Şimdi Ara

Türknet yalanlarına kanmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geralt1902 -- 13 Temmuz 2021; 20:49:50 >



  • Turknetin ekibi yok gerisini siz elektrikciyle halledersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerinin gram bilgisi yok, satış başına prim alabilmek için de "he he" der geçer. Siz ttnet'i kapatarak baştan hata yapmışsınız. Cep telefonunda numara taşır gibi iss değişikliği yapacaktınız, herşey aynı kalacak sadece modeme yeni şifre girip kullanacaktınız. Siz sıfırdan bağlantı yaptığınız için ayrı port ve dolayısıyla ayrı devre belirleniyor. tt'nin diğer iss'ler ile anlaşması bina girişine kadar, ucu açık bir çift kablo bırakır kaçar gerisine ücret istiyor. Turknet de maliyetleri kısmaya çalıştığı için bundan sonrasını müşteriye bırakıyor, kendi ekibi falan yok. İmzamdaki konuya bakarak bağlantı işini kendiniz halledebilirsiniz.
  • İşte bunu bende bildiğim için özel olarak arayıp sormuştum. Siz uğraşmayacaksınız dendiğinde ise kabul etmiştim.


    @Dr. Boone güzelce anlatmışsınız hocam ama zamanım olmadığı için ne yazık ki uğraşamıyorum böyle işler için. TTNET başkasının adına Türknet benim adıma olduğumdan sanıyorum ki halen 2 farklı hat var. TTNET'in ikna edipleri de geri dönün diye arayıp duruyorlar. Eğer hiç uğraştırmayacaklarsa onlara mecburen geri dönüş yapacağım.
  • Evet, özellikle başvuru sonrası müşteri hizmetlerini arayınca sadece telesekreterin boş boş konuşması ve istesek de bizi canlı kanlı bir temilciye yönlendirmemeleri insana salak yerine koyulduğunu düşündürüyor. Çok amatörler ve aslında fiyatları ucuz da değil. Diğer firmalar 50 liraya veriyor bu hızları. Tek avantajları taahhütsüz olmaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı biri çıksa da "kayıt oluşturuyorum" demekten öteye gidemiyor, boşuna dakikalarca bekletmek yerine arızanız neyse tuşlatıp kaydı otomatik oluşturması daha iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 20 Ekim 2017; 10:21:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Hocam dün sizin ankastre bağlantısı yardımınız sonrası kutuya bağladım kabloyu ve ardından VDSL modem aldım, geldim taktım ve taktığım gibi hiçbir ayar yapmadan internete bağlandı. Hız testinde de 35 Mbite yakın hızlar aldım. Ayar yapmadan girmesi ve Turknet'in bana kullanıcı adı bile yollaması işkillendirdi ve müşteri hizmetlerini aradım şu an hizmetiniz aktif değil, altyapı sorunları var vs. dedi. Sizce nasıl girdim internete dün? Şu an DSL ışığı yanıyor ama girmiyor ve Türk Telekom sitesine yönlendirip, farklı bir servis sağlayıcı kullandıpım için onların kullanıcı adını girmem gerektiği söyleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden abonelik varsa o aktif kalmıştır.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Superonline vardı, iptal ettirdim komple kapandı. Güç bile gelmiyırdu kabloya. Zaten 8 Mbitti. Dün Türknet'in yeni kablosunu bağladığımda 35 Mbit gibi bir hız aldım. Anlamadım nasıl bağlandı. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET'i kapattırdım sonrasını okumadım.

    Binlerce kez mesaj yazıldı iptal etmeyin direk geçiş yapın diye.

    Hem okuma, öğrenme sonra gel burada başlık aç ağla.

    Bıktık...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden abonelik dediği modemde kullanıcı adı kalmıştır onu diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkasının portunu size bağlamışlar o zaman.
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Evet, modem ikinci el. Peki bu mantıksız değil mi? Eski kullanıcının bilgileri modemde kayıtlı diye ben gelip kendi evimde modemi kurunca onun internetine nasıl giriyorum? Ben kullanıcı adının sadece ilgili kişinin hattına özel olduğunu ve başkasının hattıyla kullanılmayacağını biliyordum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde porta özel diye biliyorum, ama TTNet harici TT de duymadım forumda bir kaç kişi test etmek için komşunun kullanıcı adını alıp evde test yapanlar falan oluyordu. Ama sizin orda kapandığına göre sistem kısa süreli fark edene kadar izin veriyor galiba. Normalde her portun k.adi ve şifresi farklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Neyse bir şekilde kısa süreliğine bağlandı internet. Şu an yok. Benim merak ettiğim internet varken hemen ne kadar hız alacağımı öğrenmek için hız testi yaptım ve 35 Mbit çıktı sonuç. Şimdi Türknet aktive edilince bu hızı alacağım anlamına mı geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 de alabilirsiniz, 3-5 de alabilirsiniz. Bu, trafik teslim noktasından sonra turknet'in altyapısındaki kaliteye göre değişir.
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen çok bilgilisin harcanma buralarda...

    Ağla mağla yazmakla olmuyor, haddini bil doğru konuş.

    Olayları tam bilmeden de yorum yapıp insanları küçümsemeye kalkma.

    TTNET hattı benim üzerime değil bir başkasının üzerine. Türkneti kendi üzerime almam gerekiyor fakat başkasının adı üzerinden kendi adım üzerime Türknet geçiş yapamayacağını bildirdiği için böyle bir yöntem izlenildi.
  • Sizin iş biraz karışık, müşteri hizmetlerinde bunu anlayabilecek zeka yok zaten Mevcut hat var deyince işletmeci değişikliği anlamıştır, ama sizin sıfırdan bağlantı olması gerekiyor zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 20 Ekim 2017; 11:54:51 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam iş biraz karışık olunca sarpa sardı. Ben telefonda kendilerine özel belirtmiştim altyapım var ama başkasının adına olduğundan kapattırdık yenisini açacağız diye.

    Olan oldu yapacak bir şey yok yardımlarınız için teşekkür ederim size.

    Yaşanan olayın ardından mesleğimi evdeki internet üzerinden sürdürdüğüm ve daha fazla internetsiz kalırsam işte sorun çıkacağı için mecbur olarak TTNET'e geri dönüş yaptım. Şuan TTNET'in internetinden yazıyorum hızlı bir şekilde açtılar. Öğlen saatlerinde Türknet'e İptal dilekçecini fakslayacağım.

    Benim konuyla ilgili sinirlendiğim üzerine basa basa sormama rağmen yanlış bilgilendirilmek ve belgelerimin ulaşmış olmasına rağmen ulaşmadı denilmesi. Belki başka bir müsait zamanda tekrardan denenebilir fakat şuan için forumdan baktığım kadarıyla fazlasıyla yoğun olduklarından hizmetleri aksıyor.
  • AKN kaldırıldıktan sonra talep patlaması oldu ve bu talebi karşılayamıyorlar. Gerek personel sayısı ve mevcut personelin vasfı, gerekse de kiraladığı bant genişliği yetersiz (akşam saatlerinde hız düşümü). İnternetsiz kalmayı göze alamıyorsanız firmanın operasyonları düzene girene kadar abone olmanızı önermiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.