Şimdi Ara

Twitter DM Virüs hatası ACİL YARDIM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün twitter'da dolaşırken bana özel bir mesaj geldi ve mesajda bu yazıyordu : '' Twitter, spam listesine girdiğinizden dolayı hesabınız askıya alınacaktır. Hesabınızı doğrulamak için; (LİNK) Twitter Inc.'' Bende yanlışlıkla tıkladım ve profil resmin & adım herşeyim değişti, bende hepsini geri çevirdim ve şifremi de değiştirdim. Sonra Ayarlar>Uygulamalar'daik herşeyi sildim sonra baktığımda herkese aynı mesaj gönderilmişti, bu mesajı onlar görmeden silebilme ihtimalim var mı ? Yani ben sil butonuna bastığımda ordaki insanlarda gözükecek mi yine ? LÜTFEN YARDIM EDİN ! Twitter DM Virüs hatası ACİL YARDIM !!!



  • Merhaba

    Aynı sorun bende de var profil resmimi ismimi v.s değiştirebildim fakat bir türlü mail adresimi değiştiremiyorum @aktayumut olması gerekirken @twletter90680991 gibi bir kullanıcı adı çıkıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Ayarklardan tüm uygulamaları kaldırsam yeterli olur mu tşkler.
  • shane S kullanıcısına yanıt
    Bende kullanıcı adımı değiştirdim fakat bu sadece bilgisayar üzerinden yapılabiliyor. Bilgisayardan girersen @tweeter137272 gibi kullanıcı adını Ayarlara basarak değiştirebilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok maalesef o kısım değişmiyor. üstelik bana şifremi sıfırlama maili geldi şifremi sıfırladım fakat bu seferde time linemı takip ettiklerimi favori twitlerimi kısaca profilimd dışındaki giç bir şeyi göremiyorum beklersem bu düzelir mi yoksa hesabım artık kullanılamaz mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu hakkında yardım isteyen varsa mesaj atsın bana. İlgilenirim.
  • bu tuzaga bende düştüm 25 aralıkta savcılıga şikayet ettim benim önerim hesablarınızı geri alsanızda silin yada tel numarası ile giriş yapın bana başka ilden griş yapıldı uyarısı gelmişti bu gitse başka bir sistemle gelicek bunu yapan zihniyet asla pes etmicek en mantıklısı sosyal medyadan uzak durmak saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.