Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.282
Cevap
307
Favori
874.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18749941 nolu şikayet oluşturmuştum dönen olmadı.19.09.2017 de 02127033124 nolu telefon numarasina iki abonelik tanimladiginiz için tüm borcunu ödeyerek iptal faxsı cektim 2018 haziran faturasi yansitmisiniz 6 a y sonra iptal ettigim telefonuna nasil fatura çikartiyosunuz arti 02127033124 aramalarinin hiçbiri bana aitdegil arti iptal ettigim Turk.Net OİM hala girebiliyorum.bana tanimladiniz 0212 703 31 24 NOlu telefon mavi jeansın esnyurt fatura uzerinde yazan magza numarasi bana bunumara uzerinden nasil olurda abonelik acarsiniz.iki tarafinda magdur olmamasi icin iptal ettigim bu numaraya fatura çikartıyosunuz. HAYATIMDA GÖRDÜGÜM EN REZİL Firmasınız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MsSsS

    O zaman Türknet ile karşılaştırma yapmanız saçma olmuş.

    Alıntıları Göster
    saçma olan bir şey yok türknetten sonra netspeed geçtim türknetin veremediği 35mbps hızı netspeed 30mbps olarak net bir şekilde verdi. fiber alt yapı gelince vodafona geçtim.
  • fr5kan F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sistem hatası kaynaklı bir fatura sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bu durumu arkadaşlarıma ilettim ve hizmetinizi incelemeye başladılar. 18749941 numaralı destek kaydınız ile takibi sağlanıyor. En kısa süre içerisinde işlemler tamamlanıp size bilgi vereceklerdir.
  • MAICO kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizinle ben dün PM üzerinden ve konudan iletişime geçmiştim. YAPA geçişiniz olduğunu söylemiştim. Arkadaşlarım sizi arayarak süreç hakkında detaylı bilgi verdikten sonra durumu TT tarafı ile paylaştı. Süreci yakından takip ediyoruz. Sizi ve diğer kullanıcılarımızı hiç bir şekilde mağdur etmek istemeyiz ancak bizim tarafımızda olmayan durumlardan dolayı süreç bazen uzaya biliyor. Ben tekrar gerekli kontrolleri yapıyor olacağım.
  • Merhaba, eski aboneliklere bir müdahalede bulunmuyoruz. Alabilecekleri maksimum hız değerlerini VAE'de olsa bile veriyoruz.
  • ben de sürekli dalgalanıyor. 13-28-40 gibi değişiyor. Hat 76 tanımlı.
    Muğladaki sıkıntıyı çözmediklerinden hız da sıkıntılı, ping den bahsetmiyorum bile.http://prntscr.com/jx5441



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 20 Haziran 2018; 15:8:3 >
  • _Meister kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuz ile ilgili olarak OİM üzerinden bize ADSL ışığım yanmıyor kategorili bir destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım hizmetinizi incelesinler. Durumu detaylı bir şekilde inceleyip size geri dönüş yapsınlar. Muhtemelen ankastre kutunuza etiketli uç bırakmamışlar. Gerekli kontroller yapılarak en kısa süre içerisinde bu konuda bir aksiyon alıyor olacağız.
  • slapert kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin sorununuz iç tesisat kaynaklı gibi... İsterseniz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz için bize OİM ve ya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden sık sık kopma kategorili bir destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım hizmetinizi incelesinler. Sorunun neden kaynaklandığı bulup size geri dönüş yapalım.
  • Aemon A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun yaşadığınızda hemen bir destek kaydı oluşturun. OİM ve ya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden sık sık kopma sorunu kategorili... Arkadaşlarım hizmetinizi incelesinler. Sorunun neden kaynalandığını görsünler ve size geri dönüş yapsınlar.
  • mehmetozturk154 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için size teşekkür ederim Tüm kullanıcılarımıza buradan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. İyi kullanımlar dilerim
  • FeanorfyndeL kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizinle PM üzerinden yaşanılan sorun süresi içerisinde iletişim halindeydik. Gerekli işlemlerin sağlanmasında önceliğinizi oluşturup arkadaşlarıma bilgi vermiştim. Sorununuzun çözülmesi sizi kadar beni de mutlu etti. Bu güzel yorumlarınızı bizimle buradan paylaştığınız için size teşekkür ederim Diğer konu ile en kısa süre içerisinde ilgileneceğim. İyi kullanımlar dilerim
  • to let myself go kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz verebileceğimiz maksimum upload hızları VAE'de 4 Mbps'e kadar verebiliyoruz. Eğer güncelleme olması durumunda hızlarınızı bizde yükseltiriz ancak şuan için böyle bir durum yok. Bu konu TT sorumluluğundadır.
  • serdarb33 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konu için bize OİM ve ya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden paket//tarife değişim kategorili bir destek kaydı oluşturun. Sorununuzu içerisine detay oalrak ekleyin. Arkadaşlarım hizmeti incelesin. Size geri dönüş yapsınlar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Merhaba, YAPA santrallerini genişletmek için planlamalarımızı yapıyoruz. Ancak sizin bulunmuş olduğunuz bölgenize ne zaman gelir bunu şuan için kestirmek mümkün değil.
  • bl@ckh@wk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, isterseniz bana PM üzerinden ulaşın. Hizmetnizi kontrol edeyim. Bazı durumlarda sistem bu mesajı belgeler gelse de gelmese de atıyor.
  • salbenisall S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı çalışmaları ve hat çekimi TT sorumluluğundadır. Bakır kablo altyapısı olan her yerde biz hizmet verebiliyoruz. Siz en iyi TT bölge müdürlüğüne giderek altyapı için bir talep dilekçesi yazın. Dikkate alacaklardır.
  • verilerin çekildiği appservice.turk.net de veri tabanında hata oluşmuştur. 16 oim de gözüktüğü halde 16 dan yüksek hız aldığına göre.
    Hat değerleri lazım . Birde gece geç saatlarde hız testi yapsın. Belki santralde kiralanan devre yetersizdir.
  • Eski kayıtlarım silindiği için dün tekrar arıza kaydı bırakmıştım oim’den kontrol ettiğimde talebiniz çözülmüştür yazıyor. Ancak sorun hala giderilmiş değil, kayıta geri bildirim yaptım şimdi de açmış olduğum kayıtlar silindi Yeniden kayıt mı açmam gerekiyor? Giderilmeyen arıza kayıtları neden siliniyor? Yemin ederim dert sahibi oldum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 20 Haziran 2018; 16:00:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.