Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.236
Cevap
72
Favori
287.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uncharted 4 dedikoduları bu sefer Almanya'dan

    Naughty Dog'ın kafasından neler geçiyor?

    Ünlü video oyun satış zinciri GameStop'ın Almanya şubesi internet sitesinde hepimizin ilgisini çekmesi muhtemel bir listeleme yaptı: PS4 için Uncharted 4. Bu tip sitelerdeki listelemeler genel olarak %50-%50 oluyorlar, bildiğiniz gibi PC için GTA V listelemeleri de pek çok yerde ortaya çıkmıştı. O yüzden haberi "UC4 kesin geliyor" diye okumak yanlış olur. Ama Naughty Dog'un PS4 için bir oyun geliştirme sürecinde olduğu kesin bilinen bir gerçek, bu oyun Uncharted 4 mü, Last of Us 2 mi yoksa yeni bir fikri mülk mü onu şimdilik öğrenemeyeceğiz gibi gözüküyor.


    http://www.merlininkazani.com/Uncharted_4_dedikodulari_bu_sefer_Almanyadan-haber-65829p1.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kimsenin beklentilerini boşa çıkartmak istemem fakat adamlar üç nesile de farklı ipler ile geldiler. Yeni nesilde UC4 gelse bile bu ND'in çıkış oyunu olmayacaktır.
  • PS4 için Uncharted oyunu Listelendi


    Son olarak Playstation 3'te The Last of Us adlı harika oyunla karşımıza çıkan Naughty Dog'un Uncharted serisi bu nesle damgasını vuran seriler arasında bulunuyor. Doğal olarak oyuncular yeni nesle de bir Uncharted oyunu bekliyorlar.

    Sony, daha önce Naughty Dog'un Playstation 4 için hazırladığı projenin henüz duyurulmadığını açıklamıştı. Bu projenin ne olduğunu bilemiyoruz, ama Gamestop Almanya şimdiden Playstation 4 için yeni bir Uncharted'ı listeledi bile.

    Şu an oyunun fiyatı yer tutucu olsun diye (gerçek fiyat belirlenene kadar) 100 Avro olarak belirlenmiş. Bakalım Sony bu duruma nasıl bir yanıt verecek.


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS4_icin_Uncharted_oyunu_Listelendi-41617.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 16 Eylül 2013; 18:37:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sony'nin Ps 4 acisindan hersey yolunda hemen Uncharted 4 gibi bir kozu sunacaklarini sanmiyorum. En iyi ihtimalle E3'de falan duyurulur.

    Cok yakin bir zamanda duyurulmasi ise ruya gibi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 16 Eylül 2013; 18:40:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Naughty Dog'u devkite boğdu

    Naughty Dog'un Sony bünyesinde en çok beğenilen stüdyolardan biri olduğu düşünülürse en çok beklenen PS4 oyunlarından birinin onların henüz duyurmadığı projeleri olduğunu söylemek çok da abes kaçmaz. Kendileri sadece "PS4'e bir şey yapıyoruz" dediğinden beri oyuncuların kulakları Amerika'da, Uncharted ve Last of Us'ı yaratan firmanın PS4 teknolojisiyle ne yapacaklarını bekliyorlar. Görünen o ki Sony de öyle. Hatta sanırız beklemenin biraz ötesine geçmişler, zira Naughty Dog'un eşbaşkanı Christophe Balestra'nın fotoğrafına göre bugün ND ofisine şu paket gelmiş:

    Bu gördüğünüz 120 adet PS4 devkiti, yani geliştirme paketi. PS4'e oyun yapmak için ihtiyaç duyulan her şey burada. Balestra bunu "120 more devkits" diyerek twitledi, yani Naughty Dog'un elinde halihazırda mevcut olan devkitlere ek 120 tanesi bu. Sizi bilmiyoruz ama bize biraz Sony cephesinden pasif agresif bir mesaj gibi geldi: "Yapın artık bir şeyler!". E yapsınlar ama!


    http://www.merlininkazani.com/Sony_Naughty_Dogu_devkite_bogdu-haber-65863p1.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uncharted 4 icin erken olduğunu dusunuyorum ama su devkitler falan umutlarimi yukseltmiyor degil.

    Gelecek olan bir Uncharted 4 duyurusu oyun dunyasina bomba gibi düşer.

    Uncharted tadinda yeni bir IP'de mükemmel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)



    Naughty Dog 2 adet oyun üzerinde çalışıyor, sanırım birisi malum.


    quote:

    Naughty Dog further teases space game?

    Justin Richmond (Game Director)



    kaynak:
    http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1pprcr/hi_were_justin_richmond_game_director_and_robert/

    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=707903



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Kasım 2013; 18:10:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1:58:00

    He says: "I do know for a fact that there is an Uncharted 4."






    quote:

    The next Naughty Dog game is definitely not Savage Starlight, and might have nothing to do with space, at all. Our sources are still confident that the next major release is Uncharted 4.


    Despite the recent talks about the upcoming space adventure from Naughty Dog, our contact is confident to confirm that the next game to be revealed by Naughty Dog is not Savage Starlight. Earlier last month our source confirmed to us Naughty Dog would definitely reveal their next game at the next Spike TV event, which we, of course, assumed would be the Video Game Awards of 2013 -- but we've all heard of another event upcoming on the 14th which is the the PlayStation 4 launch special event. Several industry professionals, including Geoff Keighly, have since suggested at a big announcement from Naughty Dog at a special announcement from Naughty Dog at either event.

    When confronted, our source confidentially confirmed that the next the title of the next Naughty Dog game is not Savage Starlight. When we asked whether the next game will actually take place in space, he replied, "Naughty Dogs interest in space is very new to me. I would only assume that Naughty Dog's second team is looking for inspiration for their second project".



    It was only recently that Naughty Dog became known for becoming a two team studio. Their first game from their second team was The Last of Us, which, to this day, is one of the most critically acclaimed games of the current generation. There is a chance of Naughty Dog having a third team, but, when asked, our source claimed, "Uncharted 4 is at least two years into development so I would be very supervised if we don't receive an official announcement from Sony by the end of the year".

    We've done plenty of research and put a lot of thought into this. The recent speculation about the next Naughty Dog game taking place in space only started when one site stated that Naughty Dog were taking a tour of SpaceX; though this does hint at a Naughty Dog game that takes place in space, the chance of it being their next title is even more unlikely... why? Naughty Dog's recent interest in space is very new... and it is very likely that the team that visited Space X were merely concept artists. Neil Druckmann, the director of Last of Us, even confirmed that he was very excited to work on the next project after the next DLC for The Last of Us because of concept art handed in by the art team.

    Although we cannot confirm any of this, we have confidence and faith in our sources comments: Naughty Dog will definitely reveal their next biggest game before the end of this year, it is not Savage Starlight and just might be Uncharted 4.


    http://eskimopress.com/articles/games/item/427-savage-starlight-is-not-naughty-dog-s-next-game

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Naughty Dog, PS4'e Uncharted'i Duyurdu!

    Yeni nesil PlayStation konsolunun 'asıl' bombalarının ne zaman duyurulacağı merak ediliyordu. Perdenin açılışı, Spike TV'deki PS4 açılış yayınında Naughty Dog tarafından yapıldı.

    Naughty Dog, PlayStation 4'e Uncharted'i duyurdu. Şuanlık oyunla ilgili neredeyse hiçbir şey bilinmiyor. Elimizde sadece aşağıdaki kısa video var. İşte, kısa videonun tadını çıkarın!

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Naughty_Dog_PS4e_Unchartedi_Duyurdu-45147.htm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 16 Kasım 2013; 7:38:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Naughty Dogs yapımcılarından Christophe Balestra Uncharted serisinin yeni üyesinin PS4'ün gücünü arkasına alarak karakterler, hikaye anlatımı ve özellikle de grafiksel anlamda büyük bir sıçrama yapacağını açıkladı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4'de bu oyun nasıl olur düşünemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p + 60 fps yakışır ND'ye ve daha uzun oyun süresi tabiiki...
  • Hatirlarsaniz The Last of Us yapim videolarinda arkaplanda monitorde bir korsan resmi vardi =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ana konu var lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

    2 ana konu var lan

    Ya şimdi gördüm Sipahi kardeş çok önceden açmış, araştırmacı kişilik :))

    O NEDENLE SİPAHİ KARDEŞİMİZE AYIP OLMASIN DİYE AÇTIĞIM KONUYU SİLİYORUM ARKADAŞLAR BURDAN DEVAM EDERİZ ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 16 Kasım 2013; 10:59:56 >
  • Bu arada,Graham McTavish'in ana konunun ilk sayfasinda yazilan tweet'ini gorunce aklima geldi.Kendisi U3'te Charlie Cutter rolunu oynamisti.Cok buyuk ihtimalle PS4 icin gelecek olan Uncharted oyununda da ayni karakteri oynayacak.Demek ki PS4'e gelecek olan Uncharted oyunu sadece Francis Drake'in zamanini degil,simdiki zamani da konu edecek.Cok cok buyuk ihtimalle eski tarih (francis drake) ve nate,elena,sully vs. gibi karakterlerin de icinde bulundugu modern zamanlar arasinda gidip gelen,flasbacklerle dolu bir oyun olacak.

    Harbiden ilginc bir deneyim olacak acikcasi.ND'nin oyun uzerinde calismasi icin yeterince zamani vardi.Oyunun cikmasi icin 1 sene beklemeyiz bence.
  • uncharted 4 ps3 icin cikacak mi ? ne olur cevap olumlu olsun )) cikmayacak olmasi cok kotu olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Malesef,

    Yeni Uncharted oyunu sadece PS4 icin duyuruldu.
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    hadi ya ? (( o zaman sadece bununla kalmaz 3-5 populer oyun da ps4 icin cikar..
    bu durumda ps3 olu yatirim olacak gibi (( ps3 oyunlarini mesela uncharted eski oyunlarini ps4 de oynayabiliriz ama degil mi ? "artik bu da olabilsin yani "

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Olur mu hic?neden olu yatirim olsun...

    PS3 icin oynayabileceginiz bir dunya oyun var.Uncharted 1 - 2 - 3 var.Sadece bunlar icin bile alinir o cihaz :).Eger PS3 sahibi olmamissaniz ise PS4 bence biraz daha bekleyebilir sizin durumunuzda

    PS3 oyunlari ise Gaikai teknolojiisi ile elbet PS4'te oynanabilecek ama bu sistemin tam oalrak ne zaman gelecegi su an bilinmiyor.Umarim fazla uzun surmez cunku benim de bekledigim oyunlar var,the Last of us gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 16 Kasım 2013; 13:57:20 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.