Şimdi Ara

Türknet Geçiş Yapamadık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba;
    31 Ekim çarşamba günü Türknete belgeleri gönderdim başvurumu yaptım. 5 Kasım günü ev telefonu kapandı dedim ki tamam geçiyoruz ama geçemedik bir türlü. 6 Kasımda durumu anlatan bir yazı gönderdim bize ulaşın bölümünden. "Aktivasyon ile ilgili son durumu öğrenebilir miyim? Ev telefonu kapandı fakat internette hala bir değişim yok." yazdım gelen cevap "Merhaba; Telefon geçişinizi yaptık, internet geçiş işlemleriniz red almıştır, konu hakkında size dönüş sağlanacaktır." cevabı geldi dönen olmadı ve değişim yok. Red almak nedir? Ben Türk Telekomda taahhütsüz paketteyim sorun çıkacak diye ümit etmemiştim. Bilen ve yardımcı olabilecek arkadaşlarımız var mı?



  • Turknet de geçişte sorun yaşamayan yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ve bir yakınım vodafon'dan sorunsuz geçiş sağladık, kardeşimde turktelekomdan geçiş yaptı sorun yaşamadı. devam eden tahahüt yada kampanyanız vs. varsa belki sorun bundan kaynaklı olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 11 Kasım 2018; 14:17:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu

    Ben ve bir yakınım vodafon'dan sorunsuz geçiş sağladık, kardeşimde turktelekomdan geçiş yaptı sorun yaşamadı. devam eden tahahüt yada kampanyanız vs. varsa belki sorun bundan kaynaklı olabilir.
    Hocam taahhütsüz paket kullanıyorum Türk Telekomda. Nakil işlemi ile geçiş başvurusu yaptım port kablo vs durumlar da etkilemesin diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.