Şimdi Ara

Twisted Fate Build Önerileri (7.18) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sırası aşırı derecede değişken olur ama bunların düz build tavsiyesi verilemez. syndra zede karşı falan oynuyorsan ayakkabı başlayacaksın. roa öncelik, kendine güvenine göre ilk kristal ya da 850lik sopayı alırsın. teqleyen velet şampiyonlarına karşı roadan önce zhonyanın 1200lük parçasını alıp roaya devam edebilirsin. ayakkabı geliştirmesi büyü nüfuzu hariç her ayakkabı yapılabiliyor. zhonyaya acil ihtiyaç yoksa roadan sonra lich.

    luden önermiyorum, çok öne geçip cıvıtmak istediğim zaman alıyorum. aşırı pahalı item azıcık daha üstüne para koy git rabadon al yani. önce hiçlik değneği mi yoksa rabadon mu olayı da değişiyor.

    ama sen beni de dinleme gir probuildse bak, ama rakipleri ve rünleri de incele. neyi ne sebeple çıkmış, ne sebepten dolayı o itemi diğerinden önce almaya karar vermiş öyle düşünerek analiz et, çözersin hemen.

    edit: hah sihirdar büyüsünü unuttum. teqleyen velet şampiyonlarına karşı bitkinlik, yoksa ignite. rakibin midi ile junglesi duoysa ve o jungun ağır ccsi falan varsa arındır bile olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ops -- 26 Eylül 2017; 18:6:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.