Şimdi Ara

Uydunet Telefon Hizmetini Başlatıyor. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
6.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler dostum.
  • Ben bu numara taşıma ile ilgili geçen hafta ankara çayyolu bayiiyi aradım ve konu hakkinda bilgileri yoktu.o da bölge müdürünü aramış ama onun da bilgisi yoktu. Şu anda nasıl işlem yapmam lazım ?telekom numaramı taşımak istiyorum ,docsis modemim var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom numarasını taşımayı başaran var mı?
  • 1 yıl taahhütle bedava olayı tam bir tuzak. kaç dakika konuştuğunuzu göremiyorsunuz. geçen ayın sonlarına doğru abone oldum ses hizmetine. 100 dakikayı aşıp aşmadığımı göremediğim için koklaya koklaya kullandım. fatura geldi 100 dakikayı 2 dakika aşmışım. dikkatli kullanmasam demek ki sağlam bir fatura kilitleyeceklermiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkaten şaka gibi zaten işlemi yaparken temsilcinin kimlik fotokopisini yüklerken hata veriyor demesinden anlamalıydım.Yine becerememişler bende BTK şikayet ettim ve aşşağıdaki cevabı yollamışlar

     Uydunet Telefon Hizmetini Başlatıyor.



    Allahım neydi günahımız bizi böyle şeylerle sınıyorsun.Şaka bi yana herhalde bekliyecez biraz daha.Az önce ses hizmetinin teknik desteğine bağlandım ve hiçbirşey yapamıyorlar il müdürlüğüne yönlendiriyor.İşin garibide verdikleri cevapta merkezden düzeltme yapılacak diyor.Böyle iki arada bir derede bir durum bakalım beklemedeyiz sonuç ne olacak.İnat ettim bu işi halledicem.




  • Siz görebiliyor musunuz? Çağrı merkezini aradım. Sistem yeni, eksikler var, zamanla düzelir, bekleyin dediler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman bu mesajı yazıyor:

    İlgili Hizmet Numarasına Ait Sonuc bulunamadı.

    Çağrı merkezindeki müşteri temsilcilerinin amacı sorun çözmek değil telefondakini başından savmak olunca sonuç böyle oluyor. Çağrı merkezini arayıp söyledim ama hiç bir şey yapmadılar. Meğer benim hesabımla alakalı bir durum varmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben numara taşıma yaptım Telekom'dan. Benim kullanım da görünmüyor. Ayrıca sabit telekom hattından aranamiyorum. Böyle durumda olan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bügün ekipler geldi. Telefon hizmeti yok dediler sonra yapamadılar felan. Şu an modeme kendim taktım ama telefon hattı aktif değil ışık yanmıyor. Hizmetler bölümünde uydunet telefon açık değil başburu olarak gözülüyor. Ve müşteri hizmetleri hala bir sonuç elde etmiş değilim. Telefon işi çok sıkıntılı.
  • Harika bir haber, teşekkürler
  • Benim bir sorum olacak arkadaşlar benim ev hattım turk telekomdan superonline a taşımıştık yaklaşık 2 yıl önce aynı numarayı şimdi uydunete taşıyabiliyormuyum ? teşekkürler.
  • thetos T kullanıcısına yanıt
    Soru biraz zor, Türk telekom üzerinden taşınabiliyorsa, muhtemelen süperonline dan da taşınabilir. Benim tavsiyem bu soruyu; kablotvbilgi@turksat.com.tr adresine sorun, net cevap oradan verilecektir.
  • 2 bina yanımda Türksat İş Ortağı var. Kendilerinin böyle bir hizmetten haberleri yok. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: surfcasting

    20 senelik telekom aboneliğimi iptal ettirince eski numaram gitti. uydunetten aynı numarayı tekrar alabilirmiyim acaba.

    Eğer numaranı TT de iptal ettirdiysen o numara TT de kaldı. Tekrar orada açtırıp 3 ay sonra mı öyle birşey numara taşıyarak Uydunet Telefon da çalıştırabilirsin ancak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thetos

    Benim bir sorum olacak arkadaşlar benim ev hattım turk telekomdan superonline a taşımıştık yaklaşık 2 yıl önce aynı numarayı şimdi uydunete taşıyabiliyormuyum ? teşekkürler.

    Superonline TT ile anlaşmalı size abonelik veriyorsa bakır üzerindense taşımak zor ama fiberse Superonline ın kendi kablosu ise hemen taşıyabiliyorsun.
  • zebnud kullanıcısına yanıt
    Sabit telefon almaktan vazgeçtim artık. Kapattığımdan günden bu yana hiç mi hiç eksikliğini his etmedim.
  • Dün itibariyle telefon hizmetine geçtim güzelde numara verdiler. Ses kaliteside güzel teşekkürler türksatkablo
  • Dakika içi 3000 ne demek?Tüm sabit hatlar oluyormu?Tahahüt verince taşınınca tahahüt bozabilirmiyim?Bağlantıyı Nasıl yapıyorlar?Türk Telekom'da ki ev numarası taşımamı oluyor yoksa farklı numaradan mı devam ediyoruz???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Şebeke içi türksat telefon ile türksat telefon ile yapılan ücretlendirme ev telefon numarası taşınıyor telefon ve uydunet aboneliği senin üzerinde ise abonelik merkezine gidiyorsun taşıyorsun..
  • Arkadaş ne dandik bir hizmet kalitesi var şu türksat'ta. Ayda 100 dakika telefon hizmetini ücretsiz verdiler sözde. Kaç dakika kullandığımı göremiyorum. 2 aydır açmadığım arıza kaydı, şikayet kaydı, şikayetvar şikayeti kalmadı. En az 10 defa iletişime geçmişimdir. Çalışma devam ediyor, konuşma detayı, kullanım detayı veremiyoruz, yakında düzelir belki diyorlar, düzelmesi için zaman da vermiyorlar. Ne dandik bir firma bu türksat. Madem ne kadar konuştuğumun bilgisini veremeyeceksin neden 100 dakika hediye kampanyası yapıyorsun ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 10 Şubat 2016; 11:06:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.