Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.286
Cevap
307
Favori
874.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Selamlar, siz 100 Mbps'e kadar pro pakete geçiş yaptırmak istediğinizi ayın 5'inde bize iletmişsiniz arkadaşlarım arka planda hızınızı çekmişler ancak altyapınızın bu hızı desteklemediği bilgisini size vermişler. Şuan arkadaşlarım sizin bu durumunuzu ve VDSL'de 35 Mbps'e kadar geçiş işlemlerinizi 20050639 numaralı destek kaydınız üzerinden takip ediyor. Kısa süre içerisinde hızınız ve paketiniz değiştirilecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 17 Ekim 2018; 16:33:53 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    cumartesi günkü başvurum için pazartesi bir kere arandım açamamadım, daha da aranmadım.
    açamadım diye tavır mı yapıyorsunuz?
  • Joe_Feyzullah J kullanıcısına yanıt
    Selamlar, OİM üzerinden açık olan kaydınızın içerisine detay ekleyin. Arkadaşlarım size kısa sürede ulaşacaklardır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ben o pakette 40mbiti bile göremediğim için 35mbite dönmek istediğimi söyledim ve 35mbite geçirdiler. Üstelik kullanamadığım halde 3-4 gün için 80TL ödedim fazlasını gelecek faturadan düşeceğiz dediler. Şimdi yine 100mbit yaptılar benim onayım olmadan gelecek ay yine 80lira alacaksınız. Tamamen dolandırıcısınız kendinize gelin bu memleketin vatandaşıyız biz bu kadar insafsız olmayın yolarken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, durumu 20127955 numaralı destek kaydınız üzerinden durumu detaylıca takip eden bir arkadaşım var. Gerekli çalışmalarımızı arka planda gerçekleştiriyoruz. Durumu bende takip ediyorum. Öncelik oluşturarak size detaylıo bir bilgi verdireceğim. İstediğiniz zaman bana PM üzerinden ulaşabilirsiniz.
    Merhabalar alakanızdan dolayı öncelikle teşekkür ederim. Sizden hemen sonra arkadaşlar aradı ve sorunumu ilettim. Saha ekiplerine ileteceklerini söyleyerek yeni bir arıza kaydı oluşturdular. Eğer takip etme imkanınız olursa sorunumu size detaylı anlatabilirim. İlgilenirseniz de harika olur benim için :) PM'den size ulaşamıyorum maalesef. Tekrar teşekkür ederim.
  • Merhaba hattının vdsl geçirilmesini istiyorum bana vaad ettikleri hızı istiyorum destek kaydı açtım 2 haftadır çözülmedi ilgilenirseniz sevinirim.



    Destek kaydı no 20016162

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Telekom ile taahhütümüz bitti. Bu ay 100 tl küsür fatura gelecek. Bende kapatmayı düşünüyordum. Kapatmadan direk sizin servisine taşıma imkanımız var mı? Bilgi rica ediyorum bu işlemleri nasıl yapacağız
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    selam mobil uygulamada kayıtlar silinmiş göründüğü için destek şikayet ve internet arıza kısımlarından da şikayet açmıştım şimdi dediğinizi yaptım bekliyorum.
  • Superonline VDSL abonesiyim. Evime 50 Mbps hız gelebiliyor ve aldığım paket te gerçekten o hızda. 90 lira ödediğim paket 160 lira olmuş bende arkadaşımın tavsiyesiyle TürkNet'e geçeyim dedim fakat sorgulama sayfasında bakır tel yok gibi bir şey dedi. Müşteri hizmetlerini aradım ve bana boş port olmadığını, başka bir abonenin çıkmasını beklememi veya Türknet'e başvurmam gerektiğini söyledi baştansavar bir şekilde. Nereye başvurmam gerekiyor? Başvurduğum takdirde kesin hizmet alabilir miyim? Eğer alabileceksem ne kadar sürer bu olay? Ayrıca bir zamanlar bana 70 liraya 100-200kb/s indirme hızı veren TurkNet'in değiştiğini umuyorum.
  • Merhaba,



    1.5 senedir sorunsuz kullandığım 75 mbit paketi 2 haftadır 10 dakikada bir koptuğu için kullanamıyorum.



    Muhtemelen hattımda bir oynama oldu santrale 100 metre var ulaşılabilir 130 civarı gel gelelim kullanamıyorum.



    Birde 2-3 abonelik benim tavsiyemle geçti onlarda sorun yok allahtan.



    Telefonla ulaşamıyoruz anladıkta destek talebi 2 haftadır çözülmez mi?



    @TurkNetDestek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hattınız fiber olabilir mi?
    Turknet'in fiber desteği yok malesef. Telefon numarası varsa onunla sorgulamayı deneyin.
  • Merhaba sitenizden sorgulama yaptığımda Adresinizde altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz. Deniliyor fakat şuan 100 mbit ile hizmet alabiliyorum tt de bu mesaj neden deniliyor ?
  • Merhaba yaklaşık 1 buçuk ay (Ağustos sonundan beri) önce adres değişikliği sebebiyle internetimi yeni adresime nakil ettirmek için size ulaşmaya çalıştım fakat muhatap bulamadım.O gün bugündür kimse yardımcı olmuyor arıyorum ulaşamıyorum muhatab bulamıyorum.Aklıma burası geldi lütfen yardımcı olur musunuz bana.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar önceden belgelerini gondermedim hattım iptal oldu . Fakat şimdi tekrar üye olmak istiyorum ama telefon sistemde hatta kayıtlı olduğu için başvuru yapamıyorum yardımci olurmusunz?@TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizzz01 -- 18 Ekim 2018; 0:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar. Hız sorunu ve bağlantı sorunu yaşadığım şu 45 günde çözüm sunamadınız. Bu yüzden 63 mbs olan hızımı 24 e indirip. Vdsl olan bağlantınımı da adsl ye çevirdiniz. Artık destek kaydı oluşturmaktan bıktım. Çözümsüz bir şekilde beni oyalıyorsunuz.20102636 numaralı destek kaydım mevcuttur. @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkeys -- 18 Ekim 2018; 1:32:1 >
  • 4 gundur internetimiz yok. Internet isigi surekli yanip sonuyor. Destek kaydi yapildi ama donus yok.



    Destek kaydi no: 20150857

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    Turknet kulanan bir arkadaşım telefonunda sorun yaşıyor, çevir sesi yok, ve arıza kaydı bıraktıktan sonra SNR değerlerinde, hat zayıflamasında ve hızında ciddi düşüş oldu. Türk telekomun portunu taşıdığını düşünüyor. Size bir süre önce abonelik bilgilerini PM olarak gönderdim. Mümkünse ilgilenebilirmisiniz?
  • türknete geçeyim mi diyordum yorumları okudum tam bir fiyasko anlaşılan yazık onlarca kullancıyı mağdur etmişsiniz yazıklar olsun aldığınız paralara
  • Selam,
    Turknetten hizmet almayı düşündüğümüz telefon hattı üzerinde alarm cihazı var ve haber alma merkezi ile iletişim halinde. Çalışması için klasik TT hattı lazım voip üzerinden verilen telefon hizmetleri ile iletişim imkanı yok. Turknette telefon hizmeti nasıl sağlanıyor. TT harici bir işletmecide kayıtlı (netgsm) sabit telefonu Turknete taşıyabilir miyiz? Sizde de ip ler cgn nat ile mi dağıtılıyor. Şu an hizmet aldığım SOL talebim üzerine beni cgn den çıkardı aynı hizmeti siz de veriyor musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre0624

    türknete geçeyim mi diyordum yorumları okudum tam bir fiyasko anlaşılan yazık onlarca kullancıyı mağdur etmişsiniz yazıklar olsun aldığınız paralara
    ADSL ve VDSL'de Turk Telekom altyapısı kullanıyor. Oldu ki bir arıza vs gibi durumlarda OİM'den destek kaydı açıp bekleyeceksiniz ya da forumdaki teknik destek personeline yazıp yine bekleyeceksiniz. Bende sıkıntılı bir şekilde kullanıyorum. 3 ay daha sabredip AKN kalkarsa 15-20 fazla verip adamakıllı bir servis sağlayıcıya geçeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.