Şimdi Ara

TurkNet firmasına Abone Olurken 2 Kez Düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklasik 3 hafta kadar önce mahallemizde hırsızlık oldu ve alt yapı kabloları çalındı 4 gün sonra gelen TurkTelekom ekipleri sadece komşuların hattını tamir etmişler bizim hattımızı tamir etmeyi unutmuşlar TurkNet e durumu açık açık izah ettim anlattim heryerden iletişim kurmaya çalıştım fakat oyalamaktan başka birşey yapmıyorlar an itibari ile hala internet ve telefonumuz yok ekteki resimde sallanan kablo emin değilim ama sanırım bizim ve cidden gülünç bir durum :) Yani abone olmadan önce iki kez düşünün çünkü 3 hafta olucak nerdeyse işlem yapmaya gelen dahi yok :) Kalitesizlik ve hizmet berbatlığı hat safhada.... TurkNet firmasına Abone Olurken 2 Kez Düşünün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicCheck11 -- 12 Ocak 2019; 21:43:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Alt yapıda sıkıntı varsa TürkTelekom'a bunu iletecek işlem yaptıracak olan firma TurkNet eğer hiç yapamıyorsa TurkTelekom Elit ekip hizmetinden destek alacak 15 gündür işlem yaptırmıyor TurkTelekom firmasi ilede görüştüm 1 saat içinde 2 kez aradılar sorun ilenilgili olarak onlarda yetkimiz yok açamıyoruz arıza kaydını TurkNet firmasi açacak ve bilgiyi onlar vericek dedi 15 gündür ne zamam geliceklerinin bile bilgisini veremiyor TurkNet. Senin sanırım fanatik bir tutkun var TurkNet'e :) bence ceviz felen yemelisin böyle çok ilerleyemezsin.
  • Sorma ya bende başvurdum 3 ay bağlayamadılar en sonunda onlarsa sıkıldı iptal etmişler yapamadıkları için başvuruyu :)
  • Kabloların çalınmasını da Türknete bağlamışsınız bravo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enessezgin E kullanıcısına yanıt
    Algı problemin var sanırım :) neyse sıkıntı değil üzülüyorum sadece senin adına.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2degil 100kere düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı işlerine Türk Telekom bakıyor. Suç atacaksanız Telekoma atın:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 13 Ocak 2019; 17:25:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enessezgin E kullanıcısına yanıt
    Alt yapıda sıkıntı varsa TürkTelekom'a bunu iletecek işlem yaptıracak olan firma TurkNet eğer hiç yapamıyorsa TurkTelekom Elit ekip hizmetinden destek alacak 15 gündür işlem yaptırmıyor TurkTelekom firmasi ilede görüştüm 1 saat içinde 2 kez aradılar sorun ilenilgili olarak onlarda yetkimiz yok açamıyoruz arıza kaydını TurkNet firmasi açacak ve bilgiyi onlar vericek dedi 15 gündür ne zamam geliceklerinin bile bilgisini veremiyor TurkNet. Senin sanırım fanatik bir tutkun var TurkNet'e :) bence ceviz felen yemelisin böyle çok ilerleyemezsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet katılıyorum, eğer ki Telekom altyapı kablolarınız çalındıysa 2 kez düşünün Altyapı yok yahu Türknet nasıl hizmet versin?

    Türk Telekom'dan hizmet almadığınız sürece o kablolar sittin sene yapılmaz. Türk Telekom da başka ISS müşterisi için gidip o kabloları yapmakla uğraşmaz. Kendi müşterisi olsa 1 gün içinde yapar.

    Türknet'in bu sorunu çözmesini beklerseniz daha çok beklersiniz hocam. Ya Türk Telekom'dan hizmet alacaksınız ya da il veya ilçe telekom müdürlüğüne gidip görüşeceksiniz dilekçe vereceksiniz yaptırılması için. Başka türlü çok zor...
  • MicCheck11 kullanıcısına yanıt
    Tutku değil hocam da baya memnunum türknetten. böyle sorunları okuyunca şaşırıyorum. Nazar değmesin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 aralık 2018 tarihinden beri açtığım destek kaydı ile hiç kimse ilgilenmiyor ? Bunun ne bir açıklaması var ne başka bie mazareti arka planda çalışanlarınız 7 8 gün öncesine kadar arka planda TurkTelekom ile hem sözlü ve yazılı olarak iletişim halindeyiz diyorlardı artık onuda söylemiyorlar :D zaten neyin iletişimini kuruyorsaniz fantezimi yapıyonuz arka planda konuşarak madem o kadar çok konuştunuz icraat nerde diye sorarım ben :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MicCheck11 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekoma geçmeni rica ediyorum...
    Türk Telekom CAN DIR Gerisi HEYECANDIR
  • Yine her haltı Turk Telekoma bağlayan TurkNet avukatları gelmiş.

    Arkadaşlar siz TurkNet müşterisi iseniz muhatap alacağınız TurkNet'tir bir arızada sizi çözüme ulaştırmakla sorumlu olan TurkNettir.

    Altyapı TT,TT ye bildirdik olmadı, bizim değil TT nin suçu....

    Allah aşkına düşünün BMW aldınız otomatik şanzımanı cortladı, bizim değil ZF'nin problemi bu onlardan aldık diyebilir mi?

    TT'den altyapı alıyorsunuz kar koyup müşteriye veriyorsunuz.Müşterinizi ezdirmeyeceksiniz.Müşteri size hesap sorar,siz de bir nevi müşterisi olduğunuz Telekoma.

    Kaldı ki Superonline'ın kendi altyapısından Mİllenicom bağlatırken bir altyapı sahibi ne kadar çirkefleşebilir gördüm.Bir firma da kendi müşterisini isterse ne güzel savunup hakkını koruyor onu da gördüm.
  • Turknet'in ne suçu var bunda? onların telekoma bunu bildirmediklerinden eminmisin? Turknet'in o kablolara dokunma izni bile yok suçlu tamamen telekomdur. Başlığıda telekom rezaleti şeklinde değiştir bence.
  • Alt yapı işletmecisi telekom siz isterseniz Süperüber.net e bağlanın bakır alt yapı varsa telekom dan hattınız bağlanıyor. Sizin hattınızda oluşan sorunu alt yapı işletmecisi çözemez ise btk bu durumda yaptırım uygulamalı ama var mı böyle bir hizmet anlayışı yok.
  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    TurkTelekom ile görüştüm tamamen TurkNet firmasının elinde gerekirse vericek parasini elit hizmet telep edecek TurkTelekomdan. Herşeyi geçtim ortada saçma sapan fatura var bununla ilgili işlem yapamayız diyor nerdeyse 1 ay olucak sebebide arıza kaydınız sonuçlanmadığı için diyor ve yaklaşık 10 gündür ariza kayıtlarına bakan insanda yok 3 tane arıza kaydım var bütün sosyal medya hesaplarına yazdım orlardan gsm istiyor yazıyorum gsm numaramı dönüş yapmıyorlar bir nevi oyalıyorlar yâni.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün itibari ile sorunum çözüldü ama cidden rezillik çözülme şekli. Mahallede TurkTelekom ekiplerini denk getirdim başkası için arızaya gelmişler bizede gelicekmisiniz dedim 1 ay a yakındır bizdede yok hayır sadece bu ev için geldik dediler durumu izah ettim sağolsunlar bizim evin arızayıda çözdüler bu TurkNet denen firma bildirmemiş cidden 1 ay boş boş beklemişiz....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MicCheck11 kullanıcısına yanıt
    Türknet böyle bir sıkıntı yarattıysa oradan ayrıl Türk Telekoma gel dosdum sen Türk net den internet alırsın ama cenazene Türk Telekom gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.