Şimdi Ara

Türknet Hizmetimi İptal Etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün 10.31’de fakslarım ulaşmış ancak bana sms ile kimlik fotokopiniz ulaşmamış diyorlar. ama türknet oim belgelerimde hepsini görebiliyorum. ayrıca twitter destek’e mesaj atıyorum özellikle cevap vermiyorlar 2 gündür. son 10 günde burnumdan getirdiler, artık çıkmak isteyince bile muhatap bulamıyorum. geçmeyi düşünen arkadaşlar sinir hastası olmak istemiyorsanız sakın bulaşmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, öncelikle artık sizi aramızda göremeyeceğimiz için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. hHzmetinizin kapatilmasi icin gönderdiginiz dilekçenizde kimlik fotokopiniz eksiktir. Kimlik fotokopiniz eksik oldugundan isleme alamiyoruz. Dilekcenizi ve kimlik fotokopinizi 02122165560 numarali faksimiza gonderebilirsiniz. İptal işlemleriniz hızlı bir şekilde tamamlanacaktır.
  • 20 mayıs’ta fakslamıştım zaten ama kimlik fotokopisi nedense görünmemiş sizde, fişi de elimde şu an hâlâ. bu sabah ikisini birden tekrar faksladım ama yarın sabaha kadar kimlik fotokopim yine görünmezse bu sefer sadece kimlik fotokopisi fakslayacağım. iptal dilekçem 3. kere size ulaşmış olacak çünkü. umarım bi sorun olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bende de mevcut. İki kez faksladım kimlik fotokopisi eksik diyorlar. İptal etmemek için elinden geleni yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun sizde olabilir mi? yukarıdaki arkadaşa da aynı şeyi söylemişsiniz. ayrıca benim elimde fişler de mevcut ikisini birden gönderdiğime dair.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilerek yapıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce arayıp internet arızasıyla ilgili gelişmeleri söyledi bir temsilci (10 gündür internetim yok, bu sebeple iptal ediyorum). ben de uğraşmanıza gerek yok iptal dilekçemi size yolladım bugün yarın elinize ulaşır dedim. tamam o zaman iyi günler deyip kapattılar. telefon kapandıktan bi 30 saniye sonra mesaj geldi iptal işleminiz 7 gün içinde gerçekleşecektir diye. türknet oim’e girdim ve farklı zamanlarda yolladığım 3 faks nedense onlara ulaşmış görünüyordu aynı anda.



    kısacası olan benim vaktime ve faks paralarıma oldu :), teşekkürler türk net, bu zihniyetle eminim çok iyi yerlere gelirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.