Şimdi Ara

TürkNet Hiç Vermediği Hizmet İçin Para İstiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    TürkNet'e başvuru yaptıktan sonra sürecin uzaması sebebiyle iptal başvurusunda bulundum ve interneti iptal ettirdim.Bu süreçte hiç bir şekilde internete bağlanmadım ve kurulum için de kimse gelmedi.Benden kurulum ücreti isteniyor.Hiç verilmeyen biz hizmet için nasıl para isteniyor anlamıyorum.

    TürkNet yetkililerinin burayı takip ettiğini biliyorum.En kısa sürede bunun düzeltilmesini istiyorum.En kısa sürece çözüm için bana ulaşın lütfen.



  • valla aynı şey benım başımda da olacak.turk telekoma 26/12/2018 gunu telefonla baş vurdum. telefonla hayatta yapmadıgım işi yaptım.
    ben kablo modemi hazırladım.11/01/2019 teknık ekip geldı.saha dolabından apartman kapısına kadar vdsl sinyalı verdi. ölçtü hız 24 mbit çıktı. ben anlaşmayı 50 mbit olarak anlaştım ve ona göre ücret hesaplandı.zaten ilk anlaşmada sizin konutun oldugu yer 75 mibit detekliyor demişlerdi.
    teknik eleman saha dolabına 55 mbit geliyor,ancak eve 24 geliyor dedi.bende kabul etmedim.bu arada izmir bahçelievler/ telekom,a 4 defa gittim geldim, çagrı merkezi ile 50 defa görüşmüşümdür.bağlantı ve kurulum yapılmadı.iptal formunu hazırlıyarak telekoma göturdüm almadılar,siz çagrı merkezınden yapmışın dediler.telekom,da gitmediğim kımse kalmadı.sonra iptal belgelerini telekom genel müdürlüğe fax ile göndermek için 2 saat ugrştım.faz cevap vermiyor.sonra belgelerı 21,00 tl ödeyerek genel müdürlüğe gönderdim.aynı gece aynı belgeleri btk ye gönderdim.ertesi gunu iptal onayı geldi.
    şimdi korkuyorum bağlantı için eve 14 gün sonra geldiler bağlayamadılar,kurulum yapmadılar,bağlanmayan vdsl i iptal için 5 gün ugraştım.
    acaba bana baglantı ücreti gelir mi diye bekliyorum.baglantı ücreti 12x24 :..... merakla bekliyorum.diğer taahuut ücretlerini zaten talep edemezler,çünki indirimli hizmet almadım.
    bunlar soyguncu. devlet bu işlere niye el atmıyor anlamış degilim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.