Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.213
Cevap
305
Favori
873.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tabii bu konuda size yardımcı olmaya çalışacağım. Yanlış hatırlamıyorsam sizinle daha önce PM üzerinden iletişime geçmiştik. Ancak bu mesaj çok altlarda kaldığı ve hizmetinizi Fastpath moduna aktarabilmemiz için GSM numaranıza tekrar ihtiyacım var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    DSL modülasyonu ADSL2Plus yazıyor. Sizde hat zayıflaması fena değil ama portta sıkıntı olabilir.

    Yani max download da 10 yazıyor bana 8 felan geliyor benim ne yapmam lazım.hız arttırımı mı talep etmem lazım online işlemlerden veya tam olarak ne diye girmem lazım sorunumu.yardımcı olur musun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba bizi de takar mısınız ?
  • QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abone numaranızı alarak konunuzu ilgili birimime ilettim. Bundan sonraki süreçte PM üzerinden iletişimde olalım.
  • 15078810 (Özellikle bu)
    15067640
    15031171
    15024724

    numaralı arızaları sisteminiz otomatik kapattı ama ben farklı müşterilerin arızalarından bahsediyordum bunlara acil tekrar müdahale ve bana haber verilmesini istiyorum
  • pm bakar mısın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydu etten turknete bu ay geçeceğim ilk ay ücretsiz mi oluyor ?Ayrıca tarife de fiyat artışı gibi bir durum söz konusu mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkocaer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, prime time'de aşırı yüklenme olduğu için hız kayıpları tüm İSS'lerde yaşanıyor. Bunun için biz bant genişliği sağlamaya başladık. Bölgesel olduğu için ekiplerimiz inceliyor ve onun sonucunda aktivasyon alıyoruz. Eğer akşam sorunlarınız giderilmezse tekrar bana PM üzerinden bilgi vermenizi isteyeceğim.
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    Tek seferlik çift fatura gelecek (ön ödemeli sistemden dolayı), referans ile abone olursanız sonraki ay ücretsiz. Yani kasımda abone olursanız kasım ve aralığı ödersiniz, ocak faturanız sıfır gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 6 Kasım 2017; 14:39:4 >
  • Engelli tarifesi icin iki defa belge gonderdik defalarca aradik sisteme islendi diyor ama fatura ayni. Donus yapilacak denilip yapilmiyor. Ayip ayip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sistemimden hizmetinize ulaştım ve destek kayıtlarınızın içerisine bilgilerinizi ekledim. Bu destek kayıtlarını önceliklendirdim. Arkadaşlarım hizmet incelemenizi yapsınlar gün içerisinde veya yarın sizi arayarak detaylı bilgi verecekler. Bir sorun yaşarsanız PM üzerinden tekrar iletişime geçelim. İyi günler dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Pm ye bakmayarak neyi amaçlıyorsunuz? İşinize gelen olaylara mi cevap vereceksiniz?



    Sorunu çözemiyorsanız söyleyin iptal edelim başka iss’na geçelim. 15 gündür sizi bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haldigo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sistem üzerinden hizmetinize ulaştım ve açık olan destek kayıtlarınızın içerisine detay ekledim. Bu destek kayıtlarını önceliklendirdim. Arkadaşlarım hizmetinizi inceleyerek sizi bugün veya yarın detaylı bilgi vermek için arayacaklar. Bir sorun yaşarsanız bana PM üzerinden ulaşmanız yeterli olacaktır. İyi günler dilerim.
  • ItsTimeToChange kullanıcısına yanıt
    Şuan forum tarafı ile ilgileniyorum. PM'lere geçtiğim zaman ilk olarak size cevap vereceğim.
  • Merhaba, size yardımcı olmaya çalışacağım. Bunun için hizmetinize ulaşmam gerekiyor. GSM numaranızı veya müşteri numaranızı bu sorununuzla birlikle PM üzerinden iletir misiniz?
  • Destek talebi kısmından yazdım ama dalga geçer aradan 5 gün geçtikten sonra, sorunun benden kaynaklı olduğunu belirten bir ses kaydı ile tarafıma dönüş yaptınız. Sakin kalmaya çalışarak tekrar yazıyorum.

    Tarafınızla henüz abone olmadan yaptığım görüşmeler neticesinde bana 35 megabit (en kötü 30) hız alabileceğimi ve saha dolabında boş VDSL portunun olduğunu ayrıca bulunduğum konumun yakın zaman planlamanız dahilinde olduğunu söyleyip YAPA teknolojisi ile daha yüksek hız bile alabileceğimi belirtip beni aboneniz yaptınız. 200 lira verip VDSL destekli modem aldım. Velhasılı internetim açıldı fakat korktuğum başıma geldi, hattım vdsl değil adsl portu olarak işlenmiş yanılmıyorsam.

    Modemi VDSL olarak kurmaya çalıştığımda sinyal dsl ışığı yanmıyor ve internete erişemiyorum. Hızlı kurulum ile yeniden yapılandırdığımda otomatik ADSL olarak sinyali alıyor modem ve 16 megabit hızında ADSL kullanıcısı olarak internete erişebiliyorum.

    * Saha dolabına yaklaşık 250-350 metre uzaklıktayım.
    * Evin yanında ki kutudan eve gelen kablo ve ev içi tesisat (direk o kutudan gelen kablodan modeme bağlı) ile ilgili sorun olduğunu sanmıyorum.

    * Konu ile ilgili gerçekten artık bir insanla görüşmek istiyorum, derdimi bi türlü anlatamıyorum size.

    Müşteri No: 1002406



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRYGZ -- 6 Kasım 2017; 15:8:6 >
  • Sabah destek kaydı oluşturmuştum. Vdsl den adsl geçmek için teknik destek aradı geçirdim dedi modemi adsl moduna alin internetiniz gelecek dedi bende olmuştur diye teşekkür edip kapatim sonra pc başına geçerek modem bi baktim hala vdsl sinyali geliyor e ınternet yok adsl vdsl her modu denesim ınternet bir türlü gelmedi olan interneti bozduk boşuna kaşindim 9mbit neyime yetmiyorsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuaLityTR -- 6 Kasım 2017; 15:11:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRYGZ kullanıcısına yanıt
    İç tesisat falan değil. Turknet'in genelde yaptığı bir hata bu, önce adsl olarak hizmeti açıyor. Sonra vdsl'e geçiriyor ki bu arada port dolarsa yandınız.
  • QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt
    Eleman becerememiş. Bu destek kaydına bakan elemanla ilgili şikayet de oluşturun. Yaşadığınız her sorun için kayıt açın.
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Aslında tüm sorunlar iki iş günü içerisinde çözülüyor. Altyapı kaynaklı yaşanılan sorunlar biraz daha uzun sürebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.