gibi.)
  • Geçmiş olsun, sorunla karşılaştıysan dahada çözüleceğini sanmıyorum.
    Çalışan internetim hız ile ilgili arıza kaydı bıraktıktan sonra komple gitti.
    Vaad ettikleri güzel fakat icraat yok maalesef hüsran, türktelekom belasından kurtuldum derken başka bir belaya bulaştım gibi :)

    canlı destek veya telefon ile contact kursanda dediğin gibi band kaydı ile görüşmekten farksız, inceleniyor..
  • Bende yeni gectim turknete. Ilk 2 gun bi kac kere kopma dısında herhangi bir sorun yoktu. 2. gunden sonra komple netim gitti, sinyal dahi gelmiyor. 3 gundur durum ayni

    Musteri hizmetleri denildigi gibi bant kaydi gibi en kisa surede sizinle iletisime gecilecek denilip gecistiriliyor. Destek kaydi olusturmaninda bi anlami yok. Napicagim bilmiyorum.
  • Belaymış bunlar gerçekten. Sorunsuz internetiniz bağlanıp kullanmaya başladıysanız şansa tamam. Ama nakil vb işlere girerseniz sabır çekip durursunuz.

    Her aradığınızda özelmolarak ilgilenip size kesin döneceğiz derler bir kişi dönmez

    Israrla 20 gün oldu nerdeyse hep aynı şeyler.

    Genel müdürlerinin karşısına geçip bağırası geliyor insanın. Haberin varmı müşteri memnunşyetinden diye.

    Ki az kaldı genel merkeze gidip tüm görüşme detaylarını önlerine fırlatmama
  • Sırf burda cevap yazan @Turknetdestek isimli hesap bile 2 defa bugün sizinle iletişime geçilecek dedi. Tabi her 2 defada da araayan soran olmadı. Hep yalan dolan; böyle rezil bi kurum görmedim ben daha önce. Neyse artık seviniyorum aktivasyonu beceremediler diye. Allah korusun abonelik başladıktan sonra bir sorun çıkarsa bittik demektir. Artık pahalı mahalı eski servis sağlayıcıyla yola devam edicem en azından hizmet alabiliyorum
  • esomer E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu aralar forum tarafı çok yoğun olduğu için yorumunuzu göremedim özür dilerim. Sorununuz çözüldü mü?
  • Sorunun çözülmesini geçtim. Her defasında arkadaşlar bugün szi arayacaklar demiş olmanıza rağmen bugüne kadar bir kez bile aranmadım. Artık ümidi kestim zaten. Allah korusun aktivasyon gerçekleştikten sonra bi sorun çıksa aylarca karşımızda bi muhattap bile bulamıycaz demektir. Fazla para verip diğer firmalarla yola devam etmek daha mantıklı @TurkNetDestek
  • TurkNet müşteri hizmetleri fena değil denilebilir. Ben de bağlantı için bekledim ama bunun sebebi türk telekomun bağlantıyı yapmayıp yaptık demesi. Mağdur olan arkadaşlar btkya yazabilir tabiki. Ama sorunun kimden kaynaklandığına iyi bakın, firmayı boşuna suçlamayın. Türk telekomun yapmak istediği 'eğer benden satın almazsan iyi hizmet alamazsın, sıkıntı çekersin' olayına maşa olmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E8F2C31A -- 5 Ekim 2017; 13:22:26 >
  • Tam da Türknet e geçmeyi düşünüyordum
  • Btk ya şikayet edilecekse bende varım yaklaşık 20 gündür internetim yok ve sorunu çözemediler. Ama para almaya gelince koşa koşa geliyorlar.
  • kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin yaşamış olduğunuz sorununuzla arkadaşlarım ilgileniyor. PM üzerinden iletmiş olduğunuz mesajınızı arkadaşlarımla paylaştım. Sorununuz giderilip size en kısa süre içerisinde arayarak bilgi verecekler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim bir kaç gündür signal margin sıkıntısı var ve hızda düşüş yaşamaktayım.Özellikle akşam saatlerinde bu sıkıntı daha çok büyüyor. Bu durumla ilgilenirseniz sevinirim. Turknet çilesi- Tüm mağdurları BTK'da şikayet oluşturmaya davet ediyorum
  • onursnl O kullanıcısına yanıt
    Hat değerleriniz güzel, ben 8-8,3 aralığında snr ile herhangi bir kopma yaşamıyorum. Hız düşüklüğü altyapı ile alakalı.
  • onursnl O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hat değerleriniz güzel. Sorununuzun neden kaynaklanıyor onu sorgulamamız için hizmetinize ulaşabilmem gerekiyor. GSM numaranızı konunuzla beraber PM üzerinden iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba size pm atmak istedim fakat hata verdi
  • onursnl O kullanıcısına yanıt
    cep telefonu onayı yapmadan pm göndermeyi engellemişler maalesef
  • TurkNet e geçtiğim için çok pişmanım. Her yere yazdım bimer cimer btk her yere Twitter Facebook ama ben böyle aymaaazzz vurdumduymaz firma görmedim yüzsüzlük tavan yapmış sanki şımarık çocuk gibiler.

    2 ekimde gündüz beni aradılar memnun musunuz diye bende hız sorunu yaşadığımı söyledim. Söylemez olsaydım o günden beri internet yok. Bunlar ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor inanın bana Yanyana çalışan iki çağrı elemanının birbirinden haberi yok:))))) sinirden gülüyorum.

    Benim sorunum şu olabilir mi diyosun fikir veriyorsun kalkıp bana diyor ki ekiplerimize bildirdik gerekli vırt zırt yapıldıktan sonra sizi arayacaklar bana çok dediler ama bu kadar kötü olduğunu düşünmezdim. Hayır böyle çözümsüz bir firma nasıl 20 sene ayakta durabilmiş onu da anlamadım sanırım bizim gibi enayiler yüzünden:))))

    Halen ekiplerin gelip ankastreden hattımı belirlemelerini bekliyorum. Vodafondan geçiş yaptım. On gün sıkıntısız kullandım sonra hız nedeniyle kayıt açtım internet bi gitti 2 ekimden bugüne ne internet var ne telefon. Sabit hattı arayınca geçersiz numara yazısı çıkıyor kapanıyor telefon çalmıyor. Herşeyleri sorun adamların ruh sağlığım bozuldu ben bunları Allah’a havale ediyorum alınacak çok ahım var.



    Halen almayı düşünen varsa internet gittiğinde bir daha gelmeyeceğini düşünerek alsınlar rezillik diz boyu daha önce dört farklı iss kullandım asla böyle bir şeyle karşılaşmadım.



    Kullandığım interneti elleriyle kestiler sorunu bilmiyorlar bu kadar rahat at koştururlarsa yaptırım olmazsa adamlar da böyle iki iş günü diyerek aylarca oyalayıp dururlar. İnternet Türkiye’nin kanayan yarası



    Almayın arkadaşlar TurkNet almayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srebrenica -- 8 Ekim 2017; 20:0:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.