Şimdi Ara

TürkNet YAPA Kullananlar buraya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. TürkNet'in YAPA Altyapısında olan herkesin burada hız testlerini paylaşmasını hedefliyoruz. Diğer İnternet Servis Sağlayıcılarında olmayan yüksek Upload hızlarını görelim. :)

    Ayrıca bu konuya oy vererek konuyu öne çıkart, daha çok YAPA kullananlar bu konuyu görsün, YAPA kullananların Upload hızlarını görelim. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 14 Kasım 2018; 3:22:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Uzak durrr vae varken hız 35 den aşağı düşmezken şimdi durum 3,5 dan yukarı değil sakın tuzak durun naletlerden bir aydan fazladır da destek arıyorum hergün cevap tahmin ettiğiniz gibi size döneceğiz 😣

    TürkNet YAPA Kullananlar buraya!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptal et
  • neruda08 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Eğer destek kaydı sonucu hız profilleriniz güncellenmesi sonrası hızınızda artış olmadıysa, internet DSL kablonuzu evinizin dışındaki ankastre kutusundan çektirin. Lakin evin içerisindeki dahili DSL prizlerinden alınan internet hızları felaket derecede kötü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ankastreden baktığımda hız yine aynıydı. Zaten sorun aslında yapadan önce vaede verdikleri zaman hızım 35 ti ve modem 110 mbt e kadar destek sağlıyordu. Ne zaman yapa ya geçiş oldu hız diplerde. İlginç bir şekilde ise YouTube ya da netfilixte herhangi bir takılma yok oda çok ilginç. Yapa santral bu arada eve çok uzak.
  • neruda08 N kullanıcısına yanıt
    Modemindeki xDSL verilerindeki Ulaşılabilir hız ile sana verilen hızlar YAPA'da eğer eşit ise, ve hızlar düşük ise, o zaman YAPA santralinden baya uzaksın demektir. 500-600 Metre mesafelerde olabilirsin YAPA santralinden. Bu nedenle daha iyi hız almak için mecbur VAE'ye geçiş yapman gerekiyor olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen dostum, ama bunu bir aydır anlatmama rağmen ısrarla vae ye geçirmiyorlar hattı. İlk bağlantıda santral evin çok yakınında ordan hat alıyorduk 35 rahat alıyordu. modem 110 destekliyordu. kısaca süperdi ama tutup yapa ya geçireceğiz dediler yapayı santralden veriyorlarmış santralde çok uzakta olduğu için 3,5 mbt hızdan fazla almıyorum. Berbat bir durum yani anlayacağın..
  • neruda08 N kullanıcısına yanıt
    @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 15 Kasım 2018; 0:44:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yazdım onlarada aynılar inan bana :((
  • TürkNet YAPA Kullananlar buraya!
  • aliakrep kullanıcısına yanıt
    Bu YAPA değil...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben 2 aydır abonenizim D-Smart internetten geçiş yaptım size ilk günlerde 16 MB hızim vardı vae altyapisindaydim VDSL e geçiş talebinde bulundum sonra hızim 35 MB e çıkarıldı ardından 1 hafta sonra yapaya geçirdiniz beni haberim olmadan 5 gün internetim kesildi ve hızim maximum 16 MB e kadar olduğunu söylediniz yapada iken ardından tekrar talep oluşturdum vaeye altyapisina geçmek için 1 hafta daha internetimin kesilmesinden sonra vaeye geçişimi sağladınız 2 hafta daha kullandıktan sonra beni tekrar 2 gün önce yapaya geçirdiniz ve bu yüzden de 5 gün daha internetim kesildi tekrardan ve yapada kaldım şuan lütfen rica ediyorum beni Türktelekomun vae altyapisina geçirin ve bir daha altyapımla oynamayin 2 aydır abonenizim 2 hafta kullanamadim hizmetinizi gerçekten bunaldım usandım sizden rica ediyorum Yapa da kalmak istemiyorum böyle bir zorunluluğum yok vae altyapisinda 35 MB hız aldığım için vae de kalmak ve bir daha altyapımın haberim iznim olmadan 4. Kez değiştirilmesini istemiyorum yeter



    Vae hat değerlerim



    TürkNet YAPA Kullananlar buraya!



    Yapa hat değerlerim



    TürkNet YAPA Kullananlar buraya!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.