Şimdi Ara

Ürün göndermeyen firmadan sipariş verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, dolandırıcı olduğunu sonradan öğrendiğim.Sahibi ile yaptığım telefon yazışmasından sonra da emin olduğum bir internet sitesinden supplement siparişlerinde bulundum. Ödemeleri havale ile yaptım ve açıklama kısımlarına da sipariş numaralarını koyarak ''xxxx numaralı sipariş ödemesidir'' diye not düşmüştüm.

    Şimdi ben supplementinden falan geçtim, kargoya vermiyorlarmış ürünleri sürekli oyalıyorlarmış zaten.Paramı en kısa ve hızlı nasıl iade alırım. Ürünler kargoya verilmemiş durumda, bir yerde okuduğuma göre daha teslimata-kargoya çıkmamış mal için de iade talebi oluşturabiliyormuşuz. Bu konuda bilgilendirebilir misiniz?

    Bunun haricinde de hakem heyeti gibi konularda süreç-bekleme ne kadar sürüyor bilginiz var ise yazar mısınız? Aylarca bekleyecek miyim? Süreci kazanabilir miyim?

    Elimde ödeme dekontları, sipariş ve kargoya dair bilgilerin olduğu tüm yazılar ekran görüntüsü olarak mevcut. Ne olur ne olmaz sitedeki üyeliğimi silerler diye hepsini arşivledim.







  • Siteyi yazar mısınız? Karşı tarafın belki ticari bir ünvanı dahi yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sporcubesinleri.com hocam, binlerce şikayet var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.