Şimdi Ara

TWD Havada kalan mevzular [Spoiler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geri dönülecek mi bilmiyorum ama bir kaç konu var aydınlatılmadı ya da ben kaçırdım bilmiyorum.




    Biri fare olayı. Carol' ın yaptığı söylendiği sırada konu geçiştirildi. O olup olmadığı tam olarak anlaşılmadı. Yaptıysada neden yaptı? Bilmiyoruz.

    Lori' nin cesedi hiç görünmedi. Rick olay yerine döndüğündede orada yoktu. Carl kafasına sıkarkende göstermediler. Önüne geleni toprağa gömen adamlar loriyi neden gömmediler ilginç.

    Rick in Atlantada gördüğü helikopter. hiç birşeye bağlamadılar. Önemli bir konuymuş gibi girildi hatta inanılmadı falan ama bununla alakalı bir bağlantı hiç yapılmadı. Sonrasında düşen 2 helikopter falan var biri enkaz ama bunlardan birinin o helikopter olup olmadığıda belli değil.

    Carol ve Rick in birlikte bir evde karşılaştığı kız ve erkek çocuk. Kızın bacağını falan buldular ama çocuk silah ve saatle birlikte kayboldu.



    Bir kaç birşey daha var aklıma gelmeyen gelirse onlarıda paylaşırım.







  • Zombi lorinin cesedini yedi işte gösterdilerde seyirciye.O çocukta 1 bölümlüğüne girmiş bi karakterdi ölmüşte olabilir ölmemişte umursamamak lazım.
  • Çok basit şeylere takılmışsın onlara gelene kadar neler var. :)


    -Fare olayı çıkabilir. Lizzie olduğu düşünülüyor son bölümden sonra. Zenci sıhhıyeci de olabilir. (Sasha ve Meggie'nin yanındaki)
    -Rick olay yerine gittiğinde oradaki zombi Lori'yi tamamen yemiş gibi gösterdiler. (Evet saçma biraz) Ağzında saçlar vardı, karnı şişti. Rick karnını bu yüzden bıçakladı.
    -Olayların başlangıcında ve sonrasında askeri araçlar helkopter görünmesi normal. Birşeye bağlanmak zorunda değil.
    -Kızın bacağını bulduktan sonra biraz ilerde bir zombinin yerde bir insanı yediği gösterildi. Muhtemelen erkek olandı o da. Öldüler gittiler yani.





  • aligopter 10 sezon sonunda çözülüyo nihayet. diğerlerine de bi 10 sezon bekleriz muhtemelen. Lori döncek diziye samurayı biçaklıcak görürsünüz. gerçi 1 - 1 oldu. belki sineye çeker.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.