Şimdi Ara

TurkNet’ten aktif altyapıdaki tüm kullanıcılara alabildikleri kadar upload hızı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
7
Favori
43.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Keşke bir de internete bağlanabilseydim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

    Siz sanırım direk santralden hizmet alıyorsunuz. Vae de santral den 1.8 km ise Yapa da da 1.8 km aynı olacaktır. Santralde cihazlar farklı .

    Cihaz 1 vae (TT ve üstünden dsl verenler)

    Cihaz 2 turknet (sadece turknet müşterileri)

    Sadece sizin hat komple Turknet olacak. Veriniz vae de TT den gider sonra turknet e geçer.
    Şimdi benim de yaklaşık 1.2 km mesafe var santrale (google maps hesabıyla). Turknet dahil hangi operatorden altyapı sorgulasam 11 Mbps çıkıyor ama şu an stabil 7 Mpbs alıyorum. Şansımı deneyip Turknet'e geçsem rezillik çeker miyim çok düşünüyorum.
  • Ares kullanıcısına yanıt
    Sizin de direk santral den hizmet durumu var gibi ikinci bir hat olarak açıp deneme yapabilirsiniz

    Turknet de aktif mi diyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyalı_ramazan -- 16 Ocak 2019; 18:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım artık YAPA için genişleme yok gibi gözüküyor.
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    evet tebrikler aktif altyapımızdasınız diyor
  • Ares kullanıcısına yanıt
    Yapa vae senin için fark etmez gibi duruyor. Her türlü santralden gelecek sinyal. İkinci hat olarak açıp deneme yapabilirsiniz.



    Churn taşıma yapar iseniz hattın yapaya geçmesi vakit alır istediğiniz test olmaz. Yapa ya alınınca hat tekrar churn olmaz.



    Ev telefonu numarası var ve önemli değil ise ikinci hat olarak açın test için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BUCA-99 SANTRALİNE NE ZAMAN YAPA GETİRECEKSİNİZ
    HAZIRANDA İNTERNETİ BAGLATIRKEN BANA OCAK AYINA KADAR YAPYA GEÇİRİRİZ DEMİŞTİNİZ SES SEDA YOK
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zynex_00

    BUCA-99 SANTRALİNE NE ZAMAN YAPA GETİRECEKSİNİZ
    HAZIRANDA İNTERNETİ BAGLATIRKEN BANA OCAK AYINA KADAR YAPYA GEÇİRİRİZ DEMİŞTİNİZ SES SEDA YOK
    Aynı şeyi geçen yıl (2018) temmuz'da bana yaptılar "aralık ayında yapa'ya geçireceğiz sizi zaten" deyip aboneliğimi aldılar sonrası malım 1 yıl oldu ortada yapa falan yok. (ben de buca-99'dan bağlanıyorum)
    @turknetdestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 30 Temmuz 2019; 1:22:20 >
  • 30/5
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    YAPA santrallerimizi her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz. Yapılan planlı çalışmalar kapsamında belirlenen bölgelere YAPA santrallerimizi kuruyoruz. Bulunduğunuz bölgeye ne zaman YAPA santrallerimiz kurulur bunun için size net bir süre veremiyoruz çünkü gerekli prosedürler ve alınması gereken izinler var. En kısa süre içerisinde tüm kullanıcılarımızı YAPA santrallerimiz içerisine hizmet alabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bunu anlıyorum. Ama şöyle birşey var; satışa gelince görevli çalışanlarınız sürekli tarih veriyor mesela bana 2018 aralık'ta yapa'ya geçecek sizin bölgeniz dediler. @zynex_00 'e 2019 Ocak demişler (aynı santralden bağlanıyoruz anladığım kadarıyla). İnsanlar bir beklenti içinde giriyor ve haklı olarak verilen tarihte hizmetin gelmesini bekliyorlar. Satış elemanlarınızdan bu söylevlerden vazgeçmelerini isteyin bence. Ben de tek bana yapıldı, satış elemanı ağzından kaçırdı diye düşünüp ardına pek düşmemiştim ama demek herkese böyle şeyler söylüyorlarmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordert

    12 ay oldu türknetteyim 12 ay önce baglatırken bana müşteri temsilcisi bulundugum yerin yapa yapılma listesinde oldugunu söylemişti ama 12 aydır ses soluk yok Kocaeli/Gebze Gebze 101 nolu santralden hizmet alıyorum varmı bi gelişme bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

    Alıntıları Göster
    Ben de Gebze'deyim.

    Çayırova'ya YAPA gelmiş ama buralarda yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Ben de Gebze'deyim.

    Çayırova'ya YAPA gelmiş ama buralarda yok.

    Alıntıları Göster
    gebzede zaten merkezi santral çok az, yapa gelse bile çok az kişi hız alabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: power-pc

    gebzede zaten merkezi santral çok az, yapa gelse bile çok az kişi hız alabilir.

    Alıntıları Göster
    Gebze'nin altyapısı epey iyi aslında. Özellikle belediye oralarda. Yeni altyapı yapılmıştı.

    Benim hızlar burada:

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    bende suan 75 mpbs kullanıyorum snr 11,7 falan hiç sıkıntı yaşamadım mustafa pasa mahallesindeyim bu arada
  • Bu Upland Hızları Göz Boyama Bence Islerıne Gelenlere Yapa Verıyor Islerıne Gelmeyenlere Vermıyor Sonucda Her Ikı Kabloda Bakır Kablo Demı Zaten Degısen Bırsey Yok Sankı Bana Cat 7 Den Verıyor Hızı Altı Ustu Telefon Kablosu Yerın Altındakı Bol Yaglı Telefon Kablosu En Az 400 Çiftli Degişen Ne Yani Sanki Cem Buraya Gelip Bana Yeniden Hat Çekecek Gözlerim Doldu Hakkatten Hıc Bır Kere Bıle Bu Cem Bey Dedıgınız Kısı Cat 6 Yı Görmüşmü Hiç RJ45 Jack Çakmısmı Bir Sorun Bakayım..


    Merhaba Arkadaslar Öncelıkle Bu Yazıyı Yazmamın Tek Sebebi TürkNet Oldugu İçin Artık Burdan Yazacagım Daha Önceleri Netspeed Kullanıyordum Ondan İllallah Ettim Tam Ondan Kurtuldum Derken türknetli Oldum Aslında Daha Kurtulmus Sayılmıyorum Benım Sorunum Su Sekılde Tam Yayın Acıyorum Ve Nedense 2 Saat Sonra Net Baglantım Kesılıyor Sureklı Musterı Temsılcılerı Benı Arıyor Ama Sorunun Modemımde Oldugunu Soyluyorlar Modemım Huawei HG658 V2 Garantili Modem Servise Götürdüm Bana Geri Verdiler Bir Sorun Yok Dediler Modemimde Herhangi Bir Isınma Vs Olmadıgına Dair Evrak Verdiler Bana Nedense Sureklı Ya Çözüm Merkezi Beni Başından Savmaya Çalısıyor Yada Benimle Dalga Geciyorlar Çözüm Merkezi Telefonu Kapatır Kaptmaz Internetim Gidiyor Nimotv Ve Dlive Ve Youtube Ustunde Yayınlar Yapıyorum Cogu Zamanımda Bu Sekılde Gecirmekteyım Ve Bılgısayar Sıstemımı Bıle Suclayan Oldu Ses Kayıtları Görüşmüş Oldugum Turknet Musterı Temsılcılerının Sureklı Ses Kayıtlarını Almaktayım Telekom Bana Sunmus Oludugu Net Hızı 100 Mgbıt 4mgbıt Upland Destek Saglıyor Turknet Bakıyorum Bu Hız Bana Modem Arayuzunde Gosteren Hız 69 Mgbıt Telekom 10 Verıyorsa Bana Net Gelıcek Hızın Turknet Nasıl Bana 69 Gosterıyor Hızı Ve Nedense Youtube Ve Dlive Ustunden Es Zamanlı Yayın Actıgımda 720 p 30 Fps De Yayında Çok Droplanmalar Oluyor Yanı Turknet Neden Bana Bukadar Kotu Bır Upland Verıyor Burdan Turknet Personelı Bana Ulasmasını Istıyorum Bakın Zaten Adam Bana Metro İnternet Tavsıye Ediyor Çözüm Merkezi Nedense Bizim Verdıgımız Hız Bu Dıyor Isıne Gelırse Dıyor Yanı Bana Bu Sekılde Yardımcı Olabılcek Varmı En Son Yapcagım Is Turknet Hakkında Yayın Acıcam Onları Ve Musterı Temsılcılerının Ses Kayıtlarını Alıyorum Sureklı Vurdum Duymazlar Elimde Turknet Hakkında Cok Video Ve Aynızamanda Resım Mevcut Benım Bılgısayar Sıstemım 10 Bin Tl
    Yanı Burda Kendımı Övmuyorum Ama Daha Ilk Baslarda Btk En Az 5 Defa Dılekce Yazdım Sıkayet Talebım Oldu Her Seferınde Bana Hız Problemlerımın Iyı Olduguna Daır Posta Ile Turknet Yazı geldı Ne Onlar Bıktı Nede Ben Bıkdım Ben Herseferın Net Gıttıgı Zaman Msj Atmak Zorundamıyım Neden Aktıf Bır Musterı Danısmanlarınız Yok SOrunumuzu Acıl Olarak Çözebilcek Buraya Atmak Istedıgım Okadar Resım Varkı Ama Atmayacagım Ilk Zamanlar Net Aldıgımda Turknet Tarafından 3mgbıt Dowland Kullanıyordum AMA Bana Verılen Hız 50 Mgbıt Idı Sureklı Talep Olusturdum Sonunda Sorunun Bende Olmadıgının Farkına Vardılar Telekom Arkadaslar Ile Sunucu Ankastre Panosuna Gıttım Bende Orda Bır Jack Degısımı Yaptılar Ve Sonunda Hız Testı Yaptıgımızde Modemden Telekom Ekıplerı Tarafından Elımde Yıne Resım Ve Vıdeo var Benım Ama Gel Görkı Bunu Cözum Merkezındekı Insanlara Anlatamıyorum Bu Konuda 100 Mgbıt Net Bır Sekılde Ulasırken Bana Net Hızı Turknet kendı Çözüm Merkezi Bence Hızımı Kısıtlıyorlar Ve Bana Upland Hızı 4.15 Gelcekken 3.10 Gelıyor Ve Benım Yayınlarımda Drop Oluyor Vermıs Oldugum Bıtraid Hızı Ise 2100 Dür İdeal Bir Rakam Bence Youtube Ve Dlive Ustunden Bana Bu Konuda Yardımcı Olabılcek Arkadaslara Özel Lınkler Ve Resımler Atabılırım Burdan herseyı Acıklamadım Sayısı Olmayan Tıcketlerım var Turknette Atılmıs Vıdeo Cok Var Elımde Bana Vermesı Gereken Hız Sudur Dıye Ama Nedense Gercek Hız Vermıyorlar Bana Ben İşsizim İş Arıyorum Elektrik Ve Elktronik Meslegim Btk Verimerkezinde Çalıştımı Beyan Ettim Biliyorum Dedim herşeyi Ama Güldü Geçtiler Bana (TURKNET SİZ BANA GULDUKÇE BENDE SİZLERE GÜLMÜYORUM 140 BİNLİK YOUTUBE KANALIMDA DÜŞMAN EDİNİYORSUNUZ KENDİNİZE ) YASIM 30 Bu Sırada Arkadaslar Burda Ben Sadece Gerçek Bir Hizmet Almak İstedigimi Beyan Ettim Superonline 24 Mgbıt kUllanıyordum Vallahi Çok Memnundum Ama Imkanım Yok Mejburum Suan Ama Bana Paramın Hakkını Versin Turknet
    @Türknet
    #Türknet
    Elimde Birçok Resim Ve Video Var Bilginize İnsaşşah Dönüş Yapan Bir Firmasınızdır..
    https://i.hizliresim.com/nbV7ya.jpg
    https://i.hizliresim.com/6D72vk.jpg
    https://i.hizliresim.com/4p2gWY.jpg
    https://i.hizliresim.com/Yd2B8D.jpg
    https://i.hizliresim.com/3O6dN0.jpg
    Mesaj Atıyorum Destekden Cevap Vermeye Usenen Bır Fırma Bunların Yüzleri Varmı Yokmu Belirli Degil En Son Atmıs Oldugum Resımdekı upland Hız Degerim Yoldaslar
  • Hunbaba H kullanıcısına yanıt
    @turknetdestek yazarsan sorunun muhatabı seni cevaplar hocam.
  • @TürknetDestek Yazıyorum Ama Cevap Vermiyorlar Online İşlemlerden Bürsürü Mesajlarım Var Ne Arayan Var Ne Soran var Para Verıyoruz Ama Nedense Kımse Ilgılenmıyor Bizimle
  • Hunbaba H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, size diğer konu üzerinden cevap vermiştim. Hizmetinizi tüm ince ayrıntılarına kadar kontrol edip bu süreçte size yardımcı olmaya çalışacağım. Bana müşteri numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • Değerler bunlar. ...bakalım pazartesi upload ne olacak.

  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.