Şimdi Ara

Uydunet Telefon Hizmetini Başlatıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
6.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TekniKerim

    yok hocam biliyorum zaten onu 2 mesaj üstte yazdım.

    voip adaptörü soruyorum varmı ucuza? veya nerden buldunuz?

    Gerek olmadigi icin arastirmadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Docsis 3.0 modem destekler herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

    Docsis 3.0 modem destekler herhalde.

    Sırf portu için kendime 2. el svg1501 modem aldım. İşimi görüyor tavsiye ederim.
  • Ben az önce telsiz telefonu modemin tel1 çıkışına taktım. Ve çevir sesi geldi. Cep telefonumu aradım ve güzel bir numara verdiklerini gördüm. Teşekkürler uydunun. 1 yıl beleş deneyelim bakalım...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

    quote:

    Orijinalden alıntı: SultanApex

    Normal evdeki telefonu modeme takamıyor muyuz? Aparat mı gerekli?

    evet ya yukardaki aparatı alacaksın yada voip telefon alman gerek.

    Arkadaşlar kullanılacak telefon cihazı normal telefon olabilir. Bazı arkadaşlar voip telefon demişler. Ona gerek yok. Sadece normal veya telsiz telefon olsun telefon kablosu ile modemin arkasındaki telefon portuna takılması yeterlidir.
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    verilen numara nasıl bir numara? Yani istanbul için 0212 ile mi başlıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasanmt20 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde düşünmüştüm. normal telefon ve docsis 3.0 modemin arkasında 2 adet telefon port girişi mevcut. ama bu hızmete üyelik basladı mı ? son durum nedir ?
  • Abone alımı pazartesi başlayacak arkadaşlar
  • Ben Persembe günü online işlemlerden abone oldum. Dersin 3 modemin yel 1 girişine telsiz telefonu taktım ve 0232 li guzel bir no ile aboneliği başladı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu kampanyaya başvuracağımdan müşteri hizmetlerinin başını baya bir ağrıttım.Çünkü uzun yıllardır kullandığımız bir numaramız var Türk telekom'a ait yalnız her ay 25 TL civarı ödemek pek kullanmadığımız bir numara için hakikaten zoruma gidiyor.Telefonla başvuru yapmak istediğimde nedense başvuruyu alamadılar birkaç gün sonra aradğımıda numaramı kaybetmek istemediğimi numaramı taşımamın mümkün olup olmadığını sorduğumda ''evet'' yanıtını aldım yalnız telefonla ve online işlemlerden gerçekleştirilmiyormuş sadece bayiliklerden numara taşıma işlemini gerçekleştirebiliyormuşuz.Aktivasyon içinde eğer kendiniz bağlantıyı yaparsanız 35 TL ücretin alınmıyacağını söylediler.Bence az çok herkesin yapabileceği bir işlem diye düşünüyürum yani 35 TL yi boşyere vermeyin derim.Pazartesi bayiliklerden birine gidip hem daha ayrıntılı bilgi alıcam hemde geçiş işlemini başlatıcam çok şükür ki Türk telekomada aylık ücret vermekten kurtulacağız.Geçen yıl ttnet'ten uydunete geçtim çokta iyi yaptım.Ha ttnet'ten şikayetçimiydim hayır ama akk cambazlığı ve fahiş fiyatlar beni uydunete yönlendirdi ve pişman değilim hakim bey Şimdi ise evimdeki telefon için verdikleri Türk telekom modeminide teslim ettimmi aklımdan ve hayatımdan Türk telekom diye bir şirketi silip atmış olmanın hazzını uzun uzun yaşıyacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknokolik35

    Ben Persembe günü online işlemlerden abone oldum. Dersin 3 modemin yel 1 girişine telsiz telefonu taktım ve 0232 li guzel bir no ile aboneliği başladı

    müşteri hiz. daha kayıtların başlamadığını söylüyor. siz ise online işlemlerden yaptığınızı söylüyorsunuz ? ben mi göremedim o üyelik linkini ya da başka yerde mi ? docsis 3 .0 modem aynı ürünleri kullanıyoruz.
  • Banada çağrı merkezinden daha türk telekomdan numara taşıma prosedürlerinin devam ettiğini söylediler. Ama daha onlarda çok bilgili değil. Biraz beklemek lazım galiba iyice netleşsin. Ama bu arada türk telekomun yaptığı soygunculuk. 100 dakika görüşme 25 tl.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün telefon açıp bayilikteki arkadaşlarla görüştüm.İlk bşata afalladılar biraz haberleri yoktu herhalde sonra telefona başka bir arkadaş geldi ben hemen kontrol edip size geri dönücem dedi numaramı aldı yaklaşık 1 saat kadar sonra telefonla aradı daha çok yeni bir kampanya olduğu için numara taşıma şu an sistemden olmuyor dedi en kısa sürede sorun çözülür dedi ben sizi not ediyorum mutlaka geri dönüş yapacağım bununla ilgili dedi.Yani durum böyle şu an için numara taşıma mümkün değilmiş ama fazla uzun sürmez zannedersem 1 aya kalmaz bu sorunda hallolur gibime geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmernes84 -- 16 Kasım 2015; 12:37:38 >
  • Enrique Iglesias07 kullanıcısına yanıt
    Şu an son durum abone merkezlerinden işlem başlamış durumda. Fakat operatör değişikliklerinde transfer işlemleri daha tam başlamamış.
  • 20 senelik telekom aboneliğimi iptal ettirince eski numaram gitti. uydunetten aynı numarayı tekrar alabilirmiyim acaba.
  • Yaklaşık yarım saat kadar önce müşteri hizmetleri ile konuşma sağladım. tarifeler denildiği üzre, 5,9 tl den 49,90 tl ye kadar mevcut. ancak kampanya da olan her yöne 100 dakika olan ücretsiz kampanya 5,9 olarak söylendi. bireysel üyeliklerin başladığını. aktivasyon ücretinin 35 tl, eğer ben kendim yaparım derseniz, ücretsiz olacağı bilsini aldım.

    İlgilenen üyelere bildirmek istedim.
  • Enrique Iglesias07 kullanıcısına yanıt
    neyi kendimiz yapacağız?
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Modemin arkasına telefon soketi takmayı...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    telefon ve aktivasyon işlemini
  • Hizmeti kullanan oldu mu? Bir kaç arkadaş aktivasyon yapacağını yazmıştı. Bir sonuç var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.