Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba daha turknete geçeli 1 ay olmadan 2 tane fatura kesilmiş üstelik arkadaş davetiyle geldim 1 ay ücretsiz olması gerekmez mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soonkaya kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Turknet aylık fatura kesiyor, yani üye olduğunuz tarihten o ayın sonuna kadar bir fatura kesiyor. Diğeri de kullandığınız ay sanırım. 1 ay kampanyası hakkında detaylar kendi sitelerinde var, hemen ilk ay değil daha sonra oluyor. Benim bildiğim bu şekilde. Turknet'li olan biri daha net cevaplar.
  • 14Mbit hız çıktı. Evimdeki Türk Telekom Altyapısının bu kadar düşük hizmet vereceğini düşünmüyorum esasen. Halihazırda 250GB Kotalı 50Mbit Uydunet kullanıyorum. Netflix aldığımdan beri kota konusu sorun olmaya başladı, o sebeple kotasız paketlere bakıyorum. Türknet'in limitsiz olması iyi güzel ama, bu kadar şikayet varken bir de benzer fiyata 50mbit kotalıdan 14mbit kotasıza benzer fiyatla geçmek çok esprisi olan bir şey değil. Yüksek hız alabilen arkadaşlar için güzel. Ancak ben 7-8 sene önce 8Mbit internet kullanıyordum. 14Mbit hız bugünün dünyasında kabul edilebilir minimum seviye falan. Zannediyorum 14Mbit internetle 4K içerik stream etmek pek kolay olmayacaktır.
  • Türknet mi? Evlerden uzak olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden söylemesi türknet hakkında ortaya atılan olumsuz bildirimler yalandır. Ben aylardır hızımın düştügünü gormedim. 35Mbit/s vdsl2 + 500 dakika sabit telefon 65tl turknetten daha iyisi yok. Musteri hizmetleri yok diyen yalancidir. Turknetin internet sayfasina girip bildirim gondermek en guzeli. Turknetten çok memnunum. Çok miktarda içerige kisa surede erişebildim. Arge projelerimi 2 ayda hizli internet sayesinde bilgi toplayip bitirdim. Uzerimde yük kalmadi.
    TT denen firma kanun olmasina ragmen fiyat artirmis ne kadar buyuk sahtekar olduklarini goruyorsunuz. Vdsl2 ve adsl sinyalizasyonu tanimina gore kota koymak çok iğrenç bir işlemdir. Var olan kablonuzdan neden tam verimli olarak degil de kismen yararlanasiniz.

    Tüm türk milleti TürkNete geçsin tt nin yaptigi işkenceden kurtulsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatdaki S kullanıcısına yanıt
    Ortaya atılan olumsuz bildirimleri ben yaşamadım diyeceksin. Yalan demeyeceksin. Aynı bina aynı kablo ile süperonline 25, ttnet 25 kullandım. "Türknet te altyapı ne desteklerse oymuş" asıl yalan bu. Online işlemlere giriyorum paket adı 16 mbite kadar yazıyor. Madem altyapı ne veriyorsa o neden böyle tanınlamalara ihtiyaç duyuyorlar? Türknete laf ettik diye başkasını övüyor değiliz. Bazılarında çok iyi çalıştığını da biliyorum. Ama bu her firma için geçerli. Sıkıntı türknette kimse sorun çözmeye çalışmıyor. İntenet sitesinden yazın demişsin. Kaç kere yazdık. Gelen cevap sorun çözüldü :) Forumun amacı bu. İyi yönünü de kötü yönünü de görsün millet. Bağlattınız hiç sorun yok o zaman türknet iyi. Ama en ufak sorun varsa çözülmeyeceğini bilin ve direk değiştirin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 2 gündür err_network_changed hatası alıyorum nasıl çözebilirim ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 haftadır destek kaydım olduğu gibi durmakta ve üstüne 2 tane daha açmama rağmen ne gelen var ne soran ne de çözen sorunumu. Bi haller var turk.net'te ama nedir çözemedim. Eskiden böyle değildi hemen çözüm bulunurdu ama şimdi nedense ne buradaki destek elemanı tek kelime ediyor ne de kendi sitesindeki destek kayıtları dikkate alınıyor.
  • Valla ben çok memnunum ama önerdiğim 10 kişiden 8'i sorun yaşayıp bana düşman oldu, ben kullanırım ama bundan sonra kimseye önermem, 2 aydır para alınıp interneti açılmayan mı dersin, 25 gün interneti bağlanmayan mı dersin, 1-2 megabit internet alan mı dersin, hepsi sizde valla, bundan sonra çok zor kimseye tavsiye etmem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 18 Aralık 2018; 0:15:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redsmoke

    1 haftadır destek kaydım olduğu gibi durmakta ve üstüne 2 tane daha açmama rağmen ne gelen var ne soran ne de çözen sorunumu. Bi haller var turk.net'te ama nedir çözemedim. Eskiden böyle değildi hemen çözüm bulunurdu ama şimdi nedense ne buradaki destek elemanı tek kelime ediyor ne de kendi sitesindeki destek kayıtları dikkate alınıyor.
    Katılmamak elde değil. Benimde arıza kaydı 6. Güne girdi hiçbir geri dönüş yok. Buradan yazdım twitter dan yazdım cevap yok. Gerçekten Türk nete bişeyler oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi,güzel diyorsunuz da sadece 1 hafta kullanabildim hizmetinizi.İnternet bir gitti 1.5 ay gelmedi.Ne arayan oldu ne soran ne de ulaşabildiğim,sorunumu öğrenebileceğim biri.1 Hafta kullandığım internet için benden 1 aylık ücret tahsil ettiniz.Ttnet ile aranızda pek bir fark göremedim.
  • Peki fiyarlar aynı kalıcak mı asıl soru bu bence
  • Benim ariza kaydima bugun ekip yonlendirildi (tt ekibi) baya bir ugrasip cozduler sokaktaki kutudanmis sorun. Umarim artik sikintisiz kullanabilirim.

    Acikcasi biraktigim kayitlara 1-2 gun icinde donus yapildi hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimsevar

    Peki fiyarlar aynı kalıcak mı asıl soru bu bence
    Artık kota da tüm operatörlerde kalktığına göre TürkNet'in müşteriyi cezbeden avantajlarından en önemlisi ellerinden alınmış oldu. Diyelim zam yapıldı ve 75TL oldu. Diğer firmalar zaten kotasız, sınırsız olan interneti bana taahhütle bu fiyatın altına verirse hiç düşünmeden giderim. Taahhütten hoşlanmam ama sonuçta müşteri olarak yararım neredeyse ona yönelirim. Zaten müşteri hizmetleri olmayan bir firmada 65TL bile fazlayken, bir de zam gelirse kusura bakmasınlar elveda...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı 24 mbps üstü desteklemiyorsa netspeed daha avantajlı çünkü turknet 35 mbps kadar herkesten "utanmadan" 65 TL alıyor. 8 Mbps zar zor stabil alıyorum ama onlar 65 TL alıyor bu boktan hizmete.

    Kapattırıyorum bende "netspeed" e geçiyorum.
  • AKP'nin Araplara peşkeş çektiği Türk Telekom yüzünden bugün itibariyle TürkNet ve diğer alternatif operatörler bitmiştir. Alternatif operatörlere hat kiralama ücretine %66 zam yapmışlar. Yani bırakın artık 65TL'yi, 120TL'ye internet verebilirlerse dua edeceğiz. Bu arada bir gecede cahil de bırakıldık… Gazete ve kitaplara vergi %18'e çıkarıldı. Burada AKP'yi ölesiye savunan Aktrollere geçirilseydi keşke bu fiyatlar...



    https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/internete-yeni-zamlar-kapida-2804171/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK umarım Telekom'un zam kararını onaylamaz ki sadece ummak ile kalıyoruz BTK kim Telekom kim Ahmet-Mehmet kardeşler

    Türknet zam yaparsa haklıdır bu koşullar karşısında ki yine umalım devlet katkısı kurtarır da fazla zam yapmak zorunda kalmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soonkaya

    Merhaba daha turknete geçeli 1 ay olmadan 2 tane fatura kesilmiş üstelik arkadaş davetiyle geldim 1 ay ücretsiz olması gerekmez mi ?
    Üye olduğun günden ay sonuna kadar kullandığın gün kadar bir fatura çıkar, içinde bulunduğun ay için tam bir fatuta, bu ikisi aynı anda çıkar. İkisinide ödediğin takdirde kesilecek ilk faturan ücretsiz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.