Şimdi Ara

Uydunet IPTV Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
50.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurkiBurks

    Söylediğim gibi, sorun ping sorunu. Net hızıyla çok ilgisi yok. İsterseniz pingtest.net'den frankfurt lokasyonuna(hatta server neredeyse o lokasyona) bir test yapın. Sonuçlarıyla online işlemlerden başvuruda bulunun. O şekilde bir çözüm sunabilirler belki. Şu anda servis çağırsanız bile gelip speedtest yapıp değerler normal deyip gidecekler.

    pingtest.net ve Frankfurk server ı bende çalışmıyor şu an itibariyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charmlander

    Ben OpenDNS kullanıyorum.
    208.67.222.222
    208.67.220.123

    bu dns leri nerde hangi cihazda kullanıyorsunuz ?
  • @ALL

    Arkadaşlar ping sorununu çözmek için çeşitli yollar var fakat son kullanıcı tarafında bir hayli zahmetli ve teknik konularda bir hayli tecrübeli olmak gerekiyor mesela en basiti bir PC ye aynı marka çift eternet kartı takarak ve bu PC ye VPN yapılandırarak 2inci taktığınız ethernet üstündende VPN li interneti dağıtmak bu sayede ping lerde sıkıntı olmaz diğer bir seçenek ise akıllı yani iyi bir (pahalı,gerçek) router alarak bu router a özel linux_firmware i kurarak bu ping sorunu aşılır her iki durumdada hem kablonetin verdiği modem+PC açık kalacak veya modem+router açık kalacak şekilde sonuçlanacaktır.

    Bir hayli zahmetli ve zor işlemler bu yukarda yazdıklarım PC için ubuntu kurulmalı (linux),router içinse bu firmware leri destekleyen (linux) router lar alınarak yapılmalı.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Telefon ile değiştiriyorum derken aslında mh'yi aramaktan sözetmiştim. Bir yol daha var saat 18:00'a kadar canlı destek üzerinden online işlemlerden değiştirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Routerda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charmlander

    Routerda

    siz hangi marka router kullanıyorsunuz.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Zyxel VMG8924-B10A
  • sorunu cozen kimse yokmu iptv icin arkadaslar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar yukarıda bahsettiğiniz bir çok şeyi denedim olmadı. acaba kablonetin yeni çıkan modemi alıp denesem sorun çözülür mü? çok acayip bir sorun bir çözümü olmalı.

    tunnelbar programında fransa lokasyonunu seçtim.

    pin 109ms down 2.30 mbps up 1.60 mbps



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordzeus83 -- 20 Ocak 2017; 17:20:9 >
  • Hocam Mrb,

    Bende uydunet kullanıyorum. İP TV almayı düşünüyorum. Uyumlu bir İP TV önerebilirmisin?
  • Arkadaşlar , uydunet kullancısıyım ve 25mb hızım var. ve de iptv kullanıyorum.
    İptv'yi yıllık aldım fakat gel gör ki , maçları izlerken çok takılma oluyor. Sebebi anlaşıldı ya bu uydunet çözüm bulacak ya da vodafone geçeceğim.

    Yukarıdaki arkadaşımız bize 8mb izleniyor diyor, bizim 25mb daha rahat izlenmesi lazım diye düşünüyorum ama ping vs. gibi sorunlardan dolayı uydunet yavaş yavaş kafamdan silinmeye başladı.
  • Merhaba;


    Samsung Smart tv üzerinden SSip tv kurulu yaptım. playlist ayarlarını yaptıktan sonra kanallara geçiş yapiyorum her hangi bir sorun olmadan kanallar açılıyor ancak 1 dk sonra kanal unable olup tekrar başlıyor sonra tekrar 1 dk sonra unable olup tekrar başlıyor. Bu sorun sadece playlist kanallarında oluyor ssip tv de başta ki kanallarda bu sorun olmuyor bunun nedeni nedir? Çözümü var mıdır ?
  • Konuyu hortlatmak istemiyordum fakat ttnet üyeliğim bitiyor ve kablonete geçmeyi düşünüyorum. iptv kullananların olumlu ve olumsuz yorumlarını alabilir miyim?
    Burada sorunlarından bahseden arkadaşlar da herhangi bir çözüme ulaştılar mı acaba?
  • son 10 gündür aynı sorun bendede mevcut malesef tamamen uydunet kaynaklı.
  • Arkadaşlar sadece uydunet e değil bende adsl 8mb kullanıyorum, bende donma sorunu yaşıyorum. Telefondan girince donma yapmıyor. Hızım 6mb çıkıyor, dün akşam zpnconnect vpn Fransa ile bağlandım hiç donma yapmadı. Ama vpn de 10gb lik. Kafayı yiyeceğim tv de de izleyemiyorum malum. Ucuz sağlam vpn önerisi var mı? Hızı yüksek olanlar hideman vpn kullansınlar 25mb belki 5mb ye düşer ama takılmadan izlersiniz free versiyonu nu aratın. Başka çözüm bulan varsa yazsın lütfen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertank07

    Arkadaşlar sadece uydunet e değil bende adsl 8mb kullanıyorum, bende donma sorunu yaşıyorum. Telefondan girince donma yapmıyor. Hızım 6mb çıkıyor, dün akşam zpnconnect vpn Fransa ile bağlandım hiç donma yapmadı. Ama vpn de 10gb lik. Kafayı yiyeceğim tv de de izleyemiyorum malum. Ucuz sağlam vpn önerisi var mı? Hızı yüksek olanlar hideman vpn kullansınlar 25mb belki 5mb ye düşer ama takılmadan izlersiniz free versiyonu nu aratın. Başka çözüm bulan varsa yazsın lütfen.

    Telefon derken cep telefonundanmı bahsediyorsun, cep te kullandığın servis sağlayıcı hangisi. ?

    Türkcell, Vodafone, TürkTelekom ? hangisi.
  • Vodafone 3g de dahi donma olmuyor, sorunu buldum modem sararmış benim yanmış herhalde :) tplink

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de 4 haftalık uydunet kullanıcısıyım. 25 mbit hızım var. IPTV kiraladım, hiç donma takılma olmadı. AKK sonrası hızım 8 mbit'e düştü yine donma yok. Samsung smart tv den izliyorum. Umarım nazar değmez.
  • Benim de hızım 25 mbps.Bu ay yıllık izinde olduğum için ilk kez kotayı(250 gb) geçtim,hız 16 mbps oldu 2 gündür.Netmaster cbw-383zn,ethernet kablo ve android box kullanıyorum.Daha önce de hiç takılma yaşamamıştım,ama ilk kez bu kadar uzun bir şekilde iptv performansını görme şansım oldu,yine herhangi bir sıkıntı yok,şeytan kulağına kurşun:)

    Bu bigiler işe yarıyor mu bilmiyorum ama,ip numaram 24 ile başlayanlardan ve statik ip,ping şu anda 30'larda görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARAKAY

    Benim de hızım 25 mbps.Bu ay yıllık izinde olduğum için ilk kez kotayı(250 gb) geçtim,hız 16 mbps oldu 2 gündür.Netmaster cbw-383zn,ethernet kablo ve android box kullanıyorum.Daha önce de hiç takılma yaşamamıştım,ama ilk kez bu kadar uzun bir şekilde iptv performansını görme şansım oldu,yine herhangi bir sıkıntı yok,şeytan kulağına kurşun:)

    Bu bigiler işe yarıyor mu bilmiyorum ama,ip numaram 24 ile başlayanlardan ve statik ip,ping şu anda 30'larda görünüyor.

    hangi tarife bu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.