Şimdi Ara

Unity 2017 için Eğitim Kitabı Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, hobi olarak Java ve C# ile uğraşıyorum. Unity ile 2D oyun yapıp android markete atmayı düşünüyorum, böyle bir hayalim var.
    https://www.idefix.com/Kitap/Uygulamalarla-Unity-3d-Ile-Oyun-Gelistirme/Egitim-Basvuru/Bilgisayar/urunno=0000000635122?gclid=EAIaIQobChMIh4Lztq2z3wIVCed3Ch0JSww4EAQYBSABEgLBMPD_BwE

    Şu kitap bana yeterli gelir mi? Unity arayüzünü ve detaylarını öğrenmem için?

    Veya tavsiye edebileceğiniz sağlam kaliteli kitap vs var mı? (Online video da olabilir ancak youtube daki bilgi karmaşıklığı sebebi ile kitaba yönelip para harcamayı düşündüm.)

    Şimdiden teşekkürler.



  • İngilizce öğren, unity için kaynak çok 2015 ten kalma bir şey sana bir takım temelleri öğretebilir, ancak unity 2015 teki unity değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

    İngilizce öğren, unity için kaynak çok 2015 ten kalma bir şey sana bir takım temelleri öğretebilir, ancak unity 2015 teki unity değil.
    İngilizce bilgim döküman okuyacak kadar var, ama verdiğiniz cevap benim sorumun cevabı değil. Unity'e bir şekilde başlamak istiyorum son sürüm de olabilir sakıncası yok, yeter ki arayüz hakkında işleyişi hakkında bilgi sahibi olayım, başladıktan sonra kendimi geliştireceğimi düşünüyorum.
  • Youtube da ki videoları tartıya koysam, kullanılan atomlar ibreyi oynatır. O derecede çok video var.

    Bu saatten sonra yazılı kaynak ancak referans olur. Onunda güncel olması lazım. Zaten kendi referansı var.

    Unity de bişiler çiziktirmek çok kolay. Ancak bu şeyleri cilalayıp düzgün hale getirmek ayrı mesele.

    her unity versiyonunun kendine has bugı var. Dahası her şeyi sen tek başına yapmayacaksın, bir sürü asset bulup bir araya getireceksin.

    Yani sıkıntı interface değil. Sıkıntı trilyon tane şey arasından işine yarayanları bulup bir birbiri ile düzgün çalışmasını sağlamak.

    Onuda kitapta anlatmıyorlar. Ezbere 3 5 proje yaparsın, ama kendi kafana göre gitmeye başladın mı hep arıza ve cevapları da o kitapta yok.

    Unity e başlamak istiyorsan, indir kur, sonrada videolarına bak gerisi gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.