Şimdi Ara

Uçuş Joystickleri Hakkında Basit İncelemem (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
5.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hangi simi kullanıyorsunuz hocam
  • Ben de sim çok hocam. Flight Simulator X, H.A.W.X 2 ve Falcon. Ama bu aralar joystick'im olmadığından mousela oynanabildiği için War Thunder oynuyorum. Fena bir oyun değil. Ama oyun yani simülatör değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carlsberger

    Ben de sim çok hocam. Flight Simulator X, H.A.W.X 2 ve Falcon. Ama bu aralar joystick'im olmadığından mousela oynanabildiği için War Thunder oynuyorum. Fena bir oyun değil. Ama oyun yani simülatör değil.

    bende falcon oynuyorum yani oynamak denmez de oynanmıyor gerçide uçak kaldırma indirme kol uçusu vs yapıyorum tek başıma hiç egitim vs yapmadım
  • Hiç birimiz profesyönel değiliz ki hocam bu işi çok iyi yapanlar ya gerçek pilotlar oluyor ya da senelerdir bu işle uğraşan insanlar oluyor. Ben aşağı yukarı 1 senedir uğraşıyorum toplasan 10 kere düzgün inişim yoktur FSX'te. Tecrübe kazana kazana öğrenicez.
  • Bu arada benim de sizlere küçük bir faydam olsun. Snopy USB-2109 joystick kullanıyorum. 40 TL gibi bir fiyatı var. Sürücüsü olmadan titreşim modu çalışmıyor. Onun dışında bir eksisi yok. İşte bu sürücünün CD'sini kaybetmiştim. İnternette sürücüyü bulamadım. Segment Bilgisayar'a e-posta attım fakat onlar da hemen dönemedi bana. Derken CD'mi buldum. Sürücünün bir kopyasını upload sitesine attım ki başkaları aynı sıkıntıyı yaşamasın. Bu sürücü All in One'dır. Benim anladığım diğer joysticklere de uyumlu. Arama motorlarında bu sürücüyü ararsanız pek bir şey bulamayacaksınız. Ama artık var: http://dosya.altervista.org/download.php?file=68f9d84038f56b82d97874f312b3a2a3




  • konuyu yeni gördüm. thrustmaster, saitek'i her türlü tokatlar. hotas coughar, hotas warthog dan bahsediyorum.
  • Logitech Extreme 3D almıştım daha doğrusu arkadaşla 2 tane almıştık o almıştı sağolsun. bf4 oynarım diye ama daha birkere bile elimi sürmedim sıfır şeklinde duruyor isteyen arkadaşlara satabilirim 50liraya
  • Ben de yenilemeyi düşünüyorum bendeki stick'i... açıkçası fsx merakımdan aldım çabuk geçti.
    Bu aralar çıkardım kutusundan (evet hala duruyor... fsx yeni çıkmıştı siz hesap edin yani, öyle gibi hatırlıyorum!)

    Neyse Hotas vari birşey alacağım, elite dangerous'a sardım bu aralar...
    Elimdeki cihaz Logitech Freedom 2.4 :)
  • logi 3d almayı düşünüyorum. uçuş simülatorlerine başlamak için
  • Kaç gündür arıyorum şu thrustmaster t flight hotas x i bi türlü satan bi yer bulamadım heryerde tükenmiş. Bulabilen bi arkadaş yazara çok sevinirim.
  • geçen hafta gezdiğim bi yerde reyonda kutusunu gördüm ama neresi olduğunu hatırlayamıyorum. ya maltepe carrefour teknosa ya da optimum media markt olabilir.
  • Saitek pro flight yoke + throttle quadrant + rudder pedal bunlar muhteşem üçlü bence bir de trackIR5 ile birleşince tadından yenmez. Yurt dışında ucuz ama malum ülkemizde fiyatlar baya tuzlu. Arkadaşlar bu aradawww.bravoclick.com a göz atın adamlar saitek in tedarikçisiymiş fiyatlar biraz yüksek ama :( fakat site güvenilir. İlk başta sırf joystick satıyorlardı artık homecockpit falan satıyıorlar. Homecockpit'in fiyatı da hiç iç açıcı değil açıkçası :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lm7812 -- 27 Temmuz 2015; 6:05:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carlsberger kullanıcısına yanıt
    bu aralar bende tm hotas x veya hotas 4 bakıyorum naptınız siz aldınız mı hotas x. nasıl memnun musunuz?

    esas oyun kolu alma düşüncem elite dangerous gibi uzay oyunları için. aslında saitek x52 falan bakıyordum ama türkiyede pahalı yurtdışından da gelişi 400tl leri buluyor hani hotas x şu anda toplamda 140tlye kapıya kadar geliyor. birde hotas 4 çıkmış Playstation4 uyumluymuş yanında da war thunder oyun veriyor. gerçi bu oyun bilgisayarmı ps4 oyunumu tam anlamadım ama kapıya kadar gelişi toplamda 240tl ye geliyor. heralde içinde oyunda olduğundan "hotas 4", "hotas x" den daha pahalı. yoksa herşeyi aynı görünüyor. siz tavsiye edermisiniz tm hotas x? veya almışken hem güncel versiyon olsun hemde war thunder oyunuda güzel oyun oynarsınız diyip "hotas 4" mü tavsiye edersiniz? ki "hotas 4" türkiyede artık 500tl "hotas x" de 370tl. o da mağazalarda yok. n11 gittigidiyorda falan var.

    hani baktım "tm hotas 4" veya "hotas x" alırsam ve beğenmezsem internete satlığa koyar gider saitek x52 falan da alabilirim. yani belkide "tm hotas" işimi görür düşüncesiyle aynı işi görecekse gidipte fazladan saiteke para vermemiş olurum diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 14 Haziran 2016; 14:05:34 >




  • burayada yazıyorum=

    bu arada dikkatimi çekti profesyonel hotas oyun kolu arayanlar için amazon almanyada thrustmaster hotas warthog 333 yuro kargo gümrük dahil kapıya kadar olan fiyat 1100tl ye geliyor. Türkiyede 1930tl. arada uçurum var.


    Amazon.de fiyatı
    https://www.amazon.de/T...ords=thrustmaster+hotas


    Türkiye fiyatı
    https://www.ortombo.com/ucak-oyun-joystick/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: avenged

    thrustmaster usb joystick kullanıyorum fiyatı 50 lira. başlangıç olarak aldım başlangıç olarak çok iyi bir seçim bence thrust hotas x i şimdi gördüm güzelmiş hemde ucuz hedefim o olabilir. faydalı bir yazı olmuş teşekkürler
    Bu modelde titreşim var mı?



    Not:konu hort 😁



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir77 -- 30 Ağustos 2018; 13:46:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriyo

    burayada yazıyorum=

    bu arada dikkatimi çekti profesyonel hotas oyun kolu arayanlar için amazon almanyada thrustmaster hotas warthog 333 yuro kargo gümrük dahil kapıya kadar olan fiyat 1100tl ye geliyor. Türkiyede 1930tl. arada uçurum var.


    Amazon.de fiyatı
    https://www.amazon.de/T...ords=thrustmaster+hotas


    Türkiye fiyatı
    https://www.ortombo.com/ucak-oyun-joystick/
    yıl 2018, fiyat 5 bin tl. iki yılda geldiğimiz nokta




  • Satılık Logitech Extreme 3D PRO var pm'den ulaşın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.