Şimdi Ara

Usb otg kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefona takılan usb belleklerden aldım Sebebi ise Turkcell t50 telefonuma sd kart takılamaması. Otg desteği yok, usb otg explorer pro diye bi uygulama kurdum. Usbdeki dosyaları telefona alabiliyor ama telefondan usbye dosya atamıyorum. Nasıl atıldığını da bilmiyorum. Bilen ve yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sineklikowboy71 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende T50 sahibiyim ve OTG Disk Explorer Pro kullanıyorum.
    Öncelikle bu program yapısında OTG özelliği olmayan telefonlar için yapılmış en iyi program. Ben OTG den bihaber olduğumdan önce aldığım USB nin dual usb girişi bozuk zannetmiştim nette araştırınca problemi anladım ve bu programla çözdüm.

    OTG Disk Explorer Pro ile Telefondan USB ye dosya aktaramamanın sebebi usb içinde bir download klasörü oluştuma zorunluluğu

    Ben bu programı ilk kez kullanacak arkadaşlarıda düşünerek adım adım açıklayacağım umarım yardımı olur:
    OTG Disk Explorer Pro yu telefonunuza kurduktan sonra program ilk açıldığında usb nin içini görüyorsun sağ üstte ayarlar logosu var tıkla ona, sonra ""download directory, setup the download directory"" yazıyor ona tıklayınca dosya adını belirlemeni ve onay vermeni istiyecek, ok demen yeterli. Artık USB nin içinde bir download klasörü oluşturdun.
    Sonra geri tuşu ile ana menüye dönüyorsun.
    Sol üstte altalta üç çizgi işareti var (menü) ona yıklayınca telefon ve usb arasında geçiş seçeneği sunuyor, Telefonu seçerek telefondaki dosya dizinine girebilirsin. USB ye aktarmak istediğin dosya nerede ise onu aç.
    Kopyalayacağın dosyanın üstüne basılı tut böylece seçmiş olacaksın sonra sağ üstte çıkan indirme logosu var (aşağı bakan ok şekli) ona tıkladığın an o dosya usb de seçtiğin klasöre kopyalanmış oluyor.

    Eğer dosya kopyalamanın sebebi telefon hafızanda yer açmak ise önce kopyaladığın dosyanın usb ye aktarıldığını, download klasöründen kontrol ederek emin ol. Sonra telefondaki o dosyayı silebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parodist -- 1 Kasım 2015; 0:44:56 >




  • Çok tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.